tefbilisim' Alıntı:
hulyacanan' Alıntı:
Arkadaşlar dün Antalya' dan Serkan beyle görüştüm görevlendirmeler taslakta hazırmış sadece imza bekliyormuş hatta ben görevlendirilmedim. Yazının eli kulağındadır, hepimize hayırlı olsun.
nameno' Alıntı:
10 gün önceden öğrendim hangi okula görevlendirildiğimi. Hala yazı yok hala yok. Neyi bekliyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Hakikaten sinîr bozucu. Artık şunu düşünmeye başladım, Antalya Mem bilerek uzatıyor süreyi. Geçen sene formatörlük görevlendirmelerinde de sorun çıkarttılar iki hafta bizi rezil ettiler.
Buyurun hocam ben demiyorum öğrendiklerini zorla yaptırılmaz işler ben de iyi biliyorum ama bazı bilgileri öğrenmek ve yayınlamak zor olmasa gerek.
Konuya farklı ve yanlış yerden bakıyorsunuz. Yazı geldiği günden beri sürekli ilçeye gidiyorum ve farklı okulladaki öğretmen arkadaşlarla görüşüyorum. Ayrıca il Milli Eğitimin numarası internette var hocam ararsanız siz de bilgi sahibi olabilirsiniz. Adamımızın olmasına gerek yok birşeyleri öğrenmek için. Kendi çaba ve emeklerimizle öğreniyoruz. Ayrıca gerçekten yoruldum bu işin peşinde olmaktan. Hocam oturduğumuz yerden nasıl olsa bilgi gelir diye beklemek yerine biraz iletişim ve biraz uğraşla halledebiliyoruz.
Ayrıca tercih yapmadan önce de Milli Eğitime gidip fikir danıştım bu işle ilgilenen kişiye ve saolsun kendileri de Ankara'da seminerde bu konu ile ilgili bilgi sahibi olmuş. Tercihten bir süre sonra tekrar Milli Eğitime gidip sorduğumda durumu anlattılar.
Yani hocam adamım da yok torpilim de. Haftalardır bu işin peşindeyim ve defalarca telefonla ya da yüzyüze görüşmeler yaptım danıştım. Hatta Milli Eğitim Müdürü ile de görüştüm fikir almak adına. Dolayısıyla ne kadar çaba harcadığımızı görün. Oturduğumuz yerden öğrenmedik.