netame' Alıntı:Hocam Hatay'da, Isparta'da, Mardin'de, Şanlıurfa'da keyfen görevlendirme yapılmazken Antalya'da ki arkadaşlar ne kadar uyanabildiyse, şimdi de diğer illerdekiler o kadar uyanık, bu işler böyle yürüyor malesef.scorpion25' Alıntı:Farklı illerdeki arkadaşlar uyuyo bugün antalyanın başına gelenler yarın İstanbulun diğer şehirlerin başınada gelecek formatörlük tamamen kalkacak ne olacağımızda belli değil...Ben her seçeneği düşünüyorum işten atılmayı bile kimye yok hocam atılma neymiş filn demesin çok zor değil burası Türkiye herşey olabilir..Hele hele böyle haksızlıklara karşı topyekün ses çıkaramayan zümre oldukça işsiz kalma tehlikemiz bile var.
formatörlükle uyutulduk, dün uyandırıldık hocam...ben kendi adıma hatamı kabul ediyorum, sessiz kaldığımı kabul ediyorum..uğraşa uğraşa, yıllarca deli gibi ders çalışarak kendi memleketimde başka öğretmenlik branşlarını okuyabilecekken kilometrelerce uzağa sırf BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ olabilmek için gidip , bileğimin hakkıyla okuyarak kazandığım öğretmenlik hakkımı formatörlüğe değiştiğim için hatalıyım kabul ediyorum...bilgisayar öğretmeni yaaaa, adında bilgisayar geçiyo, harika meslek süperrrr!! öğretmenliğimin 4.yılında psikolojimi bozdular bedduayı sevmem ama çok pis beddua edesim var!!!