the_korsan' Alıntı:Yine Böte-Tef atışması ama artık mfk hocam ileri gidiyorsunuz. Bir istanbul bir ankara eylemine katıldım diye, tüm yükü sahiplenmiş edalarındasınız ama farkında değilsiniz sanırım sizlerden çok daha fazla gayret gösteren ve sürekliliği olan kişilerin böyle yersiz dalgalarını, bu zümre ne hali varsa görsün, akıllamaz gibi söylemlerini göremiyoruz.
Böte Tef aynı gemide unutmayın, adınız şanınız da aynı..
Tef'li arkadaşlara sorarım, aynı ebediyat-türkçe ayrımı olduğu gibi bizim aramızda da bir ayrım olsaydı nasıl atanacaktınız merak etmekteyim. Tef'lilerin
büyük çoğunluğu halen ilköğretimlerde görev yapıyor, meslek liselerinde açık yer nerdeyse kalmamış halde ve tayin isterken ilköğretimleri yazamıyor olsaydınız birçoğu aynı yere çakılı kalırdı.
Yarın birgün derlerse ki arkadaşlar sizleri ilköğretime artık almıyoruz o gün de böyle relax olunacak mı merak ederim. Böte'lilerin kaybedecek birşeyi kalmadı artık ama dikkat edin sizin var..
dobra1979' Alıntı:ben böteli falan değilim de burada tefli arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum hepinizi alacak kadar meslek lisesi var mıda yok benim alternatifim falan var diyorsunuz komedi yaaa
çalışma saatlerin değişti burada senin yağacağın bir şey yok...bu duruma getirenler düşünsün..ama yazıdan anladığım kadarı ile okullar hayat olsun projesi adı altında bize fazla ek ders vermeden ve çalışma saatleri dahad ağır olacak bir şekilde tekrar formatör gibi bir konumda çalıştıracaklar gibi geliyor bana...ben bugüne kadar yeni gelen bir uygulamanın diğerinden iyi olduğunu görmedim..nurhayat' Alıntı:şimdi merak ettiğim 18dk sonra zil çalacak..çocuklar gelecek koşa koşa öğretmenim araştırma ödevimiz var dieyecek..ne yapcam sınıfın kapısına kilit mi vurcam... :x :x :x
muratbedel' Alıntı:bugünden itibaren okul koridorlarında zorunda mıyım şarkısını söylemeye başladım
Diyavol' Alıntı:arkadaşlar yazılar geldi mi. ben sadece alanyada yazının dağıtımı olmuş diye duydum. kaş ta bir hareketlilik olmadı. bu konuda yazıyı da göndermediler daha.
bizim merak ettiğimiz durumda bu zaten. madem formatör değiliz artık, ek ders alma durumu da yok . o zaman okulda şuan bulunmamızda gereksiz. ama ilçeden okullar yazı gelmiyor.fanfatih' Alıntı:İlçeden okullara gelmemiştir yazı. Bugün itibariyle dersiniz haricinde bir şey yapmayın derim ben.
emel_bilg.' Alıntı:Arkadaşlar Manavgat'ta da görevlendirmeler yapılmayacakmış. Bu konuda birileriyle görüşebilen var mı?
hocam eylülde okuluna gelen görevlendirme yazısını bul idareden, idarecine 19 mart itibariyle görevlendirmenin sona erdiğini göster, var mı yeni görevlendirme yazısı de e o da yok diyecek o zaman bana eyvallah de..Diyavol' Alıntı:bizim merak ettiğimiz durumda bu zaten. madem formatör değiliz artık, ek ders alma durumu da yok . o zaman okulda şuan bulunmamızda gereksiz. ama ilçeden okullar yazı gelmiyor.fanfatih' Alıntı:İlçeden okullara gelmemiştir yazı. Bugün itibariyle dersiniz haricinde bir şey yapmayın derim ben.
Olayı farklı yorumluyorsunuz. Eğer öğretmen isterse ek ders karşılığı okullar hayat olsun projesi kapsamında görevlendirilir ve parasını alır. Eğer öğretmen 18 saat ek dersini alıyorsa zaten ona görevlendirme verilemez.dndd' Alıntı:bu 5-9 görevlendirmeyle ilgili
şimdi bir öğretmen haftada 30 saat derse giriyor ki 657 de memur için 40 saat der
diyelimki 10 saat gündüz dersi var
geri kalan 20 saatide akşamları tamamlayacaksın diyebilirlermi
hemde ücretsiz
bende onu diyorum zaten hemen hemen hiç birimiz maaş karşılığını dolduramıyoruz benim mesela 9 saat dersim varfanfatih' Alıntı:Olayı farklı yorumluyorsunuz. Eğer öğretmen isterse ek ders karşılığı okullar hayat olsun projesi kapsamında görevlendirilir ve parasını alır. Eğer öğretmen 18 saat ek dersini alıyorsa zaten ona görevlendirme verilemez.
Sadece maaş karşılığını dolduramayan öğretmenler ile ek ders almak isteyen öğretmenlere yönelik bir uygulamadır.
24 saat değil hocam,ilköğretimdeyseniz 15 saat zorunlu, meslek lisesiyse 20 saat.dndd' Alıntı:bende onu diyorum zaten hemen hemen hiç birimiz maaş karşılığını dolduramıyoruz benim mesela 9 saat dersim varfanfatih' Alıntı:Olayı farklı yorumluyorsunuz. Eğer öğretmen isterse ek ders karşılığı okullar hayat olsun projesi kapsamında görevlendirilir ve parasını alır. Eğer öğretmen 18 saat ek dersini alıyorsa zaten ona görevlendirme verilemez.
Sadece maaş karşılığını dolduramayan öğretmenler ile ek ders almak isteyen öğretmenlere yönelik bir uygulamadır.
fakat şimdi hatırladım öğretmenlerin çalışma saatleriyle ilgili 24 saat zorunluydu 9 cıksa geriye 15 kalır ki yasayıda değiştirmek zor değilya
antalya yla ilgili değil yakın zamanda hepimizin muhtemel karşılaşacağımız zorunlu görevlendirmeye karşı yasl bir güvencemiz varmı merak ediyorum