asp-php' Alıntı:Bir zaman kullandığım 1 yıldan fazla süresi olan; Bitdefender İnternet Sec. lisansı ilk mesaj atan ( özel mesaj değil ) konunun içine - teslim edilecektir...
ben alabilirim hocam...
asp-php' Alıntı:Bir zaman kullandığım 1 yıldan fazla süresi olan; Bitdefender İnternet Sec. lisansı ilk mesaj atan ( özel mesaj değil ) konunun içine - teslim edilecektir...
Aliosman_eser' Alıntı:asp-php' Alıntı:Bir zaman kullandığım 1 yıldan fazla süresi olan; Bitdefender İnternet Sec. lisansı ilk mesaj atan ( özel mesaj değil ) konunun içine - teslim edilecektir...
ben alabilirim hocam...
kaçtır kovalıyorum 1 mesajla kaybediyorum.asp-php' Alıntı:Bir zaman kullandığım 1 yıldan fazla süresi olan; Bitdefender İnternet Sec. lisansı ilk mesaj atan ( özel mesaj değil ) konunun içine - teslim edilecektir...
cyln' Alıntı:kaçtır kovalıyorum 1 mesajla kaybediyorum.asp-php' Alıntı:Bir zaman kullandığım 1 yıldan fazla süresi olan; Bitdefender İnternet Sec. lisansı ilk mesaj atan ( özel mesaj değil ) konunun içine - teslim edilecektir...
kampanya koşullarını değiştirsek ilk 3. - 5. gibi
hgx2' Alıntı:hocam Bitdefender Total Security 2014 1 Yıl 1 Kullanıcı alıcam ama sırf bu iş için sanal pazara üye olmayayım, bana özelden iban göndersende ben sana eft yapsam olmaz mı?
massoud' Alıntı:ikinciyi veriyor musunuz ki? :lol:
asp-php' Alıntı:massoud' Alıntı:ikinciyi veriyor musunuz ki? :lol:
Size zaten bir tane gönderdim İhtiyacı olan dedim ama kimsenin ihtiyacı yok anlaşılan
asp-php' Alıntı:Merhaba arkadaşlar;
Denemek üzere kullandığım - Trend Micro Titanyum Maximum Securty
Lisansımı ihtiyacı olan bir arkdaşa teslim etmek istiyorum..
İhtiyacı olan kişi konu içine mesaj atabilir. İlk mesaj atana verilecektir.
Yaklaşık 1 aya yakın zamandır kullanıyorum ve gayet memmunum; beklediğimin daha üstü performan verdi.
böyle bir durum var mı asp-php hocamkendir_li' Alıntı:arp-php hocam vermiş olduğumz bit lisansı kara listeye alındı.
Trend micro internet security hakkinda bilginiz var miasp-php' Alıntı:Trend Micro Titanyum Maxsimum Securty
Son 1 aya yakın zamandır test ettiğim Antivirüs Programı
* İlk defa kullandım; arayüzüne alışamadım, bir daha şahsen kurmam.
* Panda, norton, bitdefender gibi gözüme güçlü olarak durmadı.
* Kısayol virüsünü bulup temizledi.
* Ofis **** dosyasını, win7 loader temizledi
* Açılışı az bir sürede olsa yavaşlattı.
* Özel internet tarayıcısı yok.
* Uygun fiyat olması nedeniyle, okul, iş yeri, özel dosyaların çok olmadığı ortamlarda kullanılabilinir.
* Şahsen 3 kullanıcı fiyatının düşük olması ve okulda etkileşli tahtalarda iş görebilmesi sebebi ile okula alınmasını tavsiye edeceğim.
Yalnız_Kurt' Alıntı:Trend micro internet security hakkinda bilginiz var miasp-php' Alıntı:Trend Micro Titanyum Maxsimum Securty
tavsiye edeceğim.
cyln' Alıntı:böyle bir durum var mı asp-php hocamkendir_li' Alıntı:arp-php hocam vermiş olduğumz bit lisansı kara listeye alındı.
kendir_li' Alıntı:arp-php hocam vermiş olduğumz bit lisansı kara listeye alındı.
Srebrenica' Alıntı:Bit Defender Internet Security almıştım ama ne yazık ki korsan çıktı ve lisans engellendi.
Verdiğim para haram olsun diyeceğim ama ucuz olmasından uyanmayıp korsanlara para kazandıran ben suçluyum.
asp-php' Alıntı:kendir_li' Alıntı:arp-php hocam vermiş olduğumz bit lisansı kara listeye alındı.
Yeni lisans gönderilmiştir....
en_nomad' Alıntı:asp-php hocam 2 sorum olacak
1-bu kara listeye alınıp tekrar lisans göndermeniz bi defaya mahsus mu yoksa sıksık kara listeye alınma ihtimali var mı?
2- bitdefender almak istiyorum ama internet security mi yoksa total security mi almam gerekiyo bilemedim. siz ne dersiniz.