ayasirkaya
Üye
711611@meb.k12.tr
universal imaj şifrelinin şifresini atabilir misiniz
kurum mailini yazar mısınız öğretmenim. Hemen mail atayımSanırım konuyu açan öğretmenim yoğunluktan vs sebeple geri dönüş sağlayamadı . Acaba elinde bu şifre olan arkadaşlar özelden bizimle de paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar pardus kurarken windows kurulumu duruyor mu yoksa tek Pardus mu olacak işletim sistemi olarak? Bende kuruluma başlicam da. Fikrim olmadığı için soruyorum. Tahtalarda windowsa tamamen elveda mı?
gönderim sağlandı970222@meb.k12.tr
teşekkür ederim.
gönderim sağlandıÖncelikle teşekkür ederim böyle güzel ve işimizi kolaylaştıracak , pardusa adapte olma sürecimizi kısaltacak bir dosya hazırladığınız için .
751037@meb.k12.tr
şifreli universal iso için şifreyi rica edebilir miyim ?
kolay gelsin
gönderim sağlandı711611@meb.k12.tr
Çok teşekkür ederim . İyi çalışmalargönderim sağlandı
714651@meb.k12.trkurum mailini yazar mısınız öğretmenim. Hemen mail atayım
Etkileşimli tahtayı kapatmak istediğimde optictouch: ODT: optictouch_read_usb_interrupt_msg failed -71! hatası alıyorum. tahtayı elle kapatmak zorunda kalıyorum bu tüm tahtalarda aynı. yardımcı olursanız sevinirim. Tahtalar Faz1
Gönderildi193011@meb.k12.tr universel imaj şifresini atabilirmisiniz hocam
Merhaba hocam ben anadolu lisesinde görev yapıyorum Labaratuarımı Pardus'e geçirdim 20+1 Bilgisyarım var inanın öğrenciler ilk gün bir şaşırdılar ama onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım Anadolu Lisesi için işinizi görecek bütün programlar var hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Labaratuar için 17.3 XFCE kullanın.Ramazan hocam öncelikle emeğinize sağlık ekip olarak gerçekten...Etapı sevdik. Ama ben BT sınıfımı da pardusla donatmak istiyorum. Etap 3.3 mü kursam yoksa pardus 17.3 xfce mi? Ne önerirsiniz. Deneyen olduysa tecrübelerini paylaşabilir mi ?