0 (312) 296 94 00 numarayi aradim bayan cikti bizim bilgimiz yok sinavlar daire başkanlığını arayin diyor anlatmaya calistim ama anlamadi
Acan yok hocam 3~4 defa aradimaynenbadi' Alıntı:0312 296 95 66 bu numara
Yeğitek sattı bizi o zaman hocam, ilk başlarda oyaladılar şimdi ilgilenmiyorlartomreader2010' Alıntı:Acan yok hocam 3~4 defa aradimaynenbadi' Alıntı:0312 296 95 66 bu numara
aynenbadi' Alıntı:tekrar düzeltilmiş bir yazı okullara gelmeden işler zor, ilçe milli eğitim müdürüne durumu anlatıyorum ,kursu kapatmam ücret almıyım önemli değil, ama yeni yazı gelirse geriye dönük alırım diyorum.Yazı geldiği andan itibaren ek ders yazarım diyor.. şunu anladım bizim idareciler robot ne söylense ne okusa şatsız uyguluyor.Yorumlama yok kestirip atıyorlar
Yalan oldu bile hocame-volkan' Alıntı:Ben de görüştüm biraz önce.. Kursu kapatmak zorunda kaldık ne yapalım dedim.. ikgm' den cevap bekliyoruz,gelir gelmez resmi yazı ile duyuracağız dediler.. Bu dönem yalan olacak gibi kurslar :?
aynenbadi' Alıntı:her şey yeni bir yazıya bağlı, yeni yazı gelirse tekrar kurs açmak zorundalr
hocam orada ki arkadaşa neden demiyorsun madem sizce bi sıkıntı yok sizde tüm illere yazı çıksanız ya btr ler dyk dan ücret alabilir asli görevleri değildir diye. siz bunu sözlü söyleyince bizim dışımızda kimse inanmıyor yada yazılı bir belge yok diye insan kaynaklarının yazısını baz alıyorlar diyeceksin ki ya yazı çıksınlar yada oturdukları yerden akıl vermesinler zira bizde haklı olduğumuzu bunun yanlış olduğunu biliyoruz bizlerden farklı olacaklarsa resmi bir yazı yazsınlar o kadar.turkuaz09' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar şimdi konuştum hemen buraya yazıyorum. Bizim yazınız net siz size belirtilen ders saatleri dışında her türlü görev alabilirsiniz. Ama insan kaynakları bu konuyla ilgili ücret ödenmez diye bir tavır sergilemiş. Müdürlülükler arasında iletişim devam etmektedir. Sizin asli göreviniz bunlar değildir. Asli görevleriniz biz size ilettik. kurs açıp ücret almanıza mani bir şey yok. bir hafta içinde somut bir sonuç tüm illerle paylaşılır. Ama bize sorulursa herhangi bir ücret almanızda bir sakınca yoktur.
Ben ne yapacağım ek ders ile sorumlu şube müdürünü görüştüreceğim bu adamla bakalım şube müdürü nasıl bir yol izleyecek . yani YEĞİTEK benim yazım var sıkıntı yok diyor. İnsan kaynakları benim de şöyle yazım var ücret ödenmez diyor. ortada kaldık. ben tüm yetkililere Ebru Gündeş ten araftayım şarkısını yolluyorum. başka da diyecek bir şey yok.
xxltc' Alıntı:hocam orada ki arkadaşa neden demiyorsun madem sizce bi sıkıntı yok sizde tüm illere yazı çıksanız ya btr ler dyk dan ücret alabilir asli görevleri değildir diye. siz bunu sözlü söyleyince bizim dışımızda kimse inanmıyor yada yazılı bir belge yok diye insan kaynaklarının yazısını baz alıyorlar diyeceksin ki ya yazı çıksınlar yada oturdukları yerden akıl vermesinler zira bizde haklı olduğumuzu bunun yanlış olduğunu biliyoruz bizlerden farklı olacaklarsa resmi bir yazı yazsınlar o kadar.turkuaz09' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar şimdi konuştum hemen buraya yazıyorum. Bizim yazınız net siz size belirtilen ders saatleri dışında her türlü görev alabilirsiniz. Ama insan kaynakları bu konuyla ilgili ücret ödenmez diye bir tavır sergilemiş. Müdürlülükler arasında iletişim devam etmektedir. Sizin asli göreviniz bunlar değildir. Asli görevleriniz biz size ilettik. kurs açıp ücret almanıza mani bir şey yok. bir hafta içinde somut bir sonuç tüm illerle paylaşılır. Ama bize sorulursa herhangi bir ücret almanızda bir sakınca yoktur.
Ben ne yapacağım ek ders ile sorumlu şube müdürünü görüştüreceğim bu adamla bakalım şube müdürü nasıl bir yol izleyecek . yani YEĞİTEK benim yazım var sıkıntı yok diyor. İnsan kaynakları benim de şöyle yazım var ücret ödenmez diyor. ortada kaldık. ben tüm yetkililere Ebru Gündeş ten araftayım şarkısını yolluyorum. başka da diyecek bir şey yok.
bende aradığımda aynı şekilde söylüyorlar belkeyecez diyorlar geçen hafta aradığımda en geç haftaya belli olur diyorlardı şimdi bilemiyorum diyorlar. inş. en kısa zamanda çözerlerturkuaz09' Alıntı:xxltc' Alıntı:hocam orada ki arkadaşa neden demiyorsun madem sizce bi sıkıntı yok sizde tüm illere yazı çıksanız ya btr ler dyk dan ücret alabilir asli görevleri değildir diye. siz bunu sözlü söyleyince bizim dışımızda kimse inanmıyor yada yazılı bir belge yok diye insan kaynaklarının yazısını baz alıyorlar diyeceksin ki ya yazı çıksınlar yada oturdukları yerden akıl vermesinler zira bizde haklı olduğumuzu bunun yanlış olduğunu biliyoruz bizlerden farklı olacaklarsa resmi bir yazı yazsınlar o kadar.turkuaz09' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar şimdi konuştum hemen buraya yazıyorum. Bizim yazınız net siz size belirtilen ders saatleri dışında her türlü görev alabilirsiniz. Ama insan kaynakları bu konuyla ilgili ücret ödenmez diye bir tavır sergilemiş. Müdürlülükler arasında iletişim devam etmektedir. Sizin asli göreviniz bunlar değildir. Asli görevleriniz biz size ilettik. kurs açıp ücret almanıza mani bir şey yok. bir hafta içinde somut bir sonuç tüm illerle paylaşılır. Ama bize sorulursa herhangi bir ücret almanızda bir sakınca yoktur.
hocam dedim bir yazı yollayın ya da 2012 yılında ilk BTR çıktığında tereddüt edilen hususlar diye bir yazı daha çıkardınız. aynı şekilde FP btr için tereddüt edilen hususlar diye bir yazı çıkarın planlarımız arasında şimdilik yok cevabı aldım. dediği şu insan kaynaklarının görüş yazısı var bizim direkt yönetmelik gereği görevlendirme esasları yazımız var. 10 madde açık diyor bana o da haklı geliyor . bu durumda yapılabilecek tek şey direnip YEĞİTEK ve İnsan kaynakları arasındaki sorunun çözülmesi