Antalya'da yaşayan arkadaşlara bir sorum var.

Kodla Büyü
Şehir merkezine çok uzak varsak bölgesinde , uzak olduğu kadar trafiğin en yoğun olduğu çevreyolundan ulaşım sağlanıyor.Ayrıca göç ederek gelenlerin yerleştiği bir bölge olduğu için ne okullarını nede konutlarını pek tavsiye edemem.Kendimi bildim bileli daireler arsalar sudan ucuzdur orda.Yani geleceği parlaktır hepte öyle kalacaktır :)) Yatırım için çok daha güzel yerler var Antalya'da.

sibel80' Alıntı:
Şehir merkezine çok uzak varsak bölgesinde , uzak olduğu kadar trafiğin en yoğun olduğu çevreyolundan ulaşım sağlanıyor.Ayrıca göç ederek gelenlerin yerleştiği bir bölge olduğu için ne okullarını nede konutlarını pek tavsiye edemem.Kendimi bildim bileli daireler arsalar sudan ucuzdur orda.Yani geleceği parlaktır hepte öyle kalacaktır :)) Yatırım için çok daha güzel yerler var Antalya'da.

tesekkürler hocam antalyadan ev almayı düşünüyoruz ama çok kararsızız mesela nereleri tavsiye edersiniz?

ben fiyat bilgisini göremedim. 100000 TL için ödeme planı çıkarılmış ama fiyat farklıdır. çünkü daireler standart değil. tam fiyatı bilmeden yatırım hakkında yorum yapmak doğru değil.

yatırım amaçlı düşünüyorsanız döşemealtı ilçesinden bakın. şu anda fiyatlar makul ve gelişmekte olan bir ilçe

Kültür mahallesini tavsiye ederim.Birde neden Antalya ..buraya nasıl geleceksiniz burada ki bilgisayarcılar şimdi ilçelere sürülecek.

sibel80 hocam ben kültürde oturuyorum burada fiyatlar zaten yüksek. yatırım için ucuz ilerde değerlenecek semtler seçilmeli.

sibel80' Alıntı:
Kültür mahallesini tavsiye ederim.Birde neden Antalya ..buraya nasıl geleceksiniz burada ki bilgisayarcılar şimdi ilçelere sürülecek.
ben zaten ilçedeyim sürekli antalya merkeze geliyoruz ve kalacak yer problemi yaşşıyoruz merkezde de bir evimiz olsun istiyoruz baska sehre gtsek bile..

00filozof00' Alıntı:
ben fiyat bilgisini göremedim. 100000 TL için ödeme planı çıkarılmış ama fiyat farklıdır. çünkü daireler standart değil. tam fiyatı bilmeden yatırım hakkında yorum yapmak doğru değil.
fiyatları ayrıntılı öğrendik 85 ile 120 arasında ama faizsiz kredi ve çok uygun ödeme seceneklerihiç zorlanmadan ödenecek skeilde ayarlanmıs tabi bizim gelirimize göre dşündk biz ama yer çok çok önemli...

varsak gelecek için düşünülebilir. doğu çevreyolu açıldıktan sonra mutlaka değeri artar. ama şu anda kira geliri beklemeyin. siz borcunu bitirene kadar 200 bine yaklaşır imkanınız varsa alın derim. faize de bulaşmamış oluyorsunuz.

28 yıl önce bizimkiler gelişecek değerlenecek diye ev aldılar ordan. hala gelişecek. 3+1 120 m2 şimdi satsan 60 lira vermiyolar. :) tavsiye etmem o bölgeyi. şu ana kadar şehir kepez tarafına genişledi, sonrası için varsak ne olur bilemem.

kat planlarına bakarsanız her katta 4 daire var. tokiden farkı yok. 3+1 daire 100 metre kare. 100 bin tl hele hele varsakta çooklkk

antalyada ev fiyatları oldukça yüksek, ben de epeydir ev bakıyorum ama vazgeçtim nerdeyse kiraya devam...

bugün bizim okula tanıtım için firma yetkilileri geldiler. 3+1 daire için 122 bin tl diyolar, 100 bin tl krediye 10 yılda aylık 1200 tl gibi parayla 144 bin tl ödüyosun artı 22 bin tl de peşinat yaklaşık 160-170 bin tl gibi meblağ tutuyor. ayrıca bi katta 4 daire olacakmış, evler bitince kura usulü (eski kooperatiflerdeki gibi) dağıtım olacakmış, iyi yer çekersen artı para vereceksin, kötü yer çekersen para alacakmışsın. bu sistemi değiştirmeye çalışacaklarını söylediler yani herkes alacağı daireyi bilsin ona göre parasını ödesin ama memursen böyle uygun görmüş.

160-170 bin fiyatlara daha merkezi bi yerden 1+1 ya da 2+1 alıanabilir. çok uzun dönem için belki düşünülebilir gibi geldi.

peki arkadaşlar antalya merkez için dublex daireler nasıl kimse dublex tercih etmiyor benim begendiğim birkaç daire var ama korkuyorum ...neden kimse almıyor acaba ? Antalya merkez de ısınma problemi de yok üstelik

hocam ben şahsen bu değerlenecek lafına pek inanmıyorum. biz de uzun süredir ev bakıyoruz ve iyi bir çevrede olmasını istiyoruz. tabi böyle olunca fiyatlar yükseliyor. bir de merkezdeki evlerin çoğu en az 10-15 yıllık. ama kızıltoprak taraflarında (çok içerilerde değil) yeni evler yapıldı site içinde. oraları tercih edebilirsiniz fiyatları nispeten daha uygun.

hayat86' Alıntı:
peki arkadaşlar antalya merkez için dublex daireler nasıl kimse dublex tercih etmiyor benim begendiğim birkaç daire var ama korkuyorum ...neden kimse almıyor acaba ? Antalya merkez de ısınma problemi de yok üstelik

hocam biz yeşilyurt mahallesinde dubleks te oturuyoruz, dubleks tavsiye etmem, ısınma problemi yok demişsiniz ama yanılıyorsunuz, yazın çok sıcak, kışın çok soğuk oluyo üst kat. çok iyi izolasyon olması lazım., cephesinin iyi olması lazım. antalya için en iyi cephe bence güney-doğu cephe, ona dikkat edin.
dubleks kullanımı zor ve masraflı, bi heves alıyosunuz ama hevesiniz kursağınızda kalır. bazı sitelerde arakat dubleksler oluyor belki onlar olabilir.

BBNET
Geri