erkeklerdesıkıntı olmuyor ki. nöbet tutmak için can atan çok oluyor. tayini çıkan kişi nöbet tutmak zorunda kalmaz bile. kadınlarda sıkıntı nöbetbas_kan' Alıntı:Demekki kişiden kişiye değişiyo nöbet işi
Uzak derken hocam, birde guncel oyaniniz kacher_dem' Alıntı:çok uzak ilçeler dışındakileri tercih edeceğim.
Ekledim ali hocam tercih icin birsey diyemeyecegim bende kararsizim ben boteciyim bu aradaalii06' Alıntı:113 puan tef
merkez ve yakın ilçeler
Nallihan beypazari bala kizilcamam sereflikochisar yazmayacagim. Digerleri daha uyguntomreader2010' Alıntı:Uzak derken hocam, birde guncel oyaniniz kacher_dem' Alıntı:çok uzak ilçeler dışındakileri tercih edeceğim.
her_dem' Alıntı:Firsat olmasa ne olacak hocam. Merkez kac okul var ki herkes yazacak iste. Ya yazacaksin ya da gunde 50 km yol yapacaksin ya da ilçelere yerleseceksin.
Yerleseceksin hocam.tomreader2010' Alıntı:Haymana ve polatli konusunda tereddute kaldim yazsam mi acaba yolda gozumu korkutuyor
bilmiyorum ama hiçbirsey olmazsa iliçi özür grubu olurayyildiz08' Alıntı:Arkadaşlar bu il dışı atamalarda eğer eşimle farklı ilçelere atanırsak, yapılması gereken nedir? Mesala bana çubuk, eşime polatlı geldi. Birimiz atamasını iptal edip özür grubuna başvuru yapabiliyor mu?
ayyildiz08' Alıntı:Arkadaşlar bu il dışı atamalarda eğer eşimle farklı ilçelere atanırsak, yapılması gereken nedir? Mesala bana çubuk, eşime polatlı geldi. Birimiz atamasını iptal edip özür grubuna başvuru yapabiliyor mu?
173lover128' Alıntı:puan kaç hocam
quashpack' Alıntı:ayyildiz08' Alıntı:Arkadaşlar bu il dışı atamalarda eğer eşimle farklı ilçelere atanırsak, yapılması gereken nedir? Mesala bana çubuk, eşime polatlı geldi. Birimiz atamasını iptal edip özür grubuna başvuru yapabiliyor mu?
İkinizde atandığınız okulda göreve başlarsınız, ağustostaki özür grubunda hangi ilçe iyiyse diğer eş onun yanına eş durumundan ister hocam...