Egitim- öğretim saati dişinda aciyoruz zaten hocam, 6-8-10 saat farketmez
Dilekçe yaziyoruz hocam ama ilçeden geri dönüyor, aynı cevabı veriyorlarhabibocak' Alıntı:Etkinlik vs. yapma yerine iki satır dilekçe yazmak daha mantıklı değil mi?
İl Koordinatörülerinizle görüşün. Onlar yazsın.aynenbadi' Alıntı:Dilekçe yaziyoruz hocam ama ilçeden geri dönüyor, aynı cevabı veriyorlarhabibocak' Alıntı:Etkinlik vs. yapma yerine iki satır dilekçe yazmak daha mantıklı değil mi?
Cuma gunu ankara il koordinatörlüğünü aradim yegitekten yazi alacagiz 1 haftaya dedilerhabibocak' Alıntı:İl Koordinatörülerinizle görüşün. Onlar yazsın.aynenbadi' Alıntı:Dilekçe yaziyoruz hocam ama ilçeden geri dönüyor, aynı cevabı veriyorlarhabibocak' Alıntı:Etkinlik vs. yapma yerine iki satır dilekçe yazmak daha mantıklı değil mi?
benim anlamadığım sendikalar ne iş yapıyor? bu yüzden hiç bir sendikaya üye olmadım, haklarımızı adam gibi savunan olmadığı içintomreader2010' Alıntı:Cuma gunu ankara il koordinatörlüğünü aradim yegitekten yazi alacagiz 1 haftaya dedilerhabibocak' Alıntı:İl Koordinatörülerinizle görüşün. Onlar yazsın.aynenbadi' Alıntı:Dilekçe yaziyoruz hocam ama ilçeden geri dönüyor, aynı cevabı veriyorlarhabibocak' Alıntı:Etkinlik vs. yapma yerine iki satır dilekçe yazmak daha mantıklı değil mi?
muhterem hanım ile ben de görüştm mevzuata göre ücret ödenmesinin mümkün olmadığını bazı stelerde isminin kullanılarak yanlış yönlendirme yapıldığını ve buna çok üzüldüğünü söyledi hafta sonu da olsa yazın da olsa kurslarda gireceğimiz dersler asli görevimiz sayılıyormuş. sizin düşüncelerinizi anlıyorum ama malesef kanun mevzuat bu dedimurat_erg' Alıntı:ARKADAŞLAR İÇİNİZİ FERAH TUTUN HERŞEYİ SÖYLEDİM HEPSİNDEN HABERLERİ VAR ARAYAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKÜR EDERİM MUHTEREM HANIMDANDA HABERLERİ VAR BİZ DİREK İLETİŞİME GEÇTİK OLAY EN ÜST MAKAMLARA KADAR İNTİKAL ETTİ DEDİ GEREKEN YAPILACAK DEDİ İÇİNİZİ FERAH TUTUN DEDİ AYRICA KURSUMUZU KAPATIYORLAR NE YAPCAZ DEDİM KESİNLİKLE KAPATMAYIN BİZDEN GÖRÜŞ YAZISI İSTESİNLER DEDİ VE TÜM BTR LERİN BU GÖREVİ BU YÜZDEN BIRAKACAĞINI SÖYLEDİM HABERİMİZ VAR HOCAM BU YAZI BİR KİŞİNİN TEKELİNDE DEĞİL DEDİ DÜZELTİLECEK DEDİ HAYIRLISI OLSUN İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYAN MESLEKTAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN....
YEĞİTEK ne diyecek bakalımbaharpembe' Alıntı:muhterem hanım ile ben de görüştm mevzuata göre ücret ödenmesinin mümkün olmadığını bazı stelerde isminin kullanılarak yanlış yönlendirme yapıldığını ve buna çok üzüldüğünü söyledi hafta sonu da olsa yazın da olsa kurslarda gireceğimiz dersler asli görevimiz sayılıyormuş. sizin düşüncelerinizi anlıyorum ama malesef kanun mevzuat bu dedimurat_erg' Alıntı:ARKADAŞLAR İÇİNİZİ FERAH TUTUN HERŞEYİ SÖYLEDİM HEPSİNDEN HABERLERİ VAR ARAYAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKÜR EDERİM MUHTEREM HANIMDANDA HABERLERİ VAR BİZ DİREK İLETİŞİME GEÇTİK OLAY EN ÜST MAKAMLARA KADAR İNTİKAL ETTİ DEDİ GEREKEN YAPILACAK DEDİ İÇİNİZİ FERAH TUTUN DEDİ AYRICA KURSUMUZU KAPATIYORLAR NE YAPCAZ DEDİM KESİNLİKLE KAPATMAYIN BİZDEN GÖRÜŞ YAZISI İSTESİNLER DEDİ VE TÜM BTR LERİN BU GÖREVİ BU YÜZDEN BIRAKACAĞINI SÖYLEDİM HABERİMİZ VAR HOCAM BU YAZI BİR KİŞİNİN TEKELİNDE DEĞİL DEDİ DÜZELTİLECEK DEDİ HAYIRLISI OLSUN İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYAN MESLEKTAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN....
iyi o zaman halk eğitim kurslarına adam bulamayınca da bizi yazsınlar ne de olsa asli görevimizmiş. ücretsiz girer çıkarız, evde çoluk çocukla vakit geçireceğimize gider kurs veririz bedavadan. Başka hangi branşta var böyle saçmalık.baharpembe' Alıntı:muhterem hanım ile ben de görüştm mevzuata göre ücret ödenmesinin mümkün olmadığını bazı stelerde isminin kullanılarak yanlış yönlendirme yapıldığını ve buna çok üzüldüğünü söyledi hafta sonu da olsa yazın da olsa kurslarda gireceğimiz dersler asli görevimiz sayılıyormuş. sizin düşüncelerinizi anlıyorum ama malesef kanun mevzuat bu dedimurat_erg' Alıntı:ARKADAŞLAR İÇİNİZİ FERAH TUTUN HERŞEYİ SÖYLEDİM HEPSİNDEN HABERLERİ VAR ARAYAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKÜR EDERİM MUHTEREM HANIMDANDA HABERLERİ VAR BİZ DİREK İLETİŞİME GEÇTİK OLAY EN ÜST MAKAMLARA KADAR İNTİKAL ETTİ DEDİ GEREKEN YAPILACAK DEDİ İÇİNİZİ FERAH TUTUN DEDİ AYRICA KURSUMUZU KAPATIYORLAR NE YAPCAZ DEDİM KESİNLİKLE KAPATMAYIN BİZDEN GÖRÜŞ YAZISI İSTESİNLER DEDİ VE TÜM BTR LERİN BU GÖREVİ BU YÜZDEN BIRAKACAĞINI SÖYLEDİM HABERİMİZ VAR HOCAM BU YAZI BİR KİŞİNİN TEKELİNDE DEĞİL DEDİ DÜZELTİLECEK DEDİ HAYIRLISI OLSUN İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYAN MESLEKTAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN....
son nokta buysa BTR yi bırakmak daha hayırlı olur.aynenbadi' Alıntı:ya kursu kapayın ya da BTR yi bırakın diye baskı yapılıyor ne yapacağımızı şaşırdık :verymad:
0312 413 1847xxltc' Alıntı:muhterem hanım ın tel varmı
ben kendisine ulaşamadım ama ulaşanların demesine göre konuşarak ikna ediyormuş , haklıyı haksız çıkarma kabiliyeti gelişmiş hanfendininviphazar' Alıntı:0312 413 1847xxltc' Alıntı:muhterem hanım ın tel varmı
312 212 61 85 -86 /195 ankara il koordinatörlüğünün numarası cuma günü aradım önümüzdeki hafta yazı alacağız demişlerdipasha16' Alıntı:Allah aşkına Muhtermi ne yapacaksınız. Ankara İL BTR koordinatörü YEGETIK' ten yazı isteyecekti bu hafta. Yok mu hiç bunların telefonunu bilen bir arasa da öğrense?
Burayı arayıp bilgi alan var mı arkadaşlar? Ona göre arayalım 10 kere taciz etmeyelim insalarıtomreader2010' Alıntı:312 212 61 85 -86 /195 ankara il koordinatörlüğünün numarası cuma günü aradım önümüzdeki hafta yazı alacağız demişlerdipasha16' Alıntı:Allah aşkına Muhtermi ne yapacaksınız. Ankara İL BTR koordinatörü YEGETIK' ten yazı isteyecekti bu hafta. Yok mu hiç bunların telefonunu bilen bir arasa da öğrense?
aynenbadi' Alıntı:Okul müdürümüz yegitek i aradi, ayni şeyleri söylediler, olumlu bir yazi cikacak dedi
tomreader2010' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:Okul müdürümüz yegitek i aradi, ayni şeyleri söylediler, olumlu bir yazi cikacak dedi
yeğitek insan kaynaklarına sorarsa düzelmez hocam o yazı birde ne zaman çıkacakmış bilgi alabildiniz mi?