bogualp' Alıntı:6 saat dersim var 9 saat idari gorev verilecek dedi mudur okulda buna yetkisi varmı arkadaslar bu konu hakkında hiç bir resmi yazı bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar help
kardeş bende ebitefoyum bu konu ile ilgili epey sesimi çıkardığımı düşünüyorum.akyildiz41' Alıntı:ebitefolar kendileri için burada bas bas bağırmayı biliyorlar. ama iş bitefolara gelince süt dökmüş kedi gibiler
togius' Alıntı:kardeş bende ebitefoyum bu konu ile ilgili epey sesimi çıkardığımı düşünüyorum.akyildiz41' Alıntı:ebitefolar kendileri için burada bas bas bağırmayı biliyorlar. ama iş bitefolara gelince süt dökmüş kedi gibiler
togius' Alıntı:kardeş bende ebitefoyum bu konu ile ilgili epey sesimi çıkardığımı düşünüyorum.akyildiz41' Alıntı:ebitefolar kendileri için burada bas bas bağırmayı biliyorlar. ama iş bitefolara gelince süt dökmüş kedi gibiler
:alkis: katılıyorum hocam..bu ne ya ne olacağı belli değil... ama formatörlükten nefret eden biri olarak, buna sevindim kendi adıma..tamir işleri hiç öğretmene yakışmıyor.. bir de bayan olunca..herkes dalga geçiyordu..ama ne olacağız bakalım... o kadar sıkıcı bir durum ki bizimki...asacan' Alıntı:MEB bize ihtiyaç yoksa kurum değiştirelim. Anlaşsınlar diğer bakanlıklarla teknik personel olarak görev yapalım. MEB'de sığıntı olacağıma atıyorum tapuda el üstünde olurum.Döneriyle, mesaisiyle her türlü şuan aldığımızdan daha fazla ücret alırız daha fazla itibar görürüz.
bogualp' Alıntı:6 saat dersim var norm kadro fazlası gorunmuyorum sistemde.. acaba ne zaman norm fazlası durumuna duseriz..norm için en az kac saat ders olması lazım okulda arkadaslar. 10 diyen var 6 diyen var benim bildigim 15 saatin altı norm fazlası olmazmı??