oyungezer' Alıntı:Hocam KIS 2014 te kara liste gibi bir durum var mı. Eğer yoksa ona göre alacağım.
asp-php' Alıntı:oyungezer' Alıntı:Hocam KIS 2014 te kara liste gibi bir durum var mı. Eğer yoksa ona göre alacağım.
KİS Lisanslarımız orjinaldir. 2 ayda 100 den fazla KİS lisasnsı satışım olmuştur...
boteakif' Alıntı:asp-php' Alıntı:oyungezer' Alıntı:Hocam KIS 2014 te kara liste gibi bir durum var mı. Eğer yoksa ona göre alacağım.
KİS Lisanslarımız orjinaldir. 2 ayda 100 den fazla KİS lisasnsı satışım olmuştur...
Ben de kav veya kis almayı düşünüyorum hocam. 2 kullanıcılı nasıl satın alabilirim?
kendir_li' Alıntı:6 aydir hocamin verdigi lisansi kullaniyorum. Hicbir sikinti cikmadi.
İstediğiniz 5 ürün anlamındadır. Pc, tablet ve telefonları destekler.orhanaltin' Alıntı:Hocam 5 cihaz destekler derken 5 pc de kullanılabilirmi ?
asp-php' Alıntı:Merhaba arkadaşlar Kaspersky İnternet Security almak isteyenler için mükemmel bir kampanya sunuyorum.
2014 Multi Device lisansı.
2014 - 2015 Kaspersky İnternet Security programında kullanabilirsiniz.
Lisans teslim edildiği günden itibaren süresi ( 360 - 365 ) gün arasındadır.
Orjinal üründür; üretilen key yada warez bir anahtar değildir.
5 Cihaz destekler ( Pc, Tablet, Android Telefon ) : 90 TL
3 Cihaz destekler ( Pc, Tablet, Android Telefon ) : 60 TL
2 Cihaz destekler ( Pc, Tablet, Android Telefon ) : 50 TL
Temin etmek isteyenler özel mesaj ile ulaşabilirler...
aydınDr' Alıntı:3 cihaz için olan kampanya fiyatının düşmesini bekliyorum
kumsal540' Alıntı:hocam kapanmış ama
asp-php' Alıntı:Lisans temin etmek isteyen arkadaşlar için, yeni ürün eklenmiştir..
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ucuz-Antivirus/