Askerlere 100 lira,Polise 500 lira zam,Öğretmene Yok...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Öğretmen 4000TL maaş alıyor ya, ona denklemeye çalışıyorlar bence. Bize denkleyecekler :puhaha: :puhaha:

Yetiştirdiğimiz kolluk güçlerinin yarısı kadar maaş alıyoruz ve sonra nitelikli insan yetişmiyor. Öğretmenlerim abartıyorsunuz siz herşeyi :verymad:
"İtten reziliz,keyfimiz beyde yok.."

Ülkemizde öğretmen maaşı 12x1600 / 9 hatta /6 olarak hesaplanıyor. Ne de olsa atama bekleyen ve 600 tl ye çalışacak binlerce öğretmen var halihazırda. Siz hiç atanamayan polis atanamayan doktor atanamayan askeri personel duydunuz mu?

daha iyi günlerimiz arkadaşlar yakında kovmaya başlayacaklar başta da biz bilişimcileri

Durmak yok yola devam :) Öğretmenin neyine zam ki.Onlar taş gibi her şeye göğüs gerer.

Öğretmen dediğin ezilir.Neyine desteklemek.

Öğretmenin sorunları yoktur.Öğretmen sorun çözücüdür.Nasılsa o insan değil.

Öğretmenleri üzmek artık kutsal bi görev ya.

Allah sonumuzu hayra getire...

öğreretmenlerin akp ye az oy verdiği bunun için pek adamdan sayılmadığı gibi bir söylenti var hani belediyeler yapıyorya çok oy veren mahallelere iyi gerisine hiç hizmet

daha 13 sene 5 aydır sadece erbakan hocadan bir 100tl gördüm memurlukta.Ben özalın taktiğini örnek alıyorum memurum işini bilir şifalı bitki,cd,çiğköfte,ps2 işine devam kardeşim bunları bir 9 sene bekleyemem

Buzkırıcı' Alıntı:
daha 13 sene 5 aydır sadece erbakan hocadan bir 100tl gördüm memurlukta.Ben özalın taktiğini örnek alıyorum memurum işini bilir şifalı bitki,cd,çiğköfte,ps2 işine devam kardeşim bunları bir 9 sene bekleyemem
Bence de mantıklı.Ek iş bulmak ve yapmak lazım.

Öğretmen 4000TL maaş alıyor ya, ona denklemeye çalışıyorlar bence. Bize denkleyecekler maaşlarını

öğretmeniz ama kendimize öğretemedik gitti;
bu hükümetin karanlık işler peşinde olduğunu;
eğitimcinin ekmeğini kesip sonrada öğretmenler niteliksiz demenin farz olduğu,
prestiji paspas edilmiş, kariyeri bitirilmiş, umudu söndürülmüş bi cemaat olduk(!)
hadi hayırlısı olsun!

yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.

blackrose' Alıntı:
yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.

:puhaha: Öyle bir şey olduğunu görürseniz bilin ki tatlı bir rüyadır.

blackrose' Alıntı:
Bunu duymadım ben ama üye olmayanlar içinde aidat istediklerini duydum, duymadım hatta okudum..

blackrose' Alıntı:
bunu yapsın eğitim bir sene en az 15 tane üye bulmasam şeref..... s.

Geri