Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi
biltek2007' Alıntı:
sefatetik' Alıntı:
Arkadaşlar eya nick li arkadaşımızın başı sağ olsun
Allah yeni bebekler nasip etsin
Durumuna çok özüldüm bu arada
Arkadaşın başı sağolsun. Tam anlayamadım durumu fakat bir kayıp söz konusu sanırım. Allah şifa versin.
Mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler. Bu konu dağılmasın, başka bir başlık açarım bu konuda...
Sefa hocam, yeni fırsat buluyorum foruma
Kendi okulum ile ilgili bilgileri forma doldurdum. İlçe geneli hakkında bilgiyi de buradan vereyim.
Çarşamba günü ilçenin norm modülünden ilçe geneline bakmıştım. Not da aldım ama not şuan yanımda değil. Hatırladığım bilgiler şöyle:
1) Kendi okulumda Geçen sene 49 saat BT dersi vardı. Bu sene 35 saat görünüyor norm modülünde norm 2 ama sadece 4. ve 5. sınıflara giriyorum şuan. Sözleşmeliyim. Diğer arkadaşımız kadrolu, askerde. Her sınıftan 7 şube var okulumuz büyük. Seneye 6. ve 7. sınıflar seçilirse 14 saat BT dersi kalacak. 2 Laboratuar var.
2) Valiler İlköğretim Okulu eski okulum. 15 ders saat 1 norm görünüyor. Sözleşmeli öğretmenimiz yeni eş durumundan başka ilçeye gitti şu an bir norm açıkta o okulda. Her sınıftan 5 şube var. Bu sene 4 ve 5'lere bir saat seçtiler diye biliyorum. 1 BT Labı var
3) İlçe iki okulda BT dersi hiç görünmüyor, seçmemişler. (Gazi ve Cumhuriyet İÖO idi sanırım)
4) Mahir Özgür Damar ilköreğretim okulunda da bir norm ve okul boş görünüyor.
5) Akbük Nurullah Kocabıyık'ta bir kadrolu öğretmenimiz var görünüyor, normu da bu seneden düşmüş sanırım.
Kısacası mevcut okulumdaki durum zaten seneye durumun vehametini gözler önüne seriyor. Geçen seneki 49, bu sene 35 seneye 14... Bu bilgi bile sana yeterli olacaktır.