AMen' Alıntı:
Ayrıca Niyazi SARAL beyin Çizgi Elektronik, Çizgi Network gibi şirketlerinin uğraş alanı Teknik alanlardır.
Kimse sizin kişisel fikirlerinize göre uğraş alanını hizaya getirecek değil.Parası imkanı vardır yapar. Çizgi tagem de bazı dökümanları ücretsiz yayınlar,Yapabiliyordur
Bilişim Zirvesi '11 TÜBİDER Panellerini düzenler/katkıda bulunur.Aynı sayfada üründe satar, hizmette, beyenen alır beyenmeyen almaz.
Siz şu ana kadar ne yaptınız sayın hocam ?
Kısaca Niyazi beyin Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kurup arkadaşlara Çizgi Elektronik firmasının üzerinde sattığı malzemeleri satması ve o alanda reklam faaliyetlerine devam etmesi daha akıllıca geliyor bana
Bu thread'in hiç bir yerinde Niyazi bey ben
Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kuruyorum/kurmak istiyorum/gelin üye olun demedi.Kurarsanız iyi olur siz kurun, ben acak ancak dışarıdan yardımcı olurum/danışmanlık yaparım dedi.Bu yardım/danışmanlık alınır alınmaz o derneğin(eğer kurulabilir ise) başkan ve yönetim kurulunun kararıdır.
Ayrıca kurulmak istenen derneğin ismi, yapılan anket soncuna göre Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği değil.En çok oyu başka bir isim aldı.
Siz şu ana kadar dernek çalışmalarıya ilgili ne yaptınız sayın hocam ?
Ayrıca ?
Zorla kime ne satmış bildiğiniz var ise açıkca yazarmısız ?
Niyazi Bey'i şahsen tanımam,lakin bir insanı eleştirecekseniz somut şeyler yazamanız lazım.
Kısaca BÖTE mezunu Öğretim Teknologlarının," Türkiye Öğretim Teknologları Derneği(TÖTD)" gibi farklı bir yapılaşma içinde olması gerekliliği üzerinde duruyorum.
Meslek Lisesinde çalışan BT öğretmeni olarak, üye olamayacak gibi olsakta canı gönülden isterim ki böyle bir şeyi yapsanız...
Ne güzel olur.
Yeterki Yapın ! Vallahi uye olamamaya razıyım.
biltek2007 hocamın yazdığı gibi..
Derneğin kurulmak istenmesinin temel nedeni, Türkiye'deki bilişim eğitiminin niteliğinin arttırılması. Bu da ilköğretimde başlayıp, lise ve meslek lisesinde devam etmesini sağlamak....Hocam, bu düşünceyi gerçekleştirmek için, bütün bilişimcilerin birlik olması gerekmiyormu sizce? İllaki bölünmekmi gerekiyor?
kuvvetin dağılmaması lazım.