sanırım yine yanlış aktardım benden istenen kendi bilgilerim değil elimde bulunan diğer kişilere ait bilgilerdi ben onlara ilişkin böyle bir açıklama yaptım. karşılıklı mesajlar için forumu meşgul etmememiz uygun olacaktır.
esenordelarthe' Alıntı:sanırım yine yanlış aktardım benden istenen kendi bilgilerim değil elimde bulunan diğer kişilere ait bilgilerdi ben onlara ilişkin böyle bir açıklama yaptım. karşılıklı mesajlar için forumu meşgul etmememiz uygun olacaktır.
dijitalyerli' Alıntı:Niyazi Bey çok doğru noktalara değinmiş.
Ben de şunları merak ediyorum;
Derneğin bir web sitesi var. Bu web sitesinde yapılan ya da yapılması gereken işler neden yazmıyor? Biz neden hala bu konu başlığından bilgi almaya çalışıyoruz?
Şu anda derneğin kurulamamasındaki sorun nedir? Sadece yer mi bulamıyoruz?
Cemal TANER' Alıntı:Ha gayret .
sensolum' Alıntı:Merhaba arkadaşlar biz (YTU B.Ö.T.E. den bir grup arkadaş ) bir dernek kuralım fikrini kendi içimizde tartışmaktan çıkarıp birbirimize söylemeye cesaret ettiğimizde siz yolu yarılamışsınız bile Bizlerde en kısa sürede kordine olup bu oluşumun içinde yer almak elimizden geldiği kadarı ile emek harcamak istiyoruz..
Saygılarımla..
:-1:osiris' Alıntı:AMen' Alıntı:Hocam benim de sizin gibi meslekte 6. yılım. Meslek hayatımın 3 yılı eğiticilikte geçti. Şu an Master yapıyorum ve artık birşeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer Öğretim Teknologları olarak birlik olursak Fatih projesi ile birlikte bir yerlere geliriz. Eğer Fatih projesi bizsiz olursa ileride hiçbir şekilde bir hak arama yoluna giremeyiz. Ya okullarda Öğretim Teknologluğu kadrosunu şimdi alacağız ya da ebediyyen unutacağız ve de 2 ya da 3 yıl içinde başka bakanlıklara yönlendirileceğiz.
Öğretim Teknoloğu arkadaşların şu an çoğunluğu bu konuda bilinçsiz ya da öğrenilmiş çaresizlikleri var ne yazıkki, ama büyük bir çoğunluğu, en azından bu konuda bilinçli bir çoğunluğu yanıma çekebileceğimi düşünüyorum.
6 yıllık üstün tecrübenizle, 3 yıllık eğiticiliğinizle ve erişilmez masterınızla bizi çok aydınlattınız.
sensolum' Alıntı:Yer Ankara da mı lazım ?
yoksa istanbul da mı?
mb1984' Alıntı:http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/haber-31992-173-bilisim-ogretmeni-ne-is-yapar.html bu yazıda derneğin ismi geçiyor,son durumu nedir?
Adı, “Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği”. Merkezi Ankara. Kuruluş tarihi 24 Şubat 2012. Kurucu üyeler arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Özden, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Buket Akkoyunlu ve Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hafize Keser gibi bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi alanının önde gelen isimleri var. Temmuzdaki seçime kadar bilişim teknolojileri öğretmeni Burcu Yılmaz başkanlık görevini üstleniyor.
evet bana böyle bir mail gelmişti "Bilişim Eğitimcileri Platformu" üyeleri. ben de o siteye üye olmuşum ama hatırlamıyor ve kullanmıyorum :mrgreen: . böyle bir derneğin bbnetten çıkması lazımdı ama kısmet onlaraymış. :++:schumix' Alıntı:Tubited ile alakası yok arkadaşlar... Haber doğruysa ve gerçekten bir dernek kurulmuş ise kurulan dernek "Bilişim Eğitimcileri Platformu" üyelerinin kurmuş olduğunu tahmin ettiğim bir dernektir...
böyle bir niyetleri varsa buraya davet gelir herhaldemb1984' Alıntı:hali hazırda böyle bir dernek varsa onun etrafında birleşelim o zaman.........
askere mi :mrgreen:boteci_Z' Alıntı:beni de alıın
bize rağmen bizim haklarımızımı savunuyorlar....sadece susarak' Alıntı:böyle bir niyetleri varsa buraya davet gelir herhaldemb1984' Alıntı:hali hazırda böyle bir dernek varsa onun etrafında birleşelim o zaman.........
esenordelartheturhank' Alıntı:Kimdir Burcu YILMAZ forumda mı?
Niyazi SARAL' Alıntı:Ne oldu bu dernek işi?
Bugün beni Burcu öğretmen aradı. Bir örgütlenmeden bahsetti, belki berabersiniz bilemiyorum. Eğer yapabileceğim bir şey varsa bildirmenizi dilerim.