Askerlere 100 lira,Polise 500 lira zam,Öğretmene Yok...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hipopotam' Alıntı:
blackrose' Alıntı:
yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.
bunu yapsın eğitim bir sene en az 15 tane üye bulmasam şeref..... s.
malum sendikanın üyeleri zaten gündelik üye olup ertesi gün istifa edip daha sonra yine üye olanlarla dolu :mrgreen:

blue123' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
blackrose' Alıntı:
yetkili sendika eğitim bir sen %11 + 350 iyileştirme yapacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama sonuçta bir seni kırmazlar heralde.
malum sendikanın üyeleri zaten gündelik üye olup ertesi gün istifa edip daha sonra yine üye olanlarla dolu :mrgreen:
evet bir yerd üye olup kapıdan çıktıktan sonra üyelikten istifa edip sonra başka bir se ndika yetkilisini görünce yine üye olan
onların sayesinde bir yerlerden otlak kapmaya çalışan gerizekalılar var.
arkadaşın okulundada böyle biri var ve çok makara ve matrak görseniz nasıl t....k geçiyor adamlarla birde katıla katıla anlatması yokmu esasında ise
ebs ile yakından uzaktan alakası bile yok.

hipopotam' Alıntı:
blackrose' Alıntı:

buna inanıyorsunuz ya ben de size inanamıyorum...biraz uyanık olun..herşeye kanmayın

Geri