BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

sefa hocam yaptığın anket güzel ancak bir iki noktasında düzenleme yapabilirsen daha güzel olur. tabi düzenlemene imkan veren bir platform mu bilmiyorum. ben kendim doldururken bana uymayan kısmı söyleyim.

"6,7,8 SINIFLARDA TOPLAM KAÇ ŞUBE VAR" kısmında benim okulumda 4 saat ders var ikinci kademede. 6 saatten az gibi bir seçenek olabiliyor mu? ben 6 işaretledim.

Mesela benim BT Sınıfım var görünüyor ama kullanılacak durumda değil. Öyle bir seçenek ekleme imkanı veriyorsa onu da eklesen. Ben bu kısımları Başka Eklemek İstediğiniz Kısımlar bölümünde ekledim.

Eline sağlık hocam bu arada form için. Diğer platformlarda paylaşmaya başlıyorum şimdi

bende "6,7,8 SINIFLARDA TOPLAM KAÇ ŞUBE VAR" kısmında benim okulumda daha az saat ders var ikinci kademede. 6 saatten az gibi bir seçenek olabiliyor mu? bu kısmı işaretlemedim bende de 3 şube var eklemek istediklerinizde belirttim bu kısmın seçenekleri düzenlense iyi olur

Hocam umarım işinize yarar bu bilgiler. Analize bilişim dersinin seçilmesi durumunda 2. kademede en az 16 şubenin olması durumunda norm olacağını belirtirsiniz.

merhaba arkadaşlar
form için dün akşam düşündük
eksiklikler olabilir onları düzeltiriz
mesela bazı arkadaşlar bazı bölümleri boş bırakmışlar onlara geri dönmem için mail adresi ekleyeyim birde
hem böylece bilişimcilerin ortak hareketi de olur hakkımızda çıkacak bir kararda ortak hareket etmiş oluruz
sendikamız ve ben sendikada bilişimci bir arkadaşınız olduğu sürece size sahip çıkacaktır bu herkes bilsin...

şuana kadar 27 kişi yolladı daha 12761-21 =12734 kişinin durumu belli değil :?
yoksa onlar seneye norm fazlası olmayacak mı : :x

Tabiki diyeceğiz siz 4 ve 5 sınıflardaki dersi kaldrırısanız ikinci kademede 15+1 saat olacak ki buda 15 sınıfa denk
ki türkiyede öyle okul sayısı çok ve çoğu okulda 2 veya 3 öğretmen görev alıyor hadi bakalım çıksınlar bu işin içinden
ben raporumu harızlayıp il basınzda grafiklerle bilgileri sunacağım kabul etmezlerse

16 NİSAN DA MEB ÖNÜNDEYİZ .....

ARKADAŞLAR 16 NİSAN EYLEM TARİHİMİZ BUNU DA BİR KENARA YAZALIM LÜTFEN

Hocam arkadaşlar bu başlığı kontrol etmemiş olabilirler. ayrı başlıkta duyurabilrseniz daha fazla katılım olur.

Bu arada ankara BOTE ile iletişime geçen var mı onlarda destek verebilir
sayı çok önemli 16 NİSAN bir dönüm noktası olmalı

birde bir arkadaş TOKAT böte ile görüşmüştü onlardan da gelecekler vardı

sefatetik' Alıntı:
LİSELERDE DURUM NASIL
HANGİ SINIFLARDA BİLGİSAYAR DERSİ VAR VE KAÇ SAAT VERİLİYOR

Hocam, liselerde durum şöyle kısaca izah edeyim sizleri meşgul etmeden.
Ben şu an lisede görev yapıyorum kasaba lisesi olduğu için şube sayısı az 7 şubemiz var.
MEB nın yeni yayımladığı müfredata göre bir öğrenci seçmeli ders olarak bilişim teknolojileri dersini her hangi bir sınıfta alıyorsa diğer sınıflarda aynı seçmeli dersi alamıyor.Bu uygulamadan dolayı benim şu an 4 saat bilişim teknolojileri dersim var. Bundan dolayıda norm fazlası durumuna düştüm. Ayrıca yeni müfredata göre bizim branş dersimiz seçmeli dersler arasındada değil, diğer seçmeli dersler başlığı altında geçiyor ve 1 saate indirgenmiş durumda. Bu diğer seçmeli derslerin arasında İngiliz dili edebiyatı gibi dersler var. Yani ana seçmeli ders olarak değil, ana seçmeli dersler dışında tutulmuş durumda branş dersimiz.
Zaman ayırdınız için teşekkürler..

emine82 hocam birde adam bana ilköğretimde ihtiyac kalmasa orta öğretime alırız diyor :x

Bunları bilmem gerekiyor eğer o gün biri personel.gov.tr deki açıklamayı bana haber verseydi
veya liselerdeki durumu bilsem inanın o adamı müsteşarın karşısında rezil ederdim
hazırlıksız gittim

Özellikle Cumartesi seçtik kimse mazaret yapmasın artık
İzin derdi de yok

Sadece kamuoyu oluşturmamız çok kişiye ulaşmamız yeterli bunu herkes bilsin

16 NİSAN BT CİLER İÇİN DÖNÜM NOKTASI BİZİMLE DALGA GECENLERİNDE YASS GÜNÜ OLSUN

ARAMIZA ÇANAKALE İLİDE KATILDI DİĞER İLLER UYUYOR MU

BU ARADA BU BİLGİLERİ NE KADAR ÇABUK TOPLAYABİLİRSEM O KADAR ÇABUK GÖRÜŞME AYARLAYACAĞIM

bu formu ve eylem tarihini başka bir başlıkla duyurursanız daha çok kişiye ulaşmış oluruz bence hocam bu başlığa bakılmıyor olabilir

24 DEDİĞİME BAKMAYIN 15 MART TA OLABİLİR
YETERKİ BİLGİLER ELİME ERKEN GELSİN DERLEYİP TOPLAYAYIM

BİLGİLER ERKEN GELİRSE BEN O ZAMAN NECMETTİN YALCININ KARŞISINDA
BELGELERLE KONUŞACAĞIM İKNA EDECEĞİME DE İNANIYORUM

Geri