250 DK HER YÖNE 10 TL AMA BUNUN ÇEKMEDİĞİ SÖYLENİYOR KULLANAN ARKADAŞ YARDIMCI OLABİLİRMİ NEDİR BU İŞİN ASLI?
timsahsovalye' Alıntı:bimin önüne gidersen çeker :mrgreen:
KARANFİL42' Alıntı:BimCell e geçeli 2 ay , çok memnunum. Avea alt yapısını kullandığından bağlantı sorunu yok. En önemlisi 10 TL ye 250 dk sözde değil özde verilmiş, ne kadar konuşursanız saniyesine kadar artan süre hattınızda kalıyor. 2 aydır kullanıyorum önceden 25-30 TL olan faturalarım aylık 10 TL ye düştü, kâr bu olsa gerek yaşasın BİMCELL...
omd' Alıntı:KARANFİL42' Alıntı:BimCell e geçeli 2 ay , çok memnunum. Avea alt yapısını kullandığından bağlantı sorunu yok. En önemlisi 10 TL ye 250 dk sözde değil özde verilmiş, ne kadar konuşursanız saniyesine kadar artan süre hattınızda kalıyor. 2 aydır kullanıyorum önceden 25-30 TL olan faturalarım aylık 10 TL ye düştü, kâr bu olsa gerek yaşasın BİMCELL...
ilk alırken kaç para ödeniyor hocam?
:mrgreen: :+1:timsahsovalye' Alıntı:bimin önüne gidersen çeker :mrgreen:
bimcell zaten avea. Hatta aveanın sitesinden bile online işlemlere giriş yapabiliyorsun. Hayret avea çekerken bimcell nasıl çekmez anlamıyorum. Yoksa bankaların kendi müşterilerine öncelik tanıması gibi bir durum mu var?tomreader2010' Alıntı:genelde herkes memnun yaklaşık 3 aydır ben kullanıyorum nefret ettirdi telefondan çekimi dışarda vs iyi ne zaman ki zeminin alt katına geçsem çekmiyor daha önce avea kullanıyordum herhangi bir ücret vermeden geçiş yaptım. her zaman takıldığım yerde avea sorunsuz çekerken bimcell çekmiyor malesef
valla hocam herşey avea internete bağlanırken bile avea diye bağlanıyor herşeyleri aynı nerredeyse ama sanırım önceliği avea kendi müşterisine veriyor. takıldığı kahve bir alt katta dediğim gibi avea da hiçbir sıkıntı yokken bim çekmiyor bir dahamı kesinlikle dedim ben onun dışında çok sorun yaşamadım ama kahvede çekmesi önemli benim için :dzech' Alıntı:bimcell zaten avea. Hatta aveanın sitesinden bile online işlemlere giriş yapabiliyorsun. Hayret avea çekerken bimcell nasıl çekmez anlamıyorum. Yoksa bankaların kendi müşterilerine öncelik tanıması gibi bir durum mu var?tomreader2010' Alıntı:genelde herkes memnun yaklaşık 3 aydır ben kullanıyorum nefret ettirdi telefondan çekimi dışarda vs iyi ne zaman ki zeminin alt katına geçsem çekmiyor daha önce avea kullanıyordum herhangi bir ücret vermeden geçiş yaptım. her zaman takıldığım yerde avea sorunsuz çekerken bimcell çekmiyor malesef
bende aveanın 23 tl internetli paketine geçeceğim ama başka tarifede 90 gün durma şartı varmış onun dolmasını bekliyorumallen15' Alıntı:Arkadaşlar avea dan Bimcele geçtim.Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Ucuz etin yahnisi meselesi varya...Bimcell ile konusurken karsidaki kişiyi anlayamıyorsun.Arada kesik kesik geliyor.Özellikle caddede giderken araba seslerinden felan karsıdaki kişiyi hiç anlayamıyorsun.Bu yuzden çok kişinin gonlünü kırdım.Avea altyapısı diyorlar ama avea bu kadar kötü çekmiyor.Avea ya tekrar geçmek istiyorum.15 TL paketine