dün yazı gelir gelmez saat 3te çantamı alıp çıktım kimsede birşey demedi neye göre diyecek.çıkıp gidebilirsiniz arkadaşlar.kapı gibi bakanlık yazısı var
bilgisayarmax' Alıntı:dün yazı gelir gelmez saat 3te çantamı alıp çıktım kimsede birşey demedi neye göre diyecek.çıkıp gidebilirsiniz arkadaşlar.kapı gibi bakanlık yazısı var
bilgisayarmax' Alıntı:ders saatleri 30 demiyor bakanlıkta.eğitim öğretim yapıldığı saatler diyor ve haftalık ders programı verilir diyor.daha en desin hocam
serkanaytekin' Alıntı:Hocam az önce ilçe MEM müdürü ile bizzat görüştüm yüz yüze, lami cimi yok, gidip direkt sorarım dedim. Ben anadolu lisesine görevlendirildiğim için 2 gün okulumda 3 günde anadolu lisesinde görev alacağım ve TOPLAMDA 30 SAAT gireceğim, lütfen bunu o çok akıllı müdürlerinize iletin.
taylanchess' Alıntı:Hocam toplantılık bir durum yok, onay okula geldiği andan itibaren size 30 saat üzerinden ders programı verilecek durum bundan ibaret... Ona bakarsanız bakanlığı arayıp evet 30 saattir cevabı alanlar var, şunu aradım böyle dedilerle iş yürümez hocam bunlara bakmayın siz , bakanlığın yazısı ortada onayda yapılmış daha öte birşey beklemeyin top artık sizde ve idarenizde Hangi ilçe hocam sizin..
queen983' Alıntı:arkadaşlar meb le görüştüm. SON KARAR: dediler ki "hocam hep beraber baktık inceledik, ifadede eğitim-öğretimin olduğu saatlerde dediği için derslerin bitimine kadar kalıcaz. 30 saatlik bir ifade yok, diğer iller yapmış evet ama onlar kafasına göre yapmış, ilerde problem yaşayabilirler."
Budurrrrrr......
turkuaz09' Alıntı:queen983' Alıntı:arkadaşlar meb le görüştüm. SON KARAR: dediler ki "hocam hep beraber baktık inceledik, ifadede eğitim-öğretimin olduğu saatlerde dediği için derslerin bitimine kadar kalıcaz. 30 saatlik bir ifade yok, diğer iller yapmış evet ama onlar kafasına göre yapmış, ilerde problem yaşayabilirler."
Budurrrrrr......
İŞTE FARKIMIZ BİZ DEVAM DESENİZE ... NE OLACAK BAKALIM DURUMLAR... İLÇE EĞİTİCİLERİ ARADINIZ DİMİ ONLARIN CEVABI
queen983' Alıntı:taylanchess' Alıntı:Hocam toplantılık bir durum yok, onay okula geldiği andan itibaren size 30 saat üzerinden ders programı verilecek durum bundan ibaret... Ona bakarsanız bakanlığı arayıp evet 30 saattir cevabı alanlar var, şunu aradım böyle dedilerle iş yürümez hocam bunlara bakmayın siz , bakanlığın yazısı ortada onayda yapılmış daha öte birşey beklemeyin top artık sizde ve idarenizde Hangi ilçe hocam sizin..
hocam, ben şimdi desem ki müdüre bana 30 saatlik program hazırlayın, neye göre dicek, açıklıcam anlamıcak, çünkü işine gelmiycek. Benim bu durumda söylemem gereken tek birşey olmalı. O da: atayın aydın mebi sorun müdür bey.. işte asıl ordan bir sonuç çıkmıyor zaten, çünkü aynı fikirdeler.. sonra da al sana soruşturma.. kime neye güvenip de diyebiliriz ki böyle bişi.
En sağlamı arıcaz arkadaşlar Ankara'yı. Şu yazıyı daha açık illere ulaştırır mısınız, yoruma gerek kalmadan, net bir ifade olarak. Ben aradım ama ulaşamadım ama devam edicem..
queen983' Alıntı:arkadaşlar meb le görüştüm. SON KARAR: dediler ki "hocam hep beraber baktık inceledik, ifadede eğitim-öğretimin olduğu saatlerde dediği için derslerin bitimine kadar kalıcaz. 30 saatlik bir ifade yok, diğer iller yapmış evet ama onlar kafasına göre yapmış, ilerde problem yaşayabilirler."
Budurrrrrr......
taylanchess' Alıntı:queen983' Alıntı:taylanchess' Alıntı:Hocam toplantılık bir durum yok, onay okula geldiği andan itibaren size 30 saat üzerinden ders programı verilecek durum bundan ibaret... Ona bakarsanız bakanlığı arayıp evet 30 saattir cevabı alanlar var, şunu aradım böyle dedilerle iş yürümez hocam bunlara bakmayın siz , bakanlığın yazısı ortada onayda yapılmış daha öte birşey beklemeyin top artık sizde ve idarenizde Hangi ilçe hocam sizin..
hocam, ben şimdi desem ki müdüre bana 30 saatlik program hazırlayın, neye göre dicek, açıklıcam anlamıcak, çünkü işine gelmiycek. Benim bu durumda söylemem gereken tek birşey olmalı. O da: atayın aydın mebi sorun müdür bey.. işte asıl ordan bir sonuç çıkmıyor zaten, çünkü aynı fikirdeler.. sonra da al sana soruşturma.. kime neye güvenip de diyebiliriz ki böyle bişi.
En sağlamı arıcaz arkadaşlar Ankara'yı. Şu yazıyı daha açık illere ulaştırır mısınız, yoruma gerek kalmadan, net bir ifade olarak. Ben aradım ama ulaşamadım ama devam edicem..
Hocam haftalık ders programınızı istediniz ve aldınızmı?
acer50' Alıntı:turkuaz09 ve queen983 dışında sorun yaşayan yok heralde bu ilde, merkez mi ilçesi mi merak ettim aslında. bence il koordinatörünü arayın, ankarayı arayın, ankarayı müdüre aratın, pes etmeyin. haklı olan sizsiniz.
Cengiz bey ile birde siz görüşün ve durumunuzu sorun hocam, cengiz bey durumu yanlış yorumluyor gibi haftalık ders çizelgesinde 30 üzeri gösterilir ise öğretmenin ek ders isteme hakkı doğar ki görevlendirmelerde 16. madde üzerinden yapıldığı için zaten 30 saat üzeri gösterilemez ders çizelgesinde... İkili eğitim yapan okullarda 2 öğretmen görevlendirilmesinin mantığıda budur biri sabahçı biri öğlenci olur, eğer tek öğretmen görevli ise ya sabahçı yada öğlenci olur ikisine birden girmez.turboaga' Alıntı:İkili öğretim yapan okullarda durum ne acaba ? Tek başımayım okulumda. Öğrenciler 07:30 - 17:40 okulda. Ben buna mı uyacağım şimdi. Sabahtan 16 saat dersim var. Öğleden sonra hiç dersim yok.
zkoç' Alıntı:yazı hala mı gelmez okula!!!
semantic' Alıntı:30 saat olayı için bakanlıkta hangi birimi aramalıyım arkadaşlar?