BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

nasıl olsa yargılanma süresi beş yıl, bir örgüt kurulsa böyle hücre sisteminden daha gelişmiş bir sistem, hiç bir şey ispatlanamayacak örgüttekiler için ve hatta bu örgüte diğer örgütlerden de tecrübeli elemanlar alınsa, ilk adım olarak tüm belaları açan, feryatları görmezden gelen, bizleri adam yerine koymayan, bir iki adi cümle ile sorularımızı geçiştiren yanlı ve yanlış haber yapan yetkili sıfatındaki bu insancıkların en yetkilisinin dikkatini çekecek güzel bir eylem, ardından da çözüm gelmezse diğer suçlular için eylemler yapılsa ne güzel olur değil mi?

yarından itibaren yapmış olduğum okul sitemi karartıyorum!

iki elim kanda dahi olsa geleceğim. bilişimcilerin geleceklerine sahip çıkmaları gerekiyor.

yan gelip yatma ile kimse bir yere varamıyor malesef :x

gazi böte deki arkadışa ulaştım oda tüm sınıfları haberdar etti tarihi bekliyoruz

bende heyecanla eylem tarihini bekliyorum ne zaman belli olacak:S

arkadaşlar ben sefa beyle tel de konuşmuştum dün. ankarada mart ayında çok fazla eylem olacakmış. sefa bey de bizim sayımız zaten az kimse bizi kale almaz gündeme gelemeyiz bu sayıyla arda kaynarız dedi.çüünkü diğer eylemler bay akalabalı galiba. sef abey büyük bir ihtimal nisan ayının 9 veya 16 sı dedi. haber vermek istedim

Eylem Tarihimiz 9 ile 16 nisandan biri olacak bu iki tarih için görüşeceğiz eylem tarihine kadar da ben MEB ile görüşmeler yapacağım yalnız hekesin durumunu bana aşaığıdaki gibi iletmesi gerekiyor bir rapor hazırlayıp sendika adına TBMM ye ve MEB ileteceğim bilgilerinizi aşağıdaki gibi yazıp e-mail 'ime yollayın
herkes Okuldundaki durumunu EXCEL' de hazırlayıp mail olarak atsın
ADI VE SOYADI :
İL VE İLÇE :
GÖREV YERİ(OKUL):
OKULUNDA BİLGİSAYAR LAB.. VAR MI :
ŞUAN KAÇ OKULDA GÖREV YAPTIĞI:
4 VE 5 SINIFLARDA DERS VERİLDİ Mİ:
NORM FAZLASI DURUMUNA DÜŞTÜMÜ DÜŞECEK Mİ :
FORMATÖRLÜK YAPIYOR MU:
ATAMA SEKLİ (SÖZLEŞMELİ/KADROLU ):

birşeyler daha eklemek isteyen varsa şuan aklımdakiler bunlar

mail adresim: sefam24@mynet.com

Ben şuanki durumu yaptığımız görüşmede dile getirdim ama adam kabullenmiyor bunu yaptıkları basın açıklamasıylada adeta kanıtladır . Ders kaldrıldı diyorum o hayır hocam diyor mevcut durmu MEBSİS ten bilgi vererek söylediklerimi kabul etmiyordu. Onun için mevcut durumun herkes bana yollasın EXCEL'de İL bazında grafikler le hazırlayarak 25 Mart ankarda sunacağım eğer yine kabul edip çözümü gitmezlerse EYLEM şart olacağı kesindir.

Arkadaşlar nisan geç bende öyle düşünüyorum ama az önce BT zümresinden çıktım. Durumu gelen 9 kişiye anlattım ama sanki hiç umursamadılar gibi geldi bana halen tavuğun kendini buyday ambarında hissetmesi gibi öyle cevap verdiler
Yok efendim krumlar arası geçiş verirlermiş
Rehber öğretmen gibi yaparlarmış
Formatörlüğün şartlarını düzeltirlermiş
vb.
Bir sürü cevap kısacası ben eyleme çok az kişi katılacağını düşündüğüm için Mart ayında zaten ankarada bir sürü eylem var . 50 -60 kişiyide kimse bizi kale almayacağı kesindir. Şu anki tahminim katılımın çok az olacağı dır. Gelen tepkiler bu yöndedir. Tavuk hallen kendini buğday ambarında hissetmektedir. Asıl dananın koyruğu ise haziran ayında normlar yeniden düzenlendiğinde ortaya çıkacaktır.

Merhaba arkadaşlar! Bugün zümre toplantısı yapıldı ne yazıkki ordaki arkadaşlarında norm fazlalığından kararnamelerle yerleri değiştirilmiş yani sürülmüşler. Yaşananlar o kadar mide bulandırıcı ve rahatsız edici ki seyirci kalmak bizim gibi bir branşın vizyon sahibi olması gereken öğretmenlerine yakışmıyor. bir çok bt öğretmeni de bana dokunmayan yılan modunda sessiz kalıyor ya da çekiniyor. formatörde olsanız 6,7,8. sınıflarda sınıf sayısı toplam 15 etmiyorsa seneye formatörlükte kurtaramayacak sizleri. geç olmadan eylem yapılması şart beden öğretmenlerinin yaptığı ya da rehber öğretmenlerin yaptığı gibi hakkımızı geri almalıyız.
Çekinen arkadaşlar için gerekli dipnotu da vereyim. Benim okulumda 6,7,8. sınıflarda toplam 16 şube var .Yani yılanın dokunmayacağı garanti olan bir kişi olarak bile diyorum ki eylem nerede ve nasıl (hangi bayrak altında) olursa olsun ben katılacağım. Kendim için değil branşımıza yapılan haksızlıkları zümredaşlarıma yakıştıramadığım için! Eylem günü geldiğinde en tuzu kuru olan biri olarak ben geliyorsam ama sizler katılmıyorsanız (ya da türlü mazaretlerle katılamıyorsanız) istanbul-pendik te yapılan toplantıda ne yazık ki tecrübeyle sabit :( o günden sonra artık kusura bakmayın ama olacaklar sizler için müstehak olacak:( O saatten sonra da son pişmanlık ne yazık ki fayda etmeyecektir.
Mağdur olan olmayan tüm BT öğretmenlerini yapılacak eyleme katılmaları için, yapılacak eyleme katılacaklarını temenni ediyorum. Yoksa da paşa gönlünüz bilir kimse kimseyi zorla, yalvar yakar eyleme götüremez!
Ateşi söndürmek için su taşıyan karınca hikayesindeki gibi "safım belli olsun", ateş söner sönmez belli olmaz, ben elimden geleni yapayım da!...
Keşkelersiz günler dileğiyle, görüşmek üzere; kalın sağlıcakla...

evet insanlar kendi başlarına şu anda birşey gelmediği için anlamıyorlar. sefa hocam bu sene rahat olabilirler ama seneye böyle olmayacaklar. açıklayın sizde. seneye hepsi nerdeyse norm fazlası durumuna düşücek. o zaman da biz böyle sessiz kalırız diye söyleyin. ben anlayamıyorum bu insanları. neyse biz size güveniyoruz . arkadaşların anlamasına yardımcı olursunuz.

bu arada sefa hocam arkadaşlara pgm açıklamasını anlatın bence. rüya aleminden çıksınlar. bizle ilgili iyileştirme filan yok. nasıl bir zümreyiz ben anlamadım. nasıl bu kadar duyarsız, sessiz kalıyor insanlar.

nisan ayı geç değil mi arkadaşlar?...ama orun değil, yapalım da mutlaka...umarım oy veren arkadaşların hepsi katılır eyleme...

benimde şuan düşündüğüm ilk şey il dışı tayinlere kadar bu meselenin çözülmüş olması lazım yoksa doğudaki 4. yılıma merhaba diyeceğim

İl dışı - il içi tayinlere kadar birşey yapılmassa seyreyleyin gümbürtüyü. Şimdi umursamaz tavır içinde olan branşdaşlarımız burada ağlamaya başlarlar merak etmeyin. Bas bas bağırırlar canları yanınca.

Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum bazılarımı anlamak istemiyor bakın adamların bizden haberi yok
yaptıkları açıklamalar
herkes açık durumunu bana mail ile atsın onalrı derleyim personel genel müdürüne götüreceğim daha ne istiyorsunuz ...

herkes Okuldundaki durumunu EXCEL' de hazırlayıp mail olarak atsın MEB sunacağım yada TV ye çıktığımda yayınlayalım
ADI VE SOYADI :
İL VE İLÇE :
GÖREV YERİ(OKUL):
FORMATÖRLÜK YAPIYOR MU:

sefatetik hocam Mayıs gelmeden bir düzenleme yapılması gerekmekte. Ben okulda norm fazlası değilim çünkü geçen yılki ders durumu var hala sistemde. fakat seneye 4 saatim kalacak.
Şöyle bir istatistik yapsak:
Okulun mevcudu:
Okulun her sınıftaki şube sayısı:
Toplam şube sayısı:
Bilişim dersinin seçildiği şubeler:
Bilişim dersi Sayısı:
FORMATÖRLÜK YAPIYOR MU:
ATAMA ŞEKLİ (SÖZLEŞMELİ/KADROLU ):

biltek2007 hocam çok ayrıntılı olmaz mı bu
ADI VE SOYADI :
İL VE İLÇE :
GÖREV YERİ(OKUL):
OKULDAKİ 6.7.8 LERDEKİ ŞUBE SAYISI :
FORMATÖRLÜK YAPIYOR MU:

BU ARADA ŞU ANA KADAR BANA 3 İLDEN SADECE 3 KİŞİ YOLLADI :D

DEMEK Kİ NECMETTİN YALCININ DEDİĞİ DOĞRU HAKKATEN KİMSE NORM FAZLASI DEĞİL ANLAŞILDI.... :scared:

İSTANBUL DA BEN DAHİL 2 KİŞİ
DİYARBAKIR 2
ISPARTA 1
DİĞER İLLER UYUYOR MU ?????

3 ay önceki halimi görüyorum sizde.

Bilemem artık norm fazlası olacak öğretmen arkadaşlar düşünsün ...
ben genede 25 mart kadar ne toplayabilirsem hazırladğım rapor ile veririm

Timur fil alıp ülkeye salmış
herkse filerden rahatsız olamaya başlamış
korkudan kimse gidip söyleyememiş
Biri demişki Nasrettin hoca ya gidelim demiş
neyse hocaya gitmişler hocam bu işi siz halledersiniz demiş
hocda yarın toplanalım timura gidelim demişler neyese
Hoca önde diğerleri arkada timurun sarayına doğru gitmeye başlamışlar
tabi giderken ardan arkadakiler birer birer kaçmaya başlamış
tam kapıya varmış hoca bakmış arkasında kimse kalmamış
Hocada tek başına timurun makamına çıkmış
timura şu gönderiğin fillerden çok razıyız biraz daha yolla demiş
Umarım bizim durumda öyle olmaz
eylemi tek başımıza yapmayız ....

sefatetik' Alıntı:
Timur fil alıp ülkeye salmış
herkse filerden rahatsız olamaya başlamış
korkudan kimse gidip söyleyememiş
Biri demişki Nasrettin hoca ya gidelim demiş
neyse hocaya gitmişler hocam bu işi siz halledersiniz demiş
hocda yarın toplanalım timura gidelim demişler neyese
Hoca önde diğerleri arkada timurun sarayına doğru gitmeye başlamışlar
tabi giderken ardan arkadakiler birer birer kaçmaya başlamış
tam kapıya varmış hoca bakmış arkasında kimse kalmamış
Hocada tek başına timurun makamına çıkmış
timura şu gönderiğin fillerden çok razıyız biraz daha yolla demiş
Umarım bizim durumda öyle olmaz
eylemi tek başımıza yapmayız ....

hocam durumu çok güzel örneklemişssiniz mesaj yazmaya erinen arkadşlar da var bzn bu zümre herşeyi hakediyor demeden edemyirm neyse bu arada bnde göndercem norm fazlası olduğumuz ekran görüntüsünü istiyosunuz dimi hocam

sefatetik' Alıntı:
biltek2007 hocam çok ayrıntılı olmaz mı bu
ADI VE SOYADI :
İL VE İLÇE :
GÖREV YERİ(OKUL):
OKULDAKİ 6.7.8 LERDEKİ ŞUBE SAYISI :
FORMATÖRLÜK YAPIYOR MU:

Hocam kişisel bilgileri eden istiyorsunuz? Şu arkadaşlar norm fazlasımı diyeceksiniz? Yoksa genel olarak blişim öğretmenlerinin normunun durumunumu ölçmek istiyorsunuz? Yukardakilerin kişisel bilgilerle ilgileneceğini hiç sanmıyorum.

Geri