evrim0626' Alıntı:bala kesikköprü ortaokuluna ulaşan var mı? beypazarı kırbaşı ortaokuluna yada ankara dan gidiş geliş yapılır mı buralara.
evrim0626' Alıntı:hocam uzak olduğunu biliyorum bende ankaralıyım ama ankara merkez açılmadı ve puan biriktirebileceğim bir yerde değilim maalesef beklesemde değişecek bişi yok. bana sadece ulaşımı olsun yol çok önemli değil ne yapalım uykuyu yolda alırız. servis varmı gidiş geliş yada gidiş geliş yapan var mı?
Tesekkurler hocam 15 tercih yaptim yakin ilceler haymana ve polatli merkezleride ekledimdrejog' Alıntı:Evet hocam böte. İki tane de lise yazdım Çubuktaki Anadolu Liselerini. Hayırlı olsun hocam size de güzel bir yer çıkar inşallah. Siz nereleri yazmayı düşünüyorsunuz.
Hayirlisi Allah herkesin gonlune gore versin hocam tercih saati bitince daha saglikli paylasimlar olur insallahanatolia' Alıntı:ben de 116(bote) puanla bir kaç saate pursaklar ve altındağ ı yazacağım. ölü tercih gibi görünüyor hayırlısı..
Meslek liselerini mi yaptinalii06' Alıntı:Tercihleri yaptım 18 tercih yaptım Hayırlısı..
SiyahAdam' Alıntı:bende az önce yaptım
puanım 224 böte
1.osmangazi
2.saray imam hatip
3.çubuk anadolu öğretmen
4.çubuk anadolu
Poll' Alıntı:SiyahAdam' Alıntı:bende az önce yaptım
puanım 224 böte
1.osmangazi
2.saray imam hatip
3.çubuk anadolu öğretmen
4.çubuk anadolu