Ne Aydınmış arkadaş
hocam bir zaman vermediler mi 1 haftaya netleşir falan diye bu adamlar görüşüyoruz diye 2. dönemi yiyecek gibi geliyor bana ama inşallah böyle olmaz.ilk3r' Alıntı:Yeğiteki aradım. Konudan haberleri olduğunu tekrar söylediler. Hangi aşamada olduğumuzu sordum. Bu iş üst makamlar genel müdür ve müsteşarla çözülmesi gerektiğini söylediler. 2012 220087 numaralı yazıdan bahsettim o yazıyı yine biz sorduk ve şimdiki yazıyla ikisinin çeliştiğini söyledi. Bu işin çözüleceğini tekrar söylediler. Kursları kapatmak istediklerini söyledim. Resmi yazı ile kapatabilirler ancak dedi, şifaen kapatamayacaklarını söylediler. Biz konunun hassasiyetini biliyoruz takibindeyiz dedi.
hocam geri açmak zorunda kalırlarmayhem' Alıntı:arkadaşlar peki ilçe bize sormadan okula kurs kapattık biz derse napacaz
çoğu yerdede böyle olur gibime geliyor
siz ücretini ödemesenizde ben kurs vermeye devam etmek istiyorum mu diyecez nasıl halledecez anlamadım
Aynı cevabı vereceklerini sanmıyorum.Çünkü ilden gelen yazıya cevap vermekle diğer genel müdürlükten gelen yazıya cevap verirken daha çok düşünürler. Ayrıca olayın içinde Fatih Projesi ve EBA var. FAtih projesi işin içinde olunca bu olayı çözecek kişi Sayın Müsteşar Yusuf TEKİN dir. Bizim FBTR yazısında da onun imzası var çünkü.tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar yeğitek te insan kaynaklarına görüş sorarsa aydının yazısına cevap verenler aynı cevabı verip gönderirler umudum kalmadı çözüleceğine dair,
hakansia' Alıntı:Aynı cevabı vereceklerini sanmıyorum.Çünkü ilden gelen yazıya cevap vermekle diğer genel müdürlükten gelen yazıya cevap verirken daha çok düşünürler. Ayrıca olayın içinde Fatih Projesi ve EBA var. FAtih projesi işin içinde olunca bu olayı çözecek kişi Sayın Müsteşar Yusuf TEKİN dir. Bizim FBTR yazısında da onun imzası var çünkü.tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar yeğitek te insan kaynaklarına görüş sorarsa aydının yazısına cevap verenler aynı cevabı verip gönderirler umudum kalmadı çözüleceğine dair,
bende aynısını düşünüyorum o yazıdan dönmezler artık bir ara eğitici arkadaşlar 10 ay 3500 tl gibi bir parayı alamamışlardıebfo45' Alıntı:Yeğitekten sadre şifa olacak bir yazı çıkacağını sanmıyorum. Personel Genel Müdürlüğü de o yazıdan dönmez. Eski Eğitici formatörler bilir PGM ve Strateji yazısıyla bir zamanlar denge tazminatımız ve kurs ücretlerimiz kesilmişti. Ben bıraktım eğiticiliği kurtuldum da şuan durum nedir bilmiyorum.
hocam haklıyızda buradan yazmakla yada telefonla bu iş olmayacak gibi bir yerlere gidip birleriyle görüşsek fena olmaz ankaradayım nereye gidelecekse ben varımpasha16' Alıntı:Arkadaslar kendi kendinizi umitsizlige kaptirmayin. Yasal olarak hakliyiz ve bunu sonuna kadar savunmamiz gerekiyor.
pasha16' Alıntı:Ankara' da yaşayanların bakanlığa giderek görüşmesi çok mu zor ?