Bence de mantıklı.Ek iş bulmak ve yapmak lazım.Buzkırıcı' Alıntı:daha 13 sene 5 aydır sadece erbakan hocadan bir 100tl gördüm memurlukta.Ben özalın taktiğini örnek alıyorum memurum işini bilir şifalı bitki,cd,çiğköfte,ps2 işine devam kardeşim bunları bir 9 sene bekleyemem
Evet dayak sırası bize geldi hocam susalım fazla konuşmayalım derim ben...adebrum' Alıntı:Sıra öğretmenlere mi geldi ne?
:|barthez' Alıntı:Evet dayak sırası bize geldi hocam susalım fazla konuşmayalım derim ben...adebrum' Alıntı:Sıra öğretmenlere mi geldi ne?
:+1:Phascolarctos cinereus' Alıntı:All I wanna say is that
They don't really care about us :-1:
blackrose' Alıntı:yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.
Bunu duymadım ben ama üye olmayanlar içinde aidat istediklerini duydum, duymadım hatta okudum..blackrose' Alıntı:yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.
blue123' Alıntı:birazdan gelirler bize yetiyor maaş derler uhaha: uhaha: :alkis:
daha gelmediler
bunu yapsın eğitim bir sene en az 15 tane üye bulmasam şeref..... s.blackrose' Alıntı:yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.