Hocam zahmet olmazsa 729024@meb.k12.tr parolaları gönderir misiniz? (Universal şifreli imaj için)
gönderdim öğretmenimHocam zahmet olmazsa 729024@meb.k12.tr parolaları gönderir misiniz? (Universal şifreli imaj için)
Hocam elinize sağlık. Şifreyi ben de alabilir miyim... 750707@meb.k12.tr teşekkürlerkurum mailinizi yazar mısınız şifre atalım
Birşey sormak isterim Pardustan anlayan arkadaşlarıma.
Şimdi ben kendi bilgisayarıma pardus eta kurdum ve hdmi kablo ile akıllı tahtaya görüntü vermeye çalıştım öğrencilere ders anlatmak için.
yanlız akıllı tahtaya görüntü gelse laptopa görüntü gelmiyor. hadi dedim oraya bakarak anlatayım tamam. bu sefer chromu mesela açtığımda akıllı tahtaya chrome penceresi gelmiyor sadece laptopa geliyor o pencere. ne ayaktır anlayamadım. bi fikriniz çözüm yolunuz var mıdır arkadaşlar.
gönderilmiştir.Hocam zahmet olmazsa 964260@meb.k12.tr parolaları gönderir misiniz? (Universal şifreli imaj için)
5 binadan oluşan okulumuzda yaklaşık 6 aydır PARDUS ETAP kullanıyoruz.
İlk başlarda ciddi sıkıntılarla karşılaştık.Windows daha işlevsel değil mi?kullanan okul yoksa biz neden kullanıyoruz vs.. vs.. gibi
Okul idaresi olumlu yaklaştığı için kesinlikle Pardus'tan taviz vermedik.Artık öğretmenler de öğrenciler de alıştı.1100 öğrenci ve 110 öğretmenden oluşan okulumuzda en azından Pardus'u genel anlamda bilmeyen kalmadı ve ufak tefek problemler görmezden gelinmeye başladı.
Virüs yok,yapılan her şey legal bunlar Pardus'a geçiş için yeterli sebep bence.
Kullanan ve Pardus'a alışan öğretmen windowsu aramıyor diyebilirim.Umarım en kısa sürede birçok okul Pardus'a geçer.
Ne kadar okul kullanırsa hatalar daha fazla ortaya çıkacak ve geliştirilmesi-işlevselliği çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Pardus etap'a geçiş aşamasında Ramazan hocamızın büyük desteğini gördük hala da görüyoruz.Teşekkürler Ramazan hocam.
Öğretmenim otomatik oturum açmak için ayarlar/sistem ayarları/giriş ekranı/kullanılabilirlik/otomatik girişi etkinleştir seçeneği aktif yapılmalıdır.752284@meb.k12.tr ye yollar mısınız hocam?
Bir de ogretmen ve ogrenci oturumu şifresi nedir?
Otomatik olarak ogrenci oturumu şifre sormadan açılması için ne yapabilirim?
Son olarak klavyede Türkçe karakterler yok. Nasıl eklenecek?
Ramazan Hocam imajı atarken başta hata veriyor.(USB ntfs olmasına rağmen). Hatadan sonra bi onarım ekranı geliyor. Bu ekran çok hızlı akan ve başlıkları Inode 126859 gibi kodlar. Sonra yeniden boot ediyorum. Yine hata veriyor ve yine aynı onarım ekranı geliyor. 3. Kez boot edince imaj yükleniyor. Sanırım partition oluşturmayı o onarım ekranında yapıyor Fakat bu çok zaman alıyor. Bir imaj bir ders sürüyor bu şekilde. Onarım ekranı bitmeden kapatınca sürekli hata vermeye devam ediyor.
hangi yayınevi öğretmenimCoğrafya öğretmenimizin z-kitabı açılmıyor. Konsolda wine COGRAFYA.exe yaptığımda ekteki hatayı veriyor.
Evrensel iletişim yayınları Ramazan hocam.hangi yayınevi öğretmenim
Hocam pardus forumunda ve diğer Linux dagitimlarinin forumlarinda çözüm önerileri var.hocam ,başlangıç siyah ekranda
grub>
yazısı kalıyor ,ne yapmam gerekiyor.
Yeniklikler :
- SSD (HDD) Yerel disk C: ve Yerel disk D: şeklinde ikiye bölünmüştür. D: bölümü yedek kısım olarak kullanılacak.
- Bundan sonra yayınlanacak imajlar sadece C: bölümüne yönelik sistem içerecek. Yedek bölüm sabit kalacaktır.
- Libreoffice hataları giderildi.
- Ayrıca Universal bir imaj yayında.
Özellikleri : Arkaplan resminde Antalya Logosu kaldırıldı. Kullanıcı Adında Antalya Adı kaldırıldı.
NOT :
*** Antalya İçerisinde Kurulum Yapılacaksa Lütfen Antalya Klasörü içerisinde ki İmajlar Kullanılsın.
*** Diğer İllerimizde Kurulum Yapacak Arkadaşlar Universal Klasörü Sizin İçin.
*** RUFUS İLE YAZARKEN DOSYA SİSTEMİ NTFS SEÇİNİZ.
Link :
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1fCu-RlWmpoj0NkAFq6UMQevwY1PTJcqO