Ankaraya il disi isteyecekler?

Kodla Büyü
bas_kan' Alıntı:
Demekki kişiden kişiye değişiyo nöbet işi :)
erkeklerdesıkıntı olmuyor ki. nöbet tutmak için can atan çok oluyor. tayini çıkan kişi nöbet tutmak zorunda kalmaz bile. kadınlarda sıkıntı nöbet

Bu arada herkese hayirli olsun simdiden. Umarim gönlünüzden gecen ve hayirli olan yerlere tercihlerimuz cikar.

Altındağ ve pursaklardaki daki okullar hakkında bilgisi olan varmı ben aramaya fırsat bulamadım

Firsat olmasa ne olacak hocam. Merkez kac okul var ki herkes yazacak iste. Ya yazacaksin ya da gunde 50 km yol yapacaksin ya da ilçelere yerleseceksin.

her_dem' Alıntı:
Firsat olmasa ne olacak hocam. Merkez kac okul var ki herkes yazacak iste. Ya yazacaksin ya da gunde 50 km yol yapacaksin ya da ilçelere yerleseceksin.

sende haklısın..sadece acaba kaç saat ders var bilgisayar öğretmneleri varmı diye merak ettim..yoksa yerleşim olarak çok iyi yerler değil sanırım

Yok hocam merkeze yerlesmedikce il disi istememin bir anlami olmuyor, mebbisi acip artik icimden gelen sesi dinleyecegim malesef okadar az yer acildi ki yapacak birsey yok, birde tercih olayini cok geciktirmemek lazim herhangi bir aksilige karsi diye dusunuyorum

Benim puanım 71 (BÖTE). Birkaç ilçe hariç hepsini yazmayı düşünüyorum.
Bu arada toplam 42 kontenjan gözüküyor arkadaşlar 18'i TEF'li arkadaşlara açık. TEF'li arkadaşlar meslek liselerini yazarsa BÖTE'lilerin çoğunluğu Ankara'ya gelebilir gibi gözüküyor. Hayırlısı olsun :)

Arkadaşlar bu il dışı atamalarda eğer eşimle farklı ilçelere atanırsak, yapılması gereken nedir? Mesala bana çubuk, eşime polatlı geldi. Birimiz atamasını iptal edip özür grubuna başvuru yapabiliyor mu?

ayyildiz08' Alıntı:
Arkadaşlar bu il dışı atamalarda eğer eşimle farklı ilçelere atanırsak, yapılması gereken nedir? Mesala bana çubuk, eşime polatlı geldi. Birimiz atamasını iptal edip özür grubuna başvuru yapabiliyor mu?
bilmiyorum ama hiçbirsey olmazsa iliçi özür grubu olur

Ankaradan Pursaklar EML dışında yazmayı düşünmüyorum, olursa olur olmazsa seneye diyenlerdenim.

Çubuk EML'de arkadaşım 3 sene durdu. Geçen sene 2 gün koordinatörlüğü varmış, bu sene 1 garanti belki 1,5 gün olabilir diyor. Ortamının çok iyi olduğunu söyledi. Ama uzak olduğu için tercih etmeyi açıkçası çok düşünmüyorum. İlgilenenler için bilgi olsun.

ayyildiz08' Alıntı:

İkinizde atandığınız okulda göreve başlarsınız, ağustostaki özür grubunda hangi ilçe iyiyse diğer eş onun yanına eş durumundan ister hocam...

quashpack' Alıntı:
ayyildiz08' Alıntı:

İkinizde atandığınız okulda göreve başlarsınız, ağustostaki özür grubunda hangi ilçe iyiyse diğer eş onun yanına eş durumundan ister hocam...

İl dışı atamayla gelenlerin özür grubuna başvurabilmesi için 1 yıl geçmesi gerekmiyor mu hocam?

ankara pursaklar altındağ mamak çubuk akyurt beypazarı polatlı elmadağ gidilebilecek ilçeler arkadaşlar.
cubuk 40km merkeze.30 dakikada şehir merkezindesiniz ulaşım rahat..
pursaklar altındağ mamak yazmıyorum bile merkez oldukları için..
akyurt 30 dakika merkeze geliş idiş yapılabilir her 10 dkda otobüs var.
beypazarı geliş gidiş yapılır 15 dakikada bir servis var..
polatlı tren imkanı var geliş gidiş yapılabilir..
elmada aydınlıkevler mamak tarafına yakın gelişi gidiş yapılır 40 km..
umarım faydalı olur..

Ben vazgeçtim... Çubuk pursaklar yazacaktım, çıkardı çıkmazdı ayrı konu, hem istediğim gibi ankara merkeze(benim için etimesgut-eryaman-batıkent) istediğim yerlere gidemeyeceğim hemde başta maddi anlamda olmak üzere bi ton sıkıntı çekeceğim. Yok arkadaş vazgeçtim, 1 sene daha düzene devam. Seneye Allah Kerim...

Geri