tayinci42' Alıntı:herşey bakış açısıyla ilgili..
güzel bakarsan, güzel görürsün,
güzel görürsen huzur bulursun..
bardağın yarısı dolu be kardeşim..
tayinci42' Alıntı:duyu80' Alıntı:Arkadaşlar sizlerinde dikkatini çektiği üzere hortumla ilgili topic bir türlü zirveden inmiyor . Dag gibi sorunları olan bi branşın bırakın norm fazlası olmasını derslerin kaldrılmasını düşüncem o dur ki meslekten atılmak bile bu topiğin ateşini düşüremeyecek. Hal böyle olunca şöyle düsünmeye başladım. Bizim gibi gelişmemiş her şeyin yasak her şeyin günah oldugu bol tabulu dogu ve arap toplumlarında bastrılmış duygular bi yerden patlama ihtiyacı hissettiriyor. Cinsel bir objeye olan merak ve istek açıkça dile getirelemediği için hortum gibi ona benzerliğiyle bilinen bir eşyanın adı anıldığı zaman ilgi ve alakada bir patlama yaşanmasına sebep oluyor.Aynı ilgiyi bahce makası görmezdi mesela.Haksız mıyım.
hortuma benzeyenini de hiç görmedim. birde herşey yasak ve günah değilki toplumda bunuda nereden çıkarttınız. yasak olanlardan daha çok helal olan şeyler vardır. mesela şarap yasak ise süt, su, meyve suyu, soda helaldir. domuz eti haramsa kuzu, güvercin, bıldırcın, tavşan ve deve helaldir. zina günah ise eğer evlenebileceğin her kadın helaldir... yani aslında helal olan şeyler haram olan şeylerden çok çok fazladır. herşey günah da ne demek..
en son haksızmıyım diye sormuşsun ya bence haksızsın..
şöle bir atılan mesajları inceledin bir iki tane mesaj dışında hocanın dediği şekilde mesaj bulamadım bu nedenle arkadaşa(polwert) katılıyorum. Aklı nerdeyse kendi gibi zannetmiş herkesi.polwert' Alıntı:bence hocam kendi bilinçaltını yansıtmış da olabilir... :mrgreen:
Hocam hiç yakışmıyor. Üniversite mezunu olacaksın bir de. Bilinç altında neler var bakayım senin?polwert' Alıntı:http://www.sirinpres.com.tr/tr_nedir.html
Not: Bu link +18 öğeler içerir... uhaha:
Hortuma hiç o açıdan bakmamıştım.. Bilinçaltı farkı bu olsa gerek..duyu80' Alıntı:Arkadaşlar sizlerinde dikkatini çektiği üzere hortumla ilgili topic bir türlü zirveden inmiyor . Dag gibi sorunları olan bi branşın bırakın norm fazlası olmasını derslerin kaldrılmasını düşüncem o dur ki meslekten atılmak bile bu topiğin ateşini düşüremeyecek. Hal böyle olunca şöyle düsünmeye başladım. Bizim gibi gelişmemiş her şeyin yasak her şeyin günah oldugu bol tabulu dogu ve arap toplumlarında bastrılmış duygular bi yerden patlama ihtiyacı hissettiriyor. Cinsel bir objeye olan merak ve istek açıkça dile getirelemediği için hortum gibi ona benzerliğiyle bilinen bir eşyanın adı anıldığı zaman ilgi ve alakada bir patlama yaşanmasına sebep oluyor.Aynı ilgiyi bahce makası görmezdi mesela.Haksız mıyım.
duyu80' Alıntı:Panpalar valla diğer hortum topiğine benzemesin diye cevap yazmak istemedim ama yine de diğer hortum topiğine benzettiniz.Hortum diyince ağzınızın suyu akıyor ondan kuşkumuz yok artık.
Bazı arkadaşlar özellikle hortum topiğine bişeyler yazmış olan arkadaşlar hemen kendilerini savunma telaşına düşmüşler. Bazısı demiş ki namerdim benim aklıma cinsellik gelmedi ,bazısı da demişki bizim hiç öyle bir niyetimiz yoktu asıl sen kendine bak bizim değil senin bilinçaltında var bu tür şeyler var demiş...eywallah..belkide benim bilinçaltımda hortum fobisi var...
Sizler nasıl yolda elbisesi olmayan insanlar görünce keyfiniz kaçıyorsa nasıl ki eli ayağı olmayan insanlar görünce üzülüyorsanız bende bazı meslektaşların cevaplarını okunca aynı şekilde üzülüyorum. Bir kere bilinçaltı farkında olmadan sakladığınız bilgilerin kayıt ortamıdır. Yani kısacası bir insan benim bilinçaltımda böyle bir bilgi yok diyorsa ona söylenebilecek tek bir şey vardır o da...Salak.
Ben bir topiğin neden bu kadar ilgi gördüğünü trend topic olduğunu iyi veya kötü bir şekilde analiz ettim beğenir beğenmezsiniz. Sende yapabiliyorsan bahçe makası da bu kadar ilgi görebilirdi diye analiz yapar bize sunarsın.Olabiliyorsa tabi...Yoksa yemekten sonra eline kürdanı alıp dişlerinin arasındaki et parçalarını çıkarırken hortum topiğine nasıl bir mani yazsam acaba diye düşünmezsin.
Değerli hocam ben de sizin yazdığınız gibi konu uzamasın diye yazmayacaktım ama mesajınızdan sonra mecbur hissettim. Kendilerini savunma telaşına düşmüş demişsiniz ya hocam bi kere bizi siz itham etmişsiniz ki bu sıradan bir itham değil kavga sebebi olacak çok ağır bir itham. Öncelikle belirteyim ki bahçe hortum takamadım topiğini ilkduyu80' Alıntı:Panpalar valla diğer hortum topiğine benzemesin diye cevap yazmak istemedim ama yine de diğer hortum topiğine benzettiniz.Hortum diyince ağzınızın suyu akıyor ondan kuşkumuz yok artık.
Bazı arkadaşlar özellikle hortum topiğine bişeyler yazmış olan arkadaşlar hemen kendilerini savunma telaşına düşmüşler. Bazısı demiş ki namerdim benim aklıma cinsellik gelmedi ,bazısı da demişki bizim hiç öyle bir niyetimiz yoktu asıl sen kendine bak bizim değil senin bilinçaltında var bu tür şeyler var demiş...eywallah..belkide benim bilinçaltımda hortum fobisi var...
Sizler nasıl yolda elbisesi olmayan insanlar görünce keyfiniz kaçıyorsa nasıl ki eli ayağı olmayan insanlar görünce üzülüyorsanız bende bazı meslektaşların cevaplarını okunca aynı şekilde üzülüyorum. Bir kere bilinçaltı farkında olmadan sakladığınız bilgilerin kayıt ortamıdır. Yani kısacası bir insan benim bilinçaltımda böyle bir bilgi yok diyorsa ona söylenebilecek tek bir şey vardır o da...Salak.
Ben bir topiğin neden bu kadar ilgi gördüğünü trend topic olduğunu iyi veya kötü bir şekilde analiz ettim beğenir beğenmezsiniz. Sende yapabiliyorsan bahçe makası da bu kadar ilgi görebilirdi diye analiz yapar bize sunarsın.Olabiliyorsa tabi...Yoksa yemekten sonra eline kürdanı alıp dişlerinin arasındaki et parçalarını çıkarırken hortum topiğine nasıl bir mani yazsam acaba diye düşünmezsin.
valla bu konu hortumu geçer, yarşma başlasııınnnnn. :mrgreen:gezegen10' Alıntı:BİLİNÇALTIM
gezegen10' Alıntı:BİLİNÇALTIM
Sigmund Freud sana kurban olsun...duyu80' Alıntı:Arkadaşlar sizlerinde dikkatini çektiği üzere hortumla ilgili topic bir türlü zirveden inmiyor . Dag gibi sorunları olan bi branşın bırakın norm fazlası olmasını derslerin kaldrılmasını düşüncem o dur ki meslekten atılmak bile bu topiğin ateşini düşüremeyecek. Hal böyle olunca şöyle düsünmeye başladım. Bizim gibi gelişmemiş her şeyin yasak her şeyin günah oldugu bol tabulu dogu ve arap toplumlarında bastrılmış duygular bi yerden patlama ihtiyacı hissettiriyor. Cinsel bir objeye olan merak ve istek açıkça dile getirelemediği için hortum gibi ona benzerliğiyle bilinen bir eşyanın adı anıldığı zaman ilgi ve alakada bir patlama yaşanmasına sebep oluyor.Aynı ilgiyi bahce makası görmezdi mesela.Haksız mıyım.