BİM CELL KULLANANLAR

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
250 DK HER YÖNE 10 TL AMA BUNUN ÇEKMEDİĞİ SÖYLENİYOR KULLANAN ARKADAŞ YARDIMCI OLABİLİRMİ NEDİR BU İŞİN ASLI?

bence cazip az konuşan için aileme aldım babam faturalardan dert yanıyordu 10 tl ye 250 dk haliyle yetecek onlara.

BimCell e geçeli 2 ay , çok memnunum. Avea alt yapısını kullandığından bağlantı sorunu yok. En önemlisi 10 TL ye 250 dk sözde değil özde verilmiş, ne kadar konuşursanız saniyesine kadar artan süre hattınızda kalıyor. 2 aydır kullanıyorum önceden 25-30 TL olan faturalarım aylık 10 TL ye düştü, kâr bu olsa gerek yaşasın BİMCELL...

KARANFİL42' Alıntı:
BimCell e geçeli 2 ay , çok memnunum. Avea alt yapısını kullandığından bağlantı sorunu yok. En önemlisi 10 TL ye 250 dk sözde değil özde verilmiş, ne kadar konuşursanız saniyesine kadar artan süre hattınızda kalıyor. 2 aydır kullanıyorum önceden 25-30 TL olan faturalarım aylık 10 TL ye düştü, kâr bu olsa gerek yaşasın BİMCELL...

ilk alırken kaç para ödeniyor hocam?

omd' Alıntı:
KARANFİL42' Alıntı:

ilk alırken kaç para ödeniyor hocam?

hocam ben hattı taşıdım. ilk alırken de 19.9* veya 29,90 tl olması lazım.

hocam ben Vodafone faturalıdan hattımı taşıdım, yeni hat 49 TL sanırım. Yine de bulunduğunuz bölgede Avea sorunsuz çekiyorsa şiddetle öneririm...

bim den bi de bu bilgisayar işine de el atmasını bekliyoruz bim marka laptop:)

Dama çıkarsan çeker diyesim geldi de. :P
Yarın bime gidip kimlik fotokopimle geçecem.Avea faturasız 200dk seçe geçeyim dedim.Faturalıdan kontere geçiyorsunuz eeee dedim.20 tl ücret istedi müşteri hizmeti

Avea şimdi mesaj attı.Çok özel avantajı kaçırmamanız için abonelik süresince bilgilerinizi işlememiz yeterli işlenmesi için evet yazın diyor.
NE DEMEK İSTİYOR BUNLAR ?

elinde-bim-posetiyle-oscar-torenine-gelen-oyuncu_293075.jpg

Çekim problemi yok. Avea'nın çektiği her yerde çekecektir, Bimcell'i Avea'nın bir tür tarifesi gibi görebilirsiniz. Benim gibi telefonla fazla konuşmayan biriyseniz 10 TL'ye 250 dakika kampanyası çok güzel bir kampanya, ayrıca SMS'ler de 10 kr olduğundan (diğerlerinde 41 kr alınıyor genelde) SMS ihtiyacımı da ucuz yoldan halledebiliyorum.
Kısaca eğer Avea kullanıyorsanız yukarıdaki kampanya işinize geliyorsa Bimcell'e geçebilirsiniz. Ben Avea'dan geçiş yaparken herhangi bir ücret ödemeden geçiş yapmıştım, 2 ay gibi bir süre geçti. Gayet memnunum.

Ben de ilk geçenlerdenim. 250 dk kampanyası yokken 6 saniyesi 1 kuruştu. Yani dakikası 10 kuruş. 10 liraya 100 dk konuşabiliyordun. Öyle iken bile hesaplıydı. Çünkü telefonda uzun konuşmayı sevmeyen, kısa konuşanlar için ayda 10 lira bedava gibi geliyor. 250 dk olunca artık hiç bitmiyor.

ben gayet memnunum ama vodafone kontorlu var 500 dk+1 gb internet=23 tl +1000 sms interneti için bu hatta geçiş yapabilirim

genelde herkes memnun yaklaşık 3 aydır ben kullanıyorum nefret ettirdi telefondan çekimi dışarda vs iyi ne zaman ki zeminin alt katına geçsem çekmiyor daha önce avea kullanıyordum herhangi bir ücret vermeden geçiş yaptım. her zaman takıldığım yerde avea sorunsuz çekerken bimcell çekmiyor malesef

tomreader2010' Alıntı:
genelde herkes memnun yaklaşık 3 aydır ben kullanıyorum nefret ettirdi telefondan çekimi dışarda vs iyi ne zaman ki zeminin alt katına geçsem çekmiyor daha önce avea kullanıyordum herhangi bir ücret vermeden geçiş yaptım. her zaman takıldığım yerde avea sorunsuz çekerken bimcell çekmiyor malesef
bimcell zaten avea. Hatta aveanın sitesinden bile online işlemlere giriş yapabiliyorsun. Hayret avea çekerken bimcell nasıl çekmez anlamıyorum. Yoksa bankaların kendi müşterilerine öncelik tanıması gibi bir durum mu var?

zech' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
bimcell zaten avea. Hatta aveanın sitesinden bile online işlemlere giriş yapabiliyorsun. Hayret avea çekerken bimcell nasıl çekmez anlamıyorum. Yoksa bankaların kendi müşterilerine öncelik tanıması gibi bir durum mu var?
valla hocam herşey avea internete bağlanırken bile avea diye bağlanıyor herşeyleri aynı nerredeyse ama sanırım önceliği avea kendi müşterisine veriyor. takıldığı kahve bir alt katta dediğim gibi avea da hiçbir sıkıntı yokken bim çekmiyor bir dahamı kesinlikle dedim ben onun dışında çok sorun yaşamadım ama kahvede çekmesi önemli benim için :d

Arkadaşlar avea dan Bimcele geçtim.Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Ucuz etin yahnisi meselesi varya...Bimcell ile konusurken karsidaki kişiyi anlayamıyorsun.Arada kesik kesik geliyor.Özellikle caddede giderken araba seslerinden felan karsıdaki kişiyi hiç anlayamıyorsun.Bu yuzden çok kişinin gonlünü kırdım.Avea altyapısı diyorlar ama avea bu kadar kötü çekmiyor.Avea ya tekrar geçmek istiyorum.15 TL paketine

allen15' Alıntı:
Arkadaşlar avea dan Bimcele geçtim.Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Ucuz etin yahnisi meselesi varya...Bimcell ile konusurken karsidaki kişiyi anlayamıyorsun.Arada kesik kesik geliyor.Özellikle caddede giderken araba seslerinden felan karsıdaki kişiyi hiç anlayamıyorsun.Bu yuzden çok kişinin gonlünü kırdım.Avea altyapısı diyorlar ama avea bu kadar kötü çekmiyor.Avea ya tekrar geçmek istiyorum.15 TL paketine
bende aveanın 23 tl internetli paketine geçeceğim ama başka tarifede 90 gün durma şartı varmış onun dolmasını bekliyorum

BBNET
Geri