"Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herseyin var. Yakışır mı sana hortumumuzla oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta forumdan dışarı atmak? Ama nasıl yakışmasın! Ben boşuna konuşuyorum. Hortumu tanımayan adama, hortumu öğretmeye çalışıyorum. Hıh, sen, büyük öğretmen, milyarder, bilinçaltı sahibi duyu80 Bey! Sen mi büyüksün? Hayır, ben büyüğüm! Ben, polwert usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne hortumuma ne de forumuma hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, hortumla bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma arkadaşlarıma! Dokunma hortumuma! Eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, polwert usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"