Yazıyı gördük tamam da ne heves kaldı, ne istek ne de motivasyon. Bunu isteyerek bilerek yapsalar bu kadar bezdiremezlerdi öğretmeni. Yarın hangi okulda olacağım belli değil. Daha yazı ilçeye ulaşmadı. Okula ne zaman gelecek kim bilir. Üstelik diğer illerde olduğu gibi açıklamalı da değil ve en fazla maaş karşılığı yazıyor. Ders programlarını en az gün olacak şekilde yapın da demiyor. Hangi müdür nasıl kullanacak bunu kim bilir. Ya nedir bu Antalya İl Milli Eğitim'in olayı. NE yapıyor bunlar.. Eğitimde başarılı desen değil.. Bir rekabet var fakat öğretmeni ezerek, ama bakıyorsun başarı var mı sınavlarda öğrencilerde, yok. Bir görevlendirme yazısı bir ayda çıkar mı ya. Yazı çıktı hala elimize ulaşmadı. Her işte kurum neti mail'i kullanan anlayış neden bunun için en ilkel yöntemi kullanıyor. Kasıtlı gibi geliyor.. Beni bu psikolojiye sokan, bizleri böyle bezdiren, yaptığımız meslekten soğutan yönetime de insanlara da hakkımı helal etmiyorum. Bu seneye ne hevesle başladım şimdi ne haldeyim. Yazının çıkmış olması bile hiçbirşey değiştirmedi bende. Şimdi düşünüyorum; haftaya yayılmış olan, aralarda boşluklar olan ders programım ne olacak, hangi okulda nasıl kullanacaklar beni.. Müdürler desen sırf bencilce okulu kendini düşünüyor. öğretmen umurlarında değil. Her işe koşturuyoruz, her okulda farklı farklı bir sürü işle uğraşıyoruz hala sömürme peşindeler emeğimizi.. Ya isyan ediyorum artık. Bu belirsizlikten dolayı her şeye eyvallah dedim bekledim bekledim bir ay oldu geriye dönüp bakıyorum benim kadar parçalanan ve her işe koşturan öğretmen yok ya. HAla müdürün biri seni yazı gelse de iki hafta göndermem diyor. İçimden diyorum görevlendirme gelsin nereye göndermiyorsun diye, susuyorum. Fakat şu anlayışa bakar mısınız okulun işlerinin derdinde beni öğretmeni çalışanı düşünen kim.. Bıktım artık,.. Vesselam