http://asyaparkkonutlari.com/ bu konutların mevkisi nasıl ilerisiiçin yatırım olabilir mi fiyatlar uygun mu antalya ya göre? bana ödeme koşulları cazip geldi.
sibel80' Alıntı:Şehir merkezine çok uzak varsak bölgesinde , uzak olduğu kadar trafiğin en yoğun olduğu çevreyolundan ulaşım sağlanıyor.Ayrıca göç ederek gelenlerin yerleştiği bir bölge olduğu için ne okullarını nede konutlarını pek tavsiye edemem.Kendimi bildim bileli daireler arsalar sudan ucuzdur orda.Yani geleceği parlaktır hepte öyle kalacaktır) Yatırım için çok daha güzel yerler var Antalya'da.
ben zaten ilçedeyim sürekli antalya merkeze geliyoruz ve kalacak yer problemi yaşşıyoruz merkezde de bir evimiz olsun istiyoruz baska sehre gtsek bile..sibel80' Alıntı:Kültür mahallesini tavsiye ederim.Birde neden Antalya ..buraya nasıl geleceksiniz burada ki bilgisayarcılar şimdi ilçelere sürülecek.
fiyatları ayrıntılı öğrendik 85 ile 120 arasında ama faizsiz kredi ve çok uygun ödeme seceneklerihiç zorlanmadan ödenecek skeilde ayarlanmıs tabi bizim gelirimize göre dşündk biz ama yer çok çok önemli...00filozof00' Alıntı:ben fiyat bilgisini göremedim. 100000 TL için ödeme planı çıkarılmış ama fiyat farklıdır. çünkü daireler standart değil. tam fiyatı bilmeden yatırım hakkında yorum yapmak doğru değil.
hayat86' Alıntı:peki arkadaşlar antalya merkez için dublex daireler nasıl kimse dublex tercih etmiyor benim begendiğim birkaç daire var ama korkuyorum ...neden kimse almıyor acaba ? Antalya merkez de ısınma problemi de yok üstelik