Merak ettim bu kadar saat derse daha önce kim giriyordu ki?kerasus' Alıntı:alanya norm fazlası öğretmenler görevlendirme yazısı
Merak ettim bu kadar saat derse daha önce kim giriyordu ki?kerasus' Alıntı:alanya norm fazlası öğretmenler görevlendirme yazısı
nerden duydun hocam?yazı falan var mı? ne zamandan itibaren başlıyor görevlendirme?bizw,e herhangi bir bilgi gelmedi.siz nerden duydunuz?gcanturk' Alıntı:Arkadaşlar
Bugün itibariyle formatör onaylarımız tekrar yapılmış. Hepimize hayırlı olsun
hocam merhaba, antalyada mı çalışıyorsun bu senexmet' Alıntı:nerden duydun hocam?yazı falan var mı? ne zamandan itibaren başlıyor görevlendirme?bizw,e herhangi bir bilgi gelmedi.siz nerden duydunuz?gcanturk' Alıntı:Arkadaşlar
Neye göre kime göre, nerede ne zaman.... var mı yazı ya da bunu ispatlayacak gerekçe?gcanturk' Alıntı:Arkadaşlar
antalya merkezde misin hocam? eski yerin iyiydi bencexmet' Alıntı:evet antalyadayım artık.sen gidince durmadım bende
evet hocam yazı olmadan olmayacak ama milli eğitim müdürünün onayladığını söyledi yalan söylüyorsa o da onun kişiliği ne yapalım yazı gelirse olacak gelmezse yatmaya devam elden birşey gelmiyorstattlich' Alıntı:serkan bey il formatoru arkadas mı. hocam belge yok ghavadan konusuyoruz ben duymadım oyle bir sey
aynen hocam dediğin gibi resmi yazı varsa görev yapılır bugün müdür bey yakaladı beni hocam web sayfası değişmemiş dedi bizim öğrenciler bilgi yarışmasında birinci oldular onun reklamını yapmak istiyor ben degörev iptal hocam dedim kendisi bana nerdeyse yalvaracak gibi oldu durumunuzu anlıyorum ama bizim elden birşey gelmiyor gereken yerlere söyledik dedi babam yaşında adam bende acelesi yok müdürüm boş vaktim olursa bakalım bii dedim. yatmaktan boş vakit bulamıyoruz malum :idea: :idea:stattlich' Alıntı:sende haklısın hocam yazı gelmezse yatısa devam. bizim okul 9 saat idari görev vercez sana dedi. bende sesimi cıkarmadım. cunku gel dedikleri gun okula gitmicem. sorarlarsa niye gelemdin diye hanide benim resmi yazım deyivericem
:++: :++: :++:stattlich' Alıntı:AYNEN YATA YATA BASKALARINA HİÇ VAKTİM YOK DEDİM. SORDU OGRETMENİN BİR YAPABİLİRMİYİZ SU İŞİ DİYE .YOK HOCAM HİÇ VAKTİM YOK DEDİM. NASIL VAKTİN OLMAZ DERSİN YOKKİ ADAM GİBİ DEYİNCE. HOCAM YATMAKTAN HİÇ VAKTİM KALMIYOR KUSURA BAKMA DİYİP TERSLEDİM
gcanturk' Alıntı:Bir yere gittiğim yok arkadaşlar.
Öğretmen arkadaşımın Antalya MEM den aldığı haberi paylaştım sizlerle.
Asparagas çıkacağını sanmam. Çıkarsa iki elim yakasında olur.
Hasanucar' Alıntı:İl Eğitici Formatör arkadaşlardan birini aradım.Görevlendirmelerin Milli Eğitim Müdürünün önünde olduğunu ama ne zaman imzalayacağını bilmediğini söyledi.