tcoalngsau' Alıntı:EN ETKİLİ VE VURUCU TEPKİ TÜM TR de WEB SİTELERİNİN KARARTILMASIDIR..ama gelin görünki böyle bir haraketin olması imkansız gibi..herkes ayrı telden..sesimizi en iyi bu şekilde duyururuz.
mzuğa' Alıntı:bogualp' Alıntı:6 saat dersim var norm kadro fazlası gorunmuyorum sistemde.. acaba ne zaman norm fazlası durumuna duseriz..norm için en az kac saat ders olması lazım okulda arkadaslar. 10 diyen var 6 diyen var benim bildigim 15 saatin altı norm fazlası olmazmı??
hocam 6 saatin altı norm fazlası görünüyor.
arkast' Alıntı:tcoalngsau' Alıntı:EN ETKİLİ VE VURUCU TEPKİ TÜM TR de WEB SİTELERİNİN KARARTILMASIDIR..ama gelin görünki böyle bir haraketin olması imkansız gibi..herkes ayrı telden..sesimizi en iyi bu şekilde duyururuz.
Hocama katılıyorum tüm web sitelerini karartalım
hocam kuru eylem yapmadılar il-ilçe lig heyetlerini oluşturmadılar, hiçbir müsabaka yapılamadı.burcu_n' Alıntı:Bir ara Beden Eğitimcilerin ders saati 2 den 1'e düşürüldü onlar sessiz kalmayıp eylem yaptılar ve ders saatlerini geri aldılar. Bizim de tek yapmamız gereken bu gibi görünüyor.
celiksd' Alıntı:zamanı nasıl geçiriyorsunuz ders yok formatörlük yok
edacomü' Alıntı:hocam ne olacağımız belli.maaş karşılığını dolduramadığımız için okulları hayat yapıcaz 21:00 e kadar kalıcaz
BlueEagle' Alıntı:Bakanlık gerçekten "Okullar Hayat Olsun" projesinin tutacağına inanıyor mu acaba!? Günümüzde insanlar kendi istekleriyle, hatta ücret ödeyerek gittikleri kursları bile 2-3 hafta sonra aksatmaya başlıyorlar, sonunu getiremiyorlar. Vatandaşın, bedava olan ve akşam, yani gün yorgunluğunu üzerinden atamadıkları bir zaman dilimini veya dinlenmek istedikleri hafta sonlarını kursa ayıracağına inanıyorlar mı? Açıkçası ben, ilk iki haftadan sonra kursiyer sayısında çok büyük bir azalma olacağını düşünüyorum.
kerasus' Alıntı:Alanyadaki Norm fazlası öğretmenleri ticaret meslek lisesine görevlendirmişler kaymakamlıktan yazı bekleniyor. Dün Sube müdürüyle görüştüm dedim ki eylül ayında bilgisayar öğretmenlerinin hepsi norm fazlası olucak o zaman ne yapacaksınız yapacak birşey yok bizde bilmiyoruz ne yapacağımızı şimdilik maaş karşılığınızı doldurmak için norm fazlalarını dönem sonuna kadar görevlendirdik. dedi. Allah sonumuzu hayır etsin.
servet' Alıntı:benden duymuş olmayında bazı olumlu gelişmeler olduğu kulağıma geldi
tabi olsa ne yazar olmasa ne yazar umurumda bile değil bizi bu hale soktuktan sonra ya aslında olursada kabul edesim yok doğrusu arkadaşlar
sanki minnet duyar gibi vermeleri yok mu
bazen kurummu değiştirsem diyorum
kurulmuş saat gibi dünden beri tekrarlıyorerkutalp' Alıntı:servet' Alıntı:benden duymuş olmayında bazı olumlu gelişmeler olduğu kulağıma geldi
tabi olsa ne yazar olmasa ne yazar umurumda bile değil bizi bu hale soktuktan sonra ya aslında olursada kabul edesim yok doğrusu arkadaşlar
bu ne amaçla yazılmış bir mesaj anlamadım nedemek istedin hocam bi açarmısın benden duymuş olmayın ama diye başlıyosun sorada istemiyorum ne olursa olsun uhaha: şaşkınlıktan heralde
dün bu mesajı yazdım kimse yorum yapmayınca yeniden yazdım bakın başarılıda oldum sayılır en azından fark edildimemoras' Alıntı:kurulmuş saat gibi dünden beri tekrarlıyorerkutalp' Alıntı:servet' Alıntı:benden duymuş olmayında bazı olumlu gelişmeler olduğu kulağıma geldi
bu ne amaçla yazılmış bir mesaj anlamadım nedemek istedin hocam bi açarmısın benden duymuş olmayın ama diye başlıyosun sorada istemiyorum ne olursa olsun uhaha: şaşkınlıktan heralde
senin psikolojik durumunu erkutalp arkadaş gayet iyi açıklamış kendine dikkat etservet' Alıntı:dün bu mesajı yazdım kimse yorum yapmayınca yeniden yazdım bakın başarılıda oldum sayılır en azından fark edildimemoras' Alıntı:kurulmuş saat gibi dünden beri tekrarlıyorerkutalp' Alıntı:servet' Alıntı:benden duymuş olmayında bazı olumlu gelişmeler olduğu kulağıma geldi
beni anlamayanlarıda uhaha: cidden ben anlamıyorum yazdıklarımdan hangisi anlaşılmadı
1.Sağlam bir duyum aldım tam teyit edilmediği için bunu kulağıma geldi (burda mecazen kesin değil anlamı var)
2.olsa ne olur olmasa ne olurda sinirlerimizi o kadar bozdularki aslında olsa bile sevinmeyecem anlamı var
3.yalvararak formatörlüğü verdiriyormuşuzda kendilerine minnet(aç bak sözlüğe herşeyi benden bekleme kurulmuş saat) duyacakmışız anlamı var
4. bu kurumdan ve halledilemeyen sorunlarından sıkıldım değiştirme konusunda birazda alaylı ama kararsız bir kurum değiştirme isteği söz konusu
evet sevgili kurulmuş ...... saat sen nasıl sınav kazandın anlamadım uhaha:
bunlarda anlaşılmayacak ne var