:+1: :+1:sevdiceğim' Alıntı::+1:ozhan07' Alıntı:aynen eşeği önce kaybettirip sonra buldurmak, maddi manevi zarar, ettiğim küfürlerden dolayı günahlar, stresi.... MEM'den MEB'e kadar uzatıyorum formatörlüğü![]()
:+1: :+1:sevdiceğim' Alıntı::+1:ozhan07' Alıntı:aynen eşeği önce kaybettirip sonra buldurmak, maddi manevi zarar, ettiğim küfürlerden dolayı günahlar, stresi.... MEM'den MEB'e kadar uzatıyorum formatörlüğü![]()
Zaten norm dışısın bu ders saatiyle.Bende norm fazlasıyım.Bu sene böyle idare ettik.Seneye ne olcak bilmiyoruz artıkh_kapsiz' Alıntı:Peki, tekrar başvuru mu yapılacak? Başvuru yapazsak 6 saat ders ile norm dışı mı oluyoruz? Normlar nasıl belirleniyor?
lion26' Alıntı:Zaten norm dışısın bu ders saatiyle.Bende norm fazlasıyım.Bu sene böyle idare ettik.Seneye ne olcak bilmiyoruz artıkh_kapsiz' Alıntı:Peki, tekrar başvuru mu yapılacak? Başvuru yapazsak 6 saat ders ile norm dışı mı oluyoruz? Normlar nasıl belirleniyor?
kerasus' Alıntı:
ben de bu dönem üç okula gidiyorum, bize dayattıkları formatörlüğü kabul etmemek için akla karayı seçtim, seçttirttiler. üç okula gidip, her hafta o okulda herşeyi sil baştan almak, yıktıklarını yapmak, o okula ait olmamak zor. ayrıca bilgisayar dersini hiç mi hiç önemsemeyen idare,öğretmen ve öğrencilerle uğraşmak ta zor. o öğrencilere ders anlatmaya çalışmak da zor.erkna' Alıntı:Formatörlük işine isyan eden arkadaşlardan kaç tanesi ben gibi 4 okulda çalışıp her gün başka bir okula gitti çok merak ediyorum. :verymad:
Ben çok mu seviyorum formatörlüğü hayır, ama en azından yarın ne yapacağımı biliyorum. 1 idarem var. Kendimi ait hissettiğim bir okulum var...
Hocam hangi ilcedesiniznurhayat' Alıntı:İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN ARADILAR GÖREVLENDİRMEN GELDİ DİYE...30 HAZİRAN A KADAR UZATMIŞLAR FORMATÖRLÜK GÖREVLENDİRMELERİNİ..AMA BEN İTİRA DİLEKÇESİ YAZDIM İSTEMİYORUM DİYE..BENCE HERKES İTİRAZ DİLEKÇESİ YAZMALI..ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU İŞ