Aykut Kocaman istifa etti.

Kodla Büyü
yaza yaza düşürdüm aykutu :mrgreen:

dehada gülmemm..

Ekli dosyalar

• angry-birds-speedy_175017.jpg
    angry-birds-speedy_175017.jpg
    6.6 KB · Görüntüleme: 848
bahhele' Alıntı:
aynı şerefli hareketi azizdende göreydik!
aziz istifa diye bağıranlara aziz biraz önce demiş ki: "ben 1 sene cezaevinde yattım fener için onlar ne yapmış" Ayrıca başkan kabul etmemiş ve etmeyecekmiş istifayı.

ukonar' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
aynı şerefli hareketi azizdende göreydik!
aziz istifa diye bağıranlara aziz biraz önce demiş ki: "ben 1 sene cezaevinde yattım fener için onlar ne yapmış" Ayrıca başkan kabul etmemiş ve etmeyecekmiş istifayı.

başkan kabul etsede gitti aykut etmesede gitti...aykutu tanıyanlar bilir...dediyse bitmiştir noktayı koymuştur.Aziz yıldırım bu tarz konuşarak kendi padişahlığının köküne kibrit suyunu döküyor zaten.Taraftarın şakası olmaz.al aşa ediverir.fenerbahçe kimsenin malı değil.azizinde sonu yakın böyle kafasızca konuşmalara devam ederse

fenerbahçe alex i gönderip aykut un arkasından durarak (alex i gönderiş şekillerini tasvip etmesemde) çok önemli bir adım atmıştı,
aykutla devam etmekte ısrar etselerdi başarılı olacaklarını düşünüyordum ama bu saaten sonra gitmese de zor bence

aykutun istifasının tamamen taraftarın tepkisini dizginlemek için fenerin oynadığı bir oyun diye düşünüyorum. inşallah haklıyımdır :D

Siz kimseyi yeterince tanıyamadınız herhalde, aziz yıldırım aykutun istifası ile dikkatleri üzerinden atmış oldu, böylece aziz yıldırım istifa sesleri kesilmiş oldu
birde
"ben fener için 1 yıl yattım siz ne yaptınız "demiş, acaba öylemi?

chp nin başından kemal k. , mhp nin başından devlet bahçeli fb nin başından da aziz ve aykut hiç eksik olmamalı

sahrak' Alıntı:
aykutun istifasının tamamen taraftarın tepkisini dizginlemek için fenerin oynadığı bir oyun diye düşünüyorum. inşallah haklıyımdır :D

Paranoyakça ama benimde aklımdan geçmiyor değil zamanında aziz yıldırımın da sözde istifa etmişliği vardır..

sahrak' Alıntı:
Daha önce bu istafaların (sözde) çok örneklerini gördük.

yahu bu samandıra tesislerine gidenler hakkatten fb taraftarımı?
bence gs li taraflarlar fb formasıyla gitmiştir oraya bırakma diye bağırıyorlardır aykut hocaya:)

BBNET
Geri