Ilker Basbug iceri atilirken alkislayan yavsAKlar simdi de tahliye oldugunda alkisliyor. Kahpelik parayla degil nasil olsa. (Lutfi TURKKAN MHP KOCAELI MILLETVEKILI) Adam hislerime tercuman olmus helal olsun.
easytr' Alıntı:bazılarının çok zoruna gitti başbuğun tahliyesi anlaşılan. forumda her türlü siyasi başlığa koşup hep aynı üfürükten senaryolarla konuşan kişilerde hep aynı. dilimizde tüy bitti anlata anlata ama nafile.
millet oyunu gördü, 30 martta %40-45 oyu vardır ak partinin. chpli vekillerden bile kasetle siyaset dizaynına hayır diyenler var, bugün ona yarın bize diye düşünüyor adam haklı olarak. ama burda düne kadar cemaate sövüpte şimdi cemaatin bu akıl tutulmasından medet umut başbakan aleyhinde yazanlar, avucunuzu yalayacaksınız tüm geçmiş seçimlerde olduğu gibi.
easytr' Alıntı:ak partinin oy oranı yerel seçimlerde %45 genelde %50 dir. 1-2 puan artar azalır. şuan amaç ak partinin %35 altına düşürülmesi ama millet 30 martta gösterecek gerçeği onlara
Konu 30 mart degil ki. Sizin kendinize ait bi dusuncenizin muhakemenizin olmayisi. Ben sana diyorum ki 30 mart senin olsun. Ben adamin dun ne dedigine bugun ne dedigine bakarim. Firildaklik derecesine bakarim. O da sizin tayfada ziyadesiyle mevcut. O da sizin sucunuz degil sectikleriniz firildak. E onlarin bi dedigi bi dedigini tutmayinca size de yansiyo bu tabii. Isiniz zor vesselam. 30 martta kazanin inan ben de cok isterim insanlar daha ne kadar firildak olabilir gormek isterim dogrusu.easytr' Alıntı:pisagoren adlı candaş, bu konu içinde gerek ben gerek arkadaşlar yeterince cevap verdik, artık 30 martta görüşürüz.
Sahane bir yazi yazmis adam. Dunun paralelcileri bugun ergenekoncu oldu. Firil firil donuyo firildaklar.ufukaslan82' Alıntı:akp savunucusu arkadaşlar aşağıdaki yazıyı okuyup yorumlar mısınız? yanlışlık var mı?
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25964303.asp
share_' Alıntı:ertuğrul özköke en güzel cevabı başbuğ dün vermiş. hata yaptık demiş. dindar insanlara açık şekilde yanlış yaptıklarını ifade etmiş. o itiraftan sonra özkökün yazdıklarının hiçbir geçerliliği yok, biraz demagoji yapmış. başörtüsü nedeniyle mağdur olan, okuldan atılan öğrencileri, namaz kılıyor diye ordudan atılan subaylarıda yazsın o zaman samimi diyelim. bu insanların suçu neydide hayatlarını kararttınız. onları bu hale getirenlerin mağduriyetini görüp asıl mağdurlara kulak tıkamak ancak onlara yakışır
ufuk kardeş dün çok hırslanmışsın belli, kendin yazamayınca özkökten medet ummuşsun ama özkök asıl mağduru yazmamış.
ufukaslan82' Alıntı:ilker paşa'nın tahliye haberleri konuşulurken biraz dönüp forumu eşeledim arkadaşlar. zamanında paşanın suçlu olduğunu düşünen, yazan, medyadaki belgelere bakarak adama hüküm giydiren arkadaşlar bugün konu gündeme tekrar geldiğinde nerede duruyorlar acaba?
serkanaytekin' Alıntı:bilisim_TR' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:lav silahına boru diyen kimdi?
yuh kim dedi hocam? bizim borucu salih usta değildir heralde?
başbuğ demişti hocam, hemde milletin gözünün içine baka baka.
sregy' Alıntı:hasari' Alıntı:Başbakan söylemişse doğrudur!sregy' Alıntı:patlamayı tertipleyen chpyi şama iki kere götüren kişi olduğunu açıkladı başbakan. kimse şaşırmamış buraya yazmadığına göre
elimizde belgeler var diyor. yalansa niye chpden kimse çıkıp da yayınla belgeleri o zaman demiyor?
hoş siz belgelere kağıt parçası, lav silahına boru parçası dersiniz
başbakana yalancı diyorsun peki kim söylemişse doğrudur? söylede bilelim :?:
share_' Alıntı:beklenen gelişme. kağıt parçası dediği darbe belgeleri gerçek çıktı, hemde kendi birimlerinin incelemesinde. lav silahları neden gömüldü diye herkes düşünürken, aslında bizlerin yanlış bildiğini onların lav silahı değil boru olduğunu söylemişti.
seçimle gelen iktidarı nasıl deviririz diye emek harcayacaklarına bu emeği pkk için harcamış olsalardı çok farklı olurdu.
ne oldu BORUMUYMUŞ :?:
sregy' Alıntı:gereken cevapları veriyorlar ama sana emredilenden başka şeye inanma şansın olmadığı için anlamanı beklemiyorum. izmirin hali ortada belediye namına hizmet görmediği halde yine gider takım tutar gibi seçersiniz. sizin kendi düşünceniz yoktur. sonra başkasının verdiği oyu eleştirirsiniz. atarsınız çamurları kendiniz bile inanırsınız.
sregy' Alıntı:ufukaslan82' Alıntı:ilker paşa'nın tahliye haberleri konuşulurken biraz dönüp forumu eşeledim arkadaşlar. zamanında paşanın suçlu olduğunu düşünen, yazan, medyadaki belgelere bakarak adama hüküm giydiren arkadaşlar bugün konu gündeme tekrar geldiğinde nerede duruyorlar acaba?
...... ............... ................
sregy' Alıntı:elimizde belgeler var diyor. yalansa niye chpden kimse çıkıp da yayınla belgeleri o zaman demiyor?hasari' Alıntı:Başbakan söylemişse doğrudur!sregy' Alıntı:patlamayı tertipleyen chpyi şama iki kere götüren kişi olduğunu açıkladı başbakan. kimse şaşırmamış buraya yazmadığına göre
hoş siz belgelere kağıt parçası, lav silahına boru parçası dersiniz
başbakana yalancı diyorsun peki kim söylemişse doğrudur? söylede bilelim :?:ne oldu BORUMUYMUŞ :?:share_' Alıntı:beklenen gelişme. kağıt parçası dediği darbe belgeleri gerçek çıktı, hemde kendi birimlerinin incelemesinde. lav silahları neden gömüldü diye herkes düşünürken, aslında bizlerin yanlış bildiğini onların lav silahı değil boru olduğunu söylemişti.
seçimle gelen iktidarı nasıl deviririz diye emek harcayacaklarına bu emeği pkk için harcamış olsalardı çok farklı olurdu.
1) gereken cevapları veriyorlar ama sana emredilenden başka şeye inanma şansın olmadığı için anlamanı beklemiyorum.... 2)izmirin hali ortada belediye namına hizmet görmediği halde yine gider takım tutar gibi seçersiniz. sizin kendi düşünceniz yoktur. sonra başkasının verdiği oyu eleştirirsiniz. atarsınız çamurları kendiniz bile inanırsınız.
3) tahliye kararı çıkması lav silahını boru parçası mı yapmıştır. yapılan zulümler geri mi alınmıştır? kararan hayatlar geri mi gelmiştir?siz kirli geçmişinizden hiç utanmadan sıkılmadan zerresini size yapmayan insanlara, yapıyor muamelesini yapmaya utanmıyor musunuz? biz sözümüzün arkasında olduğumuz gibi yanlışımız varsa düzeltmesini biliriz. sizin gibi yalan yanlış haberlerden medet umup çamur atmayı marifet sanmayız.
hiç kusura bakmayın bu ülkeyi artık ne manşetler ne holding patronları ne başka birşey yönetmiyor bu ülkeyi artık gerçek sahibi halk yönetiyor....
share_' Alıntı:beklenen gelişme. kağıt parçası dediği darbe belgeleri gerçek çıktı, hemde kendi birimlerinin incelemesinde. lav silahları neden gömüldü diye herkes düşünürken, aslında bizlerin yanlış bildiğini onların lav silahı değil boru olduğunu söylemişti.
Basbug neyi itiraf etmis? Adama kumpas kuruldu diyen basbakandi. Kumpas kurularak iceri tikilan biri neyi hangi sucu itiraf edecek. Adamin konustuklarindan sadece isine geleni cimbizla cekip al geneline bakma. Aslinda basbugun tahliyesi sizi fena morartti. De iste cemaati suclu gostermek icin sucu ustunuzden atmak icin malesef bu gerekliydi. Simdi cemaatle birlikte iceri tiktik diyemezsiniz tabii. Ama biz biliyoruz dönen dolaplari. Herseyi cemaate yukleyip siyrilma diye bisey yok. Cemaat de hukumette hesabini verecek bu kirli islerinin.share_' Alıntı:mrtspmaz, yazdıklarının hepsini okudum.inan 2 satırda yazılacak şeyi paragrafa dökmüşsün, çok konuşup boş konuşmuşsun. bu konu içinde diğer herkesin sorduğu soruyu sormuşsun oysaki herkese cevap verildi o beğenmediğin hakaret ettiğin kişiler tarafından. şahsım adına o hakaretleri aynen sana iade ediyorum. kendince demagojinin kralını yapmışsın. polis arması kullanan kişi sözde sana göre masum çocukları öldüren polisin arması bu kadar demagoji sözü olmayacak kişiler tarafından uygulanır. esaytr forumdan bildiğim lafı gediğine koyma konusunda çok mahir ama iddia ettiğin gibi ahlaksız, küfür eden edepsiz değil. o halde bu sözler sana ait oluyor.ben daha küfür ettiini görmedim madem iddian var şikayet et küfürlerini forum yönetimine. lütfen lafın varsa söyle ama iddia, cerbeze demagojiyle kimseyi etkileyemez kandıramazsın.
başbuğdan medet uman yok. yaptığı yanlışları kendi itiraf etmiş, bizde bu itirafını konuşmuşuz, yanlışını itiraf etme erdemdir. ama burada 3-4 kişiye laf sokayım diye hakaret edip boş satırlar yazan sen erdemin e sin gösteremezsin kendinde.
Basbugun sucu yok itiraf edecegi de hicbir sey yok. Linklere baktim hicbir sey bulamadim itirafa yonelik. Adam gayer dik bi sekilde yillarimizi caldilar dedi. Daha neyden iceri girdigini merak ediyosan diyo. Adam sanki suclu bulunmus hapis cezasi verilmis onu yatmis cikmis gibi konusma. Adam ne diye cikti ne suc isledigini bi turlu aciklayamadilar da ondan cikti. Neyi itiraf edecek.share_' Alıntı:neyi itiraf ettiğini soruyor hala? aç linki oku, anlamadıysan verilmiş cevapları oku. hala anlamadıysan anlamak istemiyorsundur, sana yapabileceğim bişey yok. zaten onca yazılana rağmen hala soru sorman son seçeneğe uygun olmandan.
başbuğun kendisine sor, yada beyanlarını getir buraya neden içeri girdiğini merak ediyorsan. farazi konuşma. en iyi yaptığınız iş farazi konuşmak. adam linki getirmiş, başbuğun söyledikleri ortada. sende kanıtın varsa getir okuyalım, boş boş komplo teorileriyle yorum yazma. onları heryerde okuyoruz zaten.
komplo teorileriyle yorum yazıp, söylenenleri anlamak istemeyenlere son cevabımdır. bana soracakları her soru konu içerisinde kendilerine benzer kişiler tarafından sorulmuş ve yanıt verilmiştir.
evet easytr çok saygıdeğerdir. hiç hakaret etmez, kimseyi aşağılamaz melek o melek!share_' Alıntı:mrtspmaz, yazdıklarının hepsini okudum.inan 2 satırda yazılacak şeyi paragrafa dökmüşsün, çok konuşup boş konuşmuşsun. bu konu içinde diğer herkesin sorduğu soruyu sormuşsun oysaki herkese cevap verildi o beğenmediğin hakaret ettiğin kişiler tarafından. şahsım adına o hakaretleri aynen sana iade ediyorum. kendince demagojinin kralını yapmışsın. polis arması kullanan kişi sözde sana göre masum çocukları öldüren polisin arması bu kadar demagoji sözü olmayacak kişiler tarafından uygulanır. esaytr forumdan bildiğim lafı gediğine koyma konusunda çok mahir ama iddia ettiğin gibi ahlaksız, küfür eden edepsiz değil. o halde bu sözler sana ait oluyor.ben daha küfür ettiini görmedim madem iddian var şikayet et küfürlerini forum yönetimine. lütfen lafın varsa söyle ama iddia, cerbeze demagojiyle kimseyi etkileyemez kandıramazsın.
başbuğdan medet uman yok. yaptığı yanlışları kendi itiraf etmiş, bizde bu itirafını konuşmuşuz, yanlışını itiraf etme erdemdir. ama burada 3-4 kişiye laf sokayım diye hakaret edip boş satırlar yazan sen erdemin e sin gösteremezsin kendinde.
easytr' Alıntı:muhsin yazıcıoğluyu ak parti öldürttü diyen,beyni ishal olmuş birisini muhatap almıyorum
easytr' Alıntı:hocam sen torpillemi öğretmen oldun. sorgulama, anlama yetin hiç yok