biltek2007' Alıntı:
Ben Bu gereksiz genelge çıktığında söylemiştim. BEN GÖRVLENDİRME ALMIYORUM DİYE.
İdare ile anlaşma demek Yetkin bilişim öğretmeninin daha da yerlerde sürünmesi demek.
Arkadaşlar inanın 1 yıl tüm görevlendirmeleri reddedip, tavır koysak, ŞU çok övdükleri akıllı tahtalar kullanılamaz hale gelse, ki bir yılda esamesi bile kalmaz, Devleti sömüren, kendilerini paşa zanneden, bu genelgenin maksadının bilişim eğitimini daha da bitirmek olduğunu anlamayacağımızı sanan şahsiyetler, anlarlar o zaman yaptıklarının yanlış olduğunu.
Yine anlamazlarsa, işini yaptıramayan idareciler anlatır onlara eninde sonunda.
Ben bunları söylüyorum ya, benim zorda olduğumu düşünmeyin sakın. 20 küsur dersim, beni anlayan öğretmen arkadaşlarım ve idarecilerim var.
Arkadaşın da dediği gibi ya ileride ne olacak. Bu sorunların çözümlenmesi gerekli.
:alkis: :alkis: :alkis:
Canı gönülden kutluyorum son bir kaç gün önceki gönderilerime bakarsanız bu konuda ne düşündüğümü herkes anlar, biz günü kurtarma peşindeyiz ve yazdıklarımda özet şu; 2 sene sonra dersler kalmayınca ve fatih Projesi işleri bitince ne olacak, bitmez demeyin BİTER, Ya şimdi yada HİÇ. Bende istemedim ihtiyacım çok ama birlik olmak lazım. şimdi çete mete deyip evden alacaklar çok konuşmayayım
yakında bu forum ağlama duvarına döner, işte o zaman çok ağır konuşacağım, bir kaç ay dişimizi sıksaydık daha sağlam şeyler elde edebilirdik, ama yok ekderste ekders, neyse bu konuyu okudukça sinirlerim kendini kaybediyor, kırdıysam kusura bakmayın ama ileride olacaklardan ben sorumlu değilim demesin kimse...
Hee birde bir arkadaşı bizim okulun elektrik tesisatı için görevlendirmişler, norm fazlasıymış, kabloları falan çekiyor, önlükde vardı, adamı 3 gün işçi zannettim Öğretmen çıktı(şaka şaka yok öyle birşey sadece İRONİ)