:+1: :+1:sevdiceğim' Alıntı::+1:ozhan07' Alıntı:aynen eşeği önce kaybettirip sonra buldurmak, maddi manevi zarar, ettiğim küfürlerden dolayı günahlar, stresi.... MEM'den MEB'e kadar uzatıyorum formatörlüğü
:+1: :+1:sevdiceğim' Alıntı::+1:ozhan07' Alıntı:aynen eşeği önce kaybettirip sonra buldurmak, maddi manevi zarar, ettiğim küfürlerden dolayı günahlar, stresi.... MEM'den MEB'e kadar uzatıyorum formatörlüğü
Zaten norm dışısın bu ders saatiyle.Bende norm fazlasıyım.Bu sene böyle idare ettik.Seneye ne olcak bilmiyoruz artıkh_kapsiz' Alıntı:Peki, tekrar başvuru mu yapılacak? Başvuru yapazsak 6 saat ders ile norm dışı mı oluyoruz? Normlar nasıl belirleniyor?
lion26' Alıntı:Zaten norm dışısın bu ders saatiyle.Bende norm fazlasıyım.Bu sene böyle idare ettik.Seneye ne olcak bilmiyoruz artıkh_kapsiz' Alıntı:Peki, tekrar başvuru mu yapılacak? Başvuru yapazsak 6 saat ders ile norm dışı mı oluyoruz? Normlar nasıl belirleniyor?
celiksd' Alıntı:son durum nedir :?
kerasus' Alıntı:celiksd' Alıntı:son durum nedir :?
pazartesi belli olucakmış uhaha:
ben de bu dönem üç okula gidiyorum, bize dayattıkları formatörlüğü kabul etmemek için akla karayı seçtim, seçttirttiler. üç okula gidip, her hafta o okulda herşeyi sil baştan almak, yıktıklarını yapmak, o okula ait olmamak zor. ayrıca bilgisayar dersini hiç mi hiç önemsemeyen idare,öğretmen ve öğrencilerle uğraşmak ta zor. o öğrencilere ders anlatmaya çalışmak da zor.erkna' Alıntı:Formatörlük işine isyan eden arkadaşlardan kaç tanesi ben gibi 4 okulda çalışıp her gün başka bir okula gitti çok merak ediyorum. :verymad:
Ben çok mu seviyorum formatörlüğü hayır, ama en azından yarın ne yapacağımı biliyorum. 1 idarem var. Kendimi ait hissettiğim bir okulum var...
Hocam hangi ilcedesiniznurhayat' Alıntı:İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN ARADILAR GÖREVLENDİRMEN GELDİ DİYE...30 HAZİRAN A KADAR UZATMIŞLAR FORMATÖRLÜK GÖREVLENDİRMELERİNİ..AMA BEN İTİRA DİLEKÇESİ YAZDIM İSTEMİYORUM DİYE..BENCE HERKES İTİRAZ DİLEKÇESİ YAZMALI..ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU İŞ