biltek2007' Alıntı:14 İstanbul, 7 Ankara, 4 bursa, 4 Samsun, 3 Diyarbakır, 3 Elazığ, 3 Balıkesir vs.
Tam Liste;
Adana
Adana
Adıyaman
Afyon
Aksaray
Amasya
Ankara
Ankara
Ankara
Ankara
Ankara
Ankara
Ankara
Antakya
Balıkesir
Balıkesir
Balıkesir
Bursa
Bursa
Bursa
Bursa
Diyarbakır
Diyarbakır
Diyarbakır
Elazığ
Elazığ
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Gaziantep
Giresun
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İstanbul
İzmir
Kilis
Kütahya
Kütahya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Samsun
Samsun
Samsun
Samsun
Sivas
Tokat
Tokat
Trabzon
Tunceli
uhaha:sefatetik' Alıntı:Ankaradan merhaba arkadaşlar
Bugün MEB kros yarışması vardı tek yarışcı bendim
yarın tüm gelişlemleri insternet sitemize"www.egitimsozsen.org" koyacağım
Siz MEB ten habersiz , MEB sizden habersiz..................
Siz en iyisi dernek mernek kurmayın gelin sendikamızda üye olun .benimle beraber aktif olarak çalışalım ..
nasılsa ben MEB ' e sizin için gidip -gelmem sayesinde bilgisayarcı sendikası diyor meb'tekiler siz bırakın derneği merneği
sefatetik' Alıntı:Ankaradan merhaba arkadaşlar
Bugün MEB kros yarışması vardı tek yarışcı bendim
yarın tüm gelişlemleri insternet sitemize"www.egitimsozsen.org" koyacağım
Siz MEB ten habersiz , MEB sizden habersiz..................
Siz en iyisi dernek mernek kurmayın gelin sendikamızda üye olun .benimle beraber aktif olarak çalışalım ..
nasılsa ben MEB ' e sizin için gidip -gelmem sayesinde bilgisayarcı sendikası diyor meb'tekiler siz bırakın derneği merneği
biltek2007' Alıntı:Yavuz hocam aslında bilişim öğretmenlerinin daha çok bu siteden haberi var. Yani döküman ararken ihtiyaç durumunda bu foruma ulaşıyorlar. Veya sohbet arasında forumdan haberdar oluyorlar. Sizin üyelik formunuzu ekledim. Fakat siz Eskişehirdemisiniz şu an?
arwen' Alıntı:Yavuz Akbulut' Alıntı:bu siteyi gördüğüme çok sevindim ancak sinirlenmedim de değil yani...
ben ki kendi çapımda bilişim için her gün yırtınan biriyim ve benim bu siteden haberim yok bilmem anlatabildim mi?
ben elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım. ancak öncelikle bu sitenin biraz daha duyulması gerekiyor diye düşünüyorum, emin olun benim bile haberim yoksa neredeyse kimsenin haberi yoktur... :cry:
Hoşgeldiniz Yavuz Hocam. Anadolu Üniversitesinin bu siteden haberi var diye biliyordum.
sefatetik' Alıntı:http://www.egitimsozsen.org
ziyaret edin sendikacılık yapmıyoruz . Sadece ve sadece öğretmenler için çalışıyoruz...
AMen' Alıntı:Güzel bir düşünce fakat Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ile Öğretim Teknologları birbirinden farklıdır... Taban olarak birbirinden farklı branşlardır. Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ve Öğretim Teknologlarının aynı çatı altında bir dernek kurmaları fikri bana pek sıcak gelmedi.
Ayrıca Niyazi SARAL beyin Çizgi Elektronik, Çizgi Network gibi şirketlerinin uğraş alanı Teknik alanlardır. Kısaca BÖTE mezunu Öğretim Teknologlarının," Türkiye Öğretim Teknologları Derneği(TÖTD)" gibi farklı bir yapılaşma içinde olması gerekliliği üzerinde duruyorum.
Kısaca Niyazi beyin Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kurup arkadaşlara Çizgi Elektronik firmasının üzerinde sattığı malzemeleri satması ve o alanda reklam faaliyetlerine devam etmesi daha akıllıca geliyor bana
Sen bu derneğe katılma sen kendi teknoZORT derneğini kur.AMen' Alıntı:Güzel bir düşünce fakat Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ile Öğretim Teknologları birbirinden farklıdır... Taban olarak birbirinden farklı branşlardır. Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ve Öğretim Teknologlarının aynı çatı altında bir dernek kurmaları fikri bana pek sıcak gelmedi.
Ayrıca Niyazi SARAL beyin Çizgi Elektronik, Çizgi Network gibi şirketlerinin uğraş alanı Teknik alanlardır. Kısaca BÖTE mezunu Öğretim Teknologlarının," Türkiye Öğretim Teknologları Derneği(TÖTD)" gibi farklı bir yapılaşma içinde olması gerekliliği üzerinde duruyorum.
Kısaca Niyazi beyin Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kurup arkadaşlara Çizgi Elektronik firmasının üzerinde sattığı malzemeleri satması ve o alanda reklam faaliyetlerine devam etmesi daha akıllıca geliyor bana
technolog' Alıntı:AMen' Alıntı:Güzel bir düşünce fakat Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ile Öğretim Teknologları birbirinden farklıdır... Taban olarak birbirinden farklı branşlardır. Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ve Öğretim Teknologlarının aynı çatı altında bir dernek kurmaları fikri bana pek sıcak gelmedi.
Öğretim teknoloğunu tam olarak nereden uydurduğunuzu tahmin ettiğim için cevap vermiyorum. Zira böte mezunu arkadaşlarının mebbis teki kayıtlarında bilişim teknolojileri öğretmeni yazıyor.
Yeni üye olmuşsunuz. Akıl vereceğinize katılımcı olmanız hepimizi daha mutlu edecektir. Damdan düşer gibi verilen akıllara pek sıcak bakılmadığı tecrübeyle sabittir.
AMen' Alıntı:Ayrıca Niyazi SARAL beyin Çizgi Elektronik, Çizgi Network gibi şirketlerinin uğraş alanı Teknik alanlardır.
Bu thread'in hiç bir yerinde Niyazi bey ben Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kuruyorum/kurmak istiyorum/gelin üye olun demedi.Kurarsanız iyi olur siz kurun, ben acak ancak dışarıdan yardımcı olurum/danışmanlık yaparım dedi.Bu yardım/danışmanlık alınır alınmaz o derneğin(eğer kurulabilir ise) başkan ve yönetim kurulunun kararıdır.Kısaca Niyazi beyin Teknik Bilişim Öğretmenleri Derneği'ni kurup arkadaşlara Çizgi Elektronik firmasının üzerinde sattığı malzemeleri satması ve o alanda reklam faaliyetlerine devam etmesi daha akıllıca geliyor bana
Kısaca BÖTE mezunu Öğretim Teknologlarının," Türkiye Öğretim Teknologları Derneği(TÖTD)" gibi farklı bir yapılaşma içinde olması gerekliliği üzerinde duruyorum.
kuvvetin dağılmaması lazım.Derneğin kurulmak istenmesinin temel nedeni, Türkiye'deki bilişim eğitiminin niteliğinin arttırılması. Bu da ilköğretimde başlayıp, lise ve meslek lisesinde devam etmesini sağlamak....Hocam, bu düşünceyi gerçekleştirmek için, bütün bilişimcilerin birlik olması gerekmiyormu sizce? İllaki bölünmekmi gerekiyor?
neden bu şekilde düşündünüz hocam ben her türlü herşeyde varımmanhem' Alıntı:Sivas :+1: Sivastan başka da çıkacağını sanmıyorum o yüzden şube falan olmaz ancak üye ya da kurucu üye olur benden de
edaysu' Alıntı:neden bu şekilde düşündünüz hocam ben her türlü herşeyde varımmanhem' Alıntı:Sivas :+1: Sivastan başka da çıkacağını sanmıyorum o yüzden şube falan olmaz ancak üye ya da kurucu üye olur benden de
AMen' Alıntı:technolog' Alıntı:AMen' Alıntı:Güzel bir düşünce fakat Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ile Öğretim Teknologları birbirinden farklıdır... Taban olarak birbirinden farklı branşlardır. Teknik Bilgisayar Öğretmenleri ve Öğretim Teknologlarının aynı çatı altında bir dernek kurmaları fikri bana pek sıcak gelmedi.
Öğretim teknoloğunu tam olarak nereden uydurduğunuzu tahmin ettiğim için cevap vermiyorum. Zira böte mezunu arkadaşlarının mebbis teki kayıtlarında bilişim teknolojileri öğretmeni yazıyor.
Yeni üye olmuşsunuz. Akıl vereceğinize katılımcı olmanız hepimizi daha mutlu edecektir. Damdan düşer gibi verilen akıllara pek sıcak bakılmadığı tecrübeyle sabittir.
Sen kendine bilişim teknolojileri öğretmeni mi diyorsun şimdi. Süper devam et o zaman. Cisco Networks'ten anlıyor musun? Ya da .NET Framework'ten, Gömülü sistemlerden ya da Elektronikten? İlköğretim okullarında sadece Word, Excel Powerpoint anlatıyorsun bilmem kaç yıldır... Eğer mezun olduğun alan BÖTE ise ki benim mezun olduğum ve şu an Master yaptığım alan da BÖTE, ben böyle birşey görmedim... Ama şuna cevap verebileceğini umuyorum... "İlköğretim Fen ve Teknoloji Dersleri teknoloji destekli olarak nasıl işlenebilir?" evet sen bu soruya cevap verirsin ama teknik arkadaşlar cevap veremezler. Gördün mü sen Öğretim Teknoloğusun ve öncelikle alanına sahip çıkman lazım.
Gün gelecek hepiniz sözüme geleceksiniz. Şu anda kaygılarınız olabilir... Kendi alanında yeterli olmayanlar kendi alanında çalışmak istemeyebilir, bu gayet doğal ama çalışmak lazım.