bende tef mezunuyum. ama gelde dönem ortasında ne yap. saçmalık. tutarlılık yok yaaaa. :x
kardeş af buyur yok yere sidik yarışına girdin. Doğrusun diyeyim sana büyüksün kralsın biz böteliler reziliz siz tefliler kralsınız. Haklısın şampiyonsun. Adamsın. Süpermensin.mfk' Alıntı:ben de böteler kapanacak diyorum buyur bakalım
aykutgultekin' Alıntı:Antalyadaki arkadaşlar burda ilgi tutulan 22.09.2011 tarih ve 28206 sayılı yazımız ve valilik oluru denilen yazıda ne yazıyordu... Çünkü görevlendirmelerin iptalini bu yazıya ilgi tutarak yapmışlar. 28206 sayılı yazı ve 28053 sayılı valilik oluru bu konuda size ve bize daha çok fikir verebilir? En azından hangi gerekçe ile yenilemeyeceklerini o yazıları ilgi göstererek yazdıkları için bizde öğrenmiş oluruz... Selamlar...
babadogan' Alıntı:bak bu hayat bulan okullarda kafayı sıyırmış olan bi bilişimci bakanı makanı furmasın sonra al başına belayı...
ben bu bakana sahip çıkılmasından yanayım... (tamam kızmayın açıklamasını dinleyin)...
malum
H.Ç. li yılları cogumuz biliriz neler yapmıştı bizlere neler....şimdi bakıyorumda eli opulesı bı bakanmıs sonra
N.Ç. li yıllar ne yaptı ne yapmadı kımse anlamadı ama huseyın amcaya olan tepkıler acabaya donustu..
Ö.Ç. li günlerde Allah daha beterinden saklasına dönüştü. ya buda giderse yerine Ç li biri gelirse ne yapar bu zümre artık.......