hocalarım, ankaraya 3 yıl oldu eş özründen geldim. Merkez ilçelere il dışı gelmek oldukça zor kontenjan yok denecek kadar az açılıyor çünkü.. Çevre ilçeler olabilir. Hakkınızda hayırlısı.
İnşallah merkez ilçelerden de açılır hocam. Açılmazsa en uzak ilçeleri bile yazarım heralde o da olmadı Kırıkkale.seferzafer' Alıntı:hocalarım, ankaraya 3 yıl oldu eş özründen geldim. Merkez ilçelere il dışı gelmek oldukça zor kontenjan yok denecek kadar az açılıyor çünkü.. Çevre ilçeler olabilir. Hakkınızda hayırlısı.
hocam kenar ilçelere razıyım ama ne kadar merkez açılırsa yüksek puanlı arkadaşlar merkeze gider bizde merkeze yakın ilçelere gideriz diye düşünüyorum. Kalecik, kazan, akyurt, çubuk şuan aklımdaki ilçeler. Birde umudum yaz dönemindeki seçim umarım faydası olur kontejyanlaraher_dem' Alıntı:ümidini kırmak istemem ama merkez ilçelere açacağı kontenjan 3-5 geçmez. o yüzden ilçelere hazırla kendinitomreader2010' Alıntı:Hocam en kotu senaryoyu yazmak istedim o 31 kisinin hepsinin merkez disindaki ilcelerden geldigini varsaydimbas_kan' Alıntı:Hocam 31 kişininde boşalttığı yerlerde var daha...
hocam geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 3 merkez vardı. %10'nunu bile açsalar 8-9 merkez eder ki hiç yoktan iyidir benceevrim0626' Alıntı:il içinde 29 puanla bile yer değiştiren var. yer değişiklikleri merkez ilçelere olmuş. dolayısıyla bence de merkezden fazla yer açmazlar. ama geçen seneki sayıda yer açsalar güzel olur.
Ekledim listeye hocam puanınız iyiymiş geçen seneki gibi az yer açarlarsa ben zor giderim heralde hayırlısı bakalım umarım bu sene insafa gelirlerde adam akıllı kontejyan açarlarPoll' Alıntı:158 puanla bu sene bende varım... :+1:
18 olduk yazdim bile hocam insallah herkesin gonlune gore olurmacar32' Alıntı:88 puan yaz bizi de hocam.
Zor ama...
sezginhoca' Alıntı:66 puan benim için ankara olması şart değil. ayrıca merkez ilçe yazamıyorum. 5. bölgede yer alan bir okuldayım. 4. bölgede yer alan bir okulu da secebilir miyim. bilgisi olan var mı acaba
hocam sende mi ankara isteyeceksin puan paylaşımı felan yapmamışsın da yoksa mesaj sayına mı katkı sağlıyorsun yine ?gamer99' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:hocam sende mi ankara isteyeceksin puan paylaşımı felan yapmamışsın da yoksa mesaj sayına mı katkı sağlıyorsun yine ?gamer99' Alıntı:
Hocam geçen sene bende ilk defa il dışı istedim senin gibi heyecanlı meraklıydım. Hele il içinden sonra çok daha heyecanla bekledim ama il dışı okul listesi açıklanınca hayal kırıklığına uğramıştım.tomreader2010' Alıntı:Ankarayi il disinda en cok merak eden benim heralde
Umarim bu sene hayal kirikligi yasamayiz hocam, sen sadece merkezmi istiyorsun ki , senin puan iyide aslinda hocam gecen sene cikardi heralde die dusunmustumbas_kan' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:hocam sende mi ankara isteyeceksin puan paylaşımı felan yapmamışsın da yoksa mesaj sayına mı katkı sağlıyorsun yine ?gamer99' Alıntı:
Hocam geçen sene bende ilk defa il dışı istedim senin gibi heyecanlı meraklıydım. Hele il içinden sonra çok daha heyecanla bekledim ama il dışı okul listesi açıklanınca hayal kırıklığına uğramıştım.tomreader2010' Alıntı:Ankarayi il disinda en cok merak eden benim heralde
Hocam konya'da meslek lisesinde mi çalışıyorsunuz?bas_kan' Alıntı:Aslında şuan çalıştığım yerden memnunum onun için çok tercih yapmıyorum. Sıkıntı olsa ortaokul falan farketmez deyip yazarım Bu senede meslek lisesi yazarım seneye artık gitmek için hepsini yazarım sanırım...
Hayirlisi olsun hocam hakkinizdabas_kan' Alıntı:Aslında şuan çalıştığım yerden memnunum onun için çok tercih yapmıyorum. Sıkıntı olsa ortaokul falan farketmez deyip yazarım Bu senede meslek lisesi yazarım seneye artık gitmek için hepsini yazarım sanırım...