guldenmy' Alıntı:bir arkadaşımın görev yaptığı okuldaki bt öğretmenine bt rehber öğretmen görevlendirilmesi yapılmış bunu da bugün telefonla haber vermişler
Peki liselere görevlendirme yapılmış mı ne zaman başlanacakmış hala herhangi bir cevap gelmedi okullara veya ilçe memlere.namra' Alıntı:Arkadaşlar il formatörümüz Serkan Beyle defalarca görüştüm.( 1. madde de belirtildiği gibi) Fatih projesinde boşta kalan yani tercih yapılmayan 26 okul varmış, sabahtan 34 müş 26 ya düşmüş , 8 ini ikna etmişler yani. Fatih projesindeki okullar dolmadığından dolayı ortaokullara görevlendirme olmayacakmış. Bende btr için müdür yardımcılığından ayrılmıştım. Görevlendirmem olmayacağı için mdr yardımcılığına tekrar başvurdum. oluru bekliyrz. Olan arada bizim ek derse oldu.. Hayırlısı......
görevlendirmeler her okula mı yoksa sadece fatih projesi kapsamındaki okullara mı hocam, bu konuda bilginiz varmıhulyacanan' Alıntı:Arkadaşlar dün Antalya' dan Serkan beyle görüştüm görevlendirmeler taslakta hazırmış sadece imza bekliyormuş hatta ben görevlendirilmedim. Yazının eli kulağındadır, hepimize hayırlı olsun.
memoras' Alıntı:görevlendirmeler her okula mı yoksa sadece fatih projesi kapsamındaki okullara mı hocam, bu konuda bilginiz varmıhulyacanan' Alıntı:Arkadaşlar dün Antalya' dan Serkan beyle görüştüm görevlendirmeler taslakta hazırmış sadece imza bekliyormuş hatta ben görevlendirilmedim. Yazının eli kulağındadır, hepimize hayırlı olsun.
görevlendirme yazıları geldimi hocam sizlerenameno' Alıntı:memoras' Alıntı:görevlendirmeler her okula mı yoksa sadece fatih projesi kapsamındaki okullara mı hocam, bu konuda bilginiz varmıhulyacanan' Alıntı:Arkadaşlar dün Antalya' dan Serkan beyle görüştüm görevlendirmeler taslakta hazırmış sadece imza bekliyormuş hatta ben görevlendirilmedim. Yazının eli kulağındadır, hepimize hayırlı olsun.
Hocam benim ilk tercihim kendi okulumdu yani ortaokul. Fakat ikincî tercihîme görevlendîrme verilmîş. Fatih projesi olan bir Lise. Sanırım sadece liselere görev verildi...
birde görevlendirme listesini görseydik.yazı varsa ekleyin arkadaşlar lütfensaltan' Alıntı:evet arkadaslar sadece fatih projesinin olduğu liselere görevlendirmeler yapılmış.
hayırlısı olsun.
Sizde listesi var mı hocam nerden öğrendiniz 2 hafta oluyor hala açıklama yok.saltan' Alıntı:sadece fatih projesinin olduğu liselere görevlendirme yapılmış...