ysartemur' Alıntı:aydın daki formatörlerle görüştükten sonra dersim yoksa 9 da gelip ortalama 15:30 gibi çıkıyorum
:+1:
ysartemur' Alıntı:aydın daki formatörlerle görüştükten sonra dersim yoksa 9 da gelip ortalama 15:30 gibi çıkıyorum
broker_2007' Alıntı:Arkadaşlar yeni bir yazı geldi. BTR kursu acılıyormus, MEBBİS ten başvuru alınıyor. Yazı ulaşan var mı?? Bizlerde katılacakmıyız ?
gülhan35' Alıntı:ben başvurdum elimizde belge olsun, bilisimaydından başvurular. fatih kursunu tamamlayanlar diye bir ibare yok yazıda
şeklinde yanıt geldi.Şuan için görevlendirmelerde BT Rehberliği Belgesi zorunluluğu yok ancak ileride bu durum değişebilir mi bilemiyoruz.
Kurs için planlamalar henüz yapılmadı ancak sayı yeterli olursa (yani 15 ve üzeri) ilçenizde açılabilir.
hocam okulun kullanıcı adı:kurumkodutaylanchess' Alıntı:Arkadaşlar başvuru sonrası okul onayı gerekiyor, okul yine bilisimaydin üzerindenmi onay veriyor? Öyle ise kullanıcı adı ve şifresi kurum nasıl alıyor?
bilisimci_009' Alıntı:hocam okulun kullanıcı adı:kurumkodutaylanchess' Alıntı:Arkadaşlar başvuru sonrası okul onayı gerekiyor, okul yine bilisimaydin üzerindenmi onay veriyor? Öyle ise kullanıcı adı ve şifresi kurum nasıl alıyor?
şifre:kurumkodu
hocam size çaka bey açılmış olması lazımdı sanırım yazsaydınız normfazlası olmaktan kurtulurdunuzyalcinbayrakci' Alıntı:Aydın da norm fazlası olarak kaç kişiyiz acaba?
Kuşadası merkezde değilim Davutlardayım ve evim burada. Kuşadası merkeze mesafe 20km. Bunların dışında birçok neden var. Onun için yazmak istemedim.bilisimci_009' Alıntı:hocam size çaka bey açılmış olması lazımdı sanırım yazsaydınız normfazlası olmaktan kurtulurdunuzyalcinbayrakci' Alıntı:Aydın da norm fazlası olarak kaç kişiyiz acaba?
zkoç' Alıntı:Arkadaşlar BT Rehberlik Kursu hakkında bir başlık vardı forumda dolaştım ama bulamadım. Bu kurs bizleri kapsıyor mu çok anlayamadım da. Yoksa sadece belge almak isteyenler mi katılıyor?
diye cevap geldi.Şuan için görevlendirmelerde BT Rehberliği Belgesi zorunluluğu yok ancak ileride bu durum değişebilir mi bilemiyoruz.
Kurs için planlamalar henüz yapılmadı ancak sayı yeterli olursa (yani 15 ve üzeri) ilçenizde açılabilir.