aykuta yokMr.Spermata' Alıntı:herkese benden çayy
+1ukonar' Alıntı:Yılmaz Vural gelsin.
aziz istifa diye bağıranlara aziz biraz önce demiş ki: "ben 1 sene cezaevinde yattım fener için onlar ne yapmış" Ayrıca başkan kabul etmemiş ve etmeyecekmiş istifayı.bahhele' Alıntı:aynı şerefli hareketi azizdende göreydik!
ukonar' Alıntı:aziz istifa diye bağıranlara aziz biraz önce demiş ki: "ben 1 sene cezaevinde yattım fener için onlar ne yapmış" Ayrıca başkan kabul etmemiş ve etmeyecekmiş istifayı.bahhele' Alıntı:aynı şerefli hareketi azizdende göreydik!
10 sene daha gitmez artıkukonar' Alıntı:"ben 1 sene cezaevinde yattım fener için onlar ne yapmış"
Farklı ve güzel bir yaklaşım.teacher42' Alıntı:chp nin başından kemal k. , mhp nin başından devlet bahçeli fb nin başından da aziz ve aykut hiç eksik olmamalı
sahrak' Alıntı:aykutun istifasının tamamen taraftarın tepkisini dizginlemek için fenerin oynadığı bir oyun diye düşünüyorum. inşallah haklıyımdır![]()
Daha önce bu istafaların (sözde) çok örneklerini gördük.sahrak' Alıntı:aykutun istifasının tamamen taraftarın tepkisini dizginlemek için fenerin oynadığı bir oyun diye düşünüyorum. inşallah haklıyımdır![]()