Hocam hangi ilde görev yapıyorsunuz?azra' Alıntı:ya daha dün ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürüyle konuştum. okulunuzdaki ders saati+btr saati 30 olacak dedi NET
kaybil' Alıntı:ya niye kasıyorsunuz arkadaşlar bu kaadar siz 30 saat olarak düşünün sonra çıkın gidin, 30 saat nerde yazıyor diyenler mesai saati nerde yazıyor? herkes kafasına göre takılıyor gerekirse yüzsüzlük yapacaksın hakkını kendin elde edeceksin
Hocam özür dilerim ama resmi kurumlarda işler lafla yürümez. Resmi yazıda haftalık ders çizelgesine BT rehberlik görevi adı ile işlenir ders programı yapılır diyor. Okulunuzun bu yazıya göre haftalık program oluşturmak zorunda. Şu anda resmi bir açıklama yazısı da olmadığına göre bu şekilde uygulanmalı. Ben de lisedeyim 30 saat okuldayım.erencan' Alıntı:İl koordinatörümüzle konuştum liselerde ilk dersten son derse kadar kalınacakmış hatta gelecek yazıda bu izh edilecekmiş dedi
ben 30 ders saati hususunda direttim ancak bu laftan sonra lisede görevlendirilen arkadaşlar (ben dahil) kendi okulumuzdaki derslere girecek kalan boşluklarda ise ilk dersten son derse kadar lisede duracağız
tek kelimeyle saçmalamış ayrıca o yazıda lise, ilkokul, ortaokul gibi bir ayrım yoktu ders programınızı isteyin bizi aptal yerine koyuyorlar resmen pes yanierencan' Alıntı:İl koordinatörümüzle konuştum liselerde ilk dersten son derse kadar kalınacakmış hatta gelecek yazıda bu izh edilecekmiş dedi
ben 30 ders saati hususunda direttim ancak bu laftan sonra lisede görevlendirilen arkadaşlar (ben dahil) kendi okulumuzdaki derslere girecek kalan boşluklarda ise ilk dersten son derse kadar lisede duracağız
Hocam saçmalamış diyorsunuz ama Necdet Sarı'nın da yaptığı açıklama bu şekilde. 30 saat diye bir kavram yok. Okulda öğrencilerin ders gördüğü saatlerde okulda olacağız. Mesela Ortaokulda dersler 7 saat oluyor genelde ve biz de 7 saat durma mecburiyetindeyiz. Liselerde de sabahtan akşama kadar duracağız ama idare gibi 8-5 değil. Öğrencilerin okuda ders işlediği saatlerde duracağız. Ancak İkili öğretim yapan okullarda sadece 1 BTR görevlendirilmişse orası muamma. Olması gereken ya sabahçı ya da öğlenci olmak, ya da 9-15 olması ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yok. En çok da bu konuya açıklama getirmeleri gerek bence.esila63' Alıntı:tek kelimeyle saçmalamış ayrıca o yazıda lise, ilkokul, ortaokul gibi bir ayrım yoktu ders programınızı isteyin bizi aptal yerine koyuyorlar resmen pes yanierencan' Alıntı:İl koordinatörümüzle konuştum liselerde ilk dersten son derse kadar kalınacakmış hatta gelecek yazıda bu izh edilecekmiş dedi
caliskanali35' Alıntı:Örneğin 25 saat bilişim teknolojileri dersine giren bir öğretmen, BT rehberliği görevlendirmesi istedi ve başka okula görevlendirildi. Sizin dediğiniz gibi eğitim öğretim yapıldığı zamanlarda okulda olacaksa (liselerde 9. sınıflar 8 saat görüyor 8*5=40) 40 saat çalışmış olacak. Ek dersi kaç saat üzerinden alacak? 30 saat. Yani girdiği dersten başka 15 saat mesai yapıp 5 saat ücret alacak. Allah aşkına bunun neresi mantıklı?
caliskanali35' Alıntı:Örneğin 25 saat bilişim teknolojileri dersine giren bir öğretmen, BT rehberliği görevlendirmesi istedi ve başka okula görevlendirildi. Sizin dediğiniz gibi eğitim öğretim yapıldığı zamanlarda okulda olacaksa (liselerde 9. sınıflar 8 saat görüyor 8*5=40) 40 saat çalışmış olacak. Ek dersi kaç saat üzerinden alacak? 30 saat. Yani girdiği dersten başka 15 saat mesai yapıp 5 saat ücret alacak. Allah aşkına bunun neresi mantıklı?
oyungezer' Alıntı:Hocam saçmalamış diyorsunuz ama Necdet Sarı'nın da yaptığı açıklama bu şekilde. 30 saat diye bir kavram yok. Okulda öğrencilerin ders gördüğü saatlerde okulda olacağız. Mesela Ortaokulda dersler 7 saat oluyor genelde ve biz de 7 saat durma mecburiyetindeyiz. Liselerde de sabahtan akşama kadar duracağız ama idare gibi 8-5 değil. Öğrencilerin okuda ders işlediği saatlerde duracağız. Ancak İkili öğretim yapan okullarda sadece 1 BTR görevlendirilmişse orası muamma. Olması gereken ya sabahçı ya da öğlenci olmak, ya da 9-15 olması ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yok. En çok da bu konuya açıklama getirmeleri gerek bence.