ekbersah23
Site Gezgini
omd' Alıntı:ekbersah23' Alıntı:böte den mezun olan sevgili arkadaşlarım, bence siz meslek lisesine hiç bulaşmayın, çünkü üstesinden gelemzsiniz. neden mi?
bunun teknik servis dalı var, elektronik dersleri var, ağ işletmenliği dalı var, veritabanı programcılığı dalı var, web tasarımı ve programcılığı dalı var. Allah'ınızı severseniz bu dersleri liseden ve üniversiten almadan yada konu hakkında hiçbir bilginiz yokken nasıl olurda meslek liselerinde çalışmak istersiniz ben onu anlamış değilim. rahatlık batıyorsa ve hergün ders çalışarak ve gece yarılarına kadar bir sonraki günün dersine çalışarak okula gitmek istiyorsanız buyurun gelin....
bence heerkes kendi işiyle uğraşsın ve meslek liselerine geçiş hülyasından da vazgeçin. zaten böte bölümüne girerken ve okurken de nerede çalışacağınız belliydi arkadaşlar. sonradan değişen bişey değil ki bu....
Seni öğretmen yapan sisteme tüküreyim ben Oynamaya devam et hadi...
seninle aynı sistemden mezun oldum ben edit. oynayan birileri varsa onlarda bötecilerdir. atandınız işte daha ne istiyorsunuz. meslek lisesinde çalışan arkadaşların ekdersleri mi iştahınızı kabarttı. çakal sürüsü gibi dadanmak istiyorsunuz ama kusura bakmayın yedirmezler...