Bakanlıkta BTRyi açıklayıcı yazıÇIKTI OKU syf27

Kodla Büyü
Re: Bakanlıkta BTRyi açıklayıcı yazı imzada?

Ne imzaymış be atılamadı gitti :verymad:

Yeğitekle konuşulduğu zaman güya btr yi bilişimcileri düşündükleri için çıkarmışlar.Sonrada müdürle anlaşın diyorlar.
Demekki kendileri bazıları ile anlaşmış.
"Yeğitek artık bizi düşünme."

bencede bizi dusunmesin bu dusunmus hali bu ise dusunmese halimiz ne olur...

ben eğer böle bişey olursa btr den istifa etmeyi düşünüyorum arkadaşlar.

arkadaşlar böyle bir yazı beklemeyin.idareciler yanlış anlıyor diye meb durmadan yazı çıkaramaz.hakkınızı başka yollarla arayın.

bu yazı söylenti mi acaba diye düşünmeye başlıyorum artık :|

saçma bir btr yazısı çıkarsa,yani şu anki son btr yazısından kötü olursa istifa etmeliyiz

BAŞVURU YAZISINDA ASKERLİK SAĞLI VB SEBEPLER DIŞINDA İSTİFA KABUL EDİLMEYECEKTİR YAZIYORDU YANILMIYORSAM İSTİFA KABUL EDİLMEZ ANCAK 2. DÖNEM BAŞVURMAMA KONUSUNDA BİRLİK OLALIM.

hocam istifa dilekçesi verdim malesef kabul edilmedi...

Yazı yoktur inş.
zaten gelen yazı açık aslında

ya niye kasıyorsunuz arkadaşlar bu kaadar siz 30 saat olarak düşünün sonra çıkın gidin, 30 saat nerde yazıyor diyenler mesai saati nerde yazıyor? herkes kafasına göre takılıyor gerekirse yüzsüzlük yapacaksın hakkını kendin elde edeceksin

30 saatten fazla okulda bekleyen arkadaşlara diyorum:

Siz 30 saat olduğunu ispat edemiyorsanız; onlarda 30 saat olmadığını ispatlayamazlar.
30 saate göre program yapın.

ya daha dün ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürüyle konuştum. okulunuzdaki ders saati+btr saati 30 olacak dedi NET

necdet sarı bile ikili eğitimde 13 de bitebilir demiş daha ne karıştırıyorsunuz 8-5 mi bilmem ne mi.. hiç bi yerde 8-5 yazmıyor..

azra' Alıntı:
ya daha dün ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürüyle konuştum. okulunuzdaki ders saati+btr saati 30 olacak dedi NET
Hocam hangi ilde görev yapıyorsunuz?

Herkes kafasına göre yorum yapıyor, ama yazanlardan 30 saat yazmasada 30 saat anlamı çıkıyor, bizim idarede eğitim öğretim süresi içinde dedi...

hocam gelen yazıda bir öğretmenin girebileceği azami ders sayısını geçmeyecektir. Bizim için 30 olduğu için... ama müdür derse dur siz söyle yapın gidin saat 3 de ve savunma istesin verirsiniz eline yazıyı...

kaybil' Alıntı:
ya niye kasıyorsunuz arkadaşlar bu kaadar siz 30 saat olarak düşünün sonra çıkın gidin, 30 saat nerde yazıyor diyenler mesai saati nerde yazıyor? herkes kafasına göre takılıyor gerekirse yüzsüzlük yapacaksın hakkını kendin elde edeceksin

Aynen mesai kavramı yok...mesai saatleri içerisinde haftalık ders çizelgesi (yani 30 :)), bunun aksini nasıl ispat edeceker...

Başlığı unuttuk,konu saptı gitti..Bakanlıkta BTRyi açıklayıcı yazı imzada? BTR açıklayıcı yazı veya her neyse, Yazıya ulaşabilen var mı?

İl koordinatörümüzle konuştum liselerde ilk dersten son derse kadar kalınacakmış hatta gelecek yazıda bu izh edilecekmiş dedi
ben 30 ders saati hususunda direttim ancak bu laftan sonra lisede görevlendirilen arkadaşlar (ben dahil) kendi okulumuzdaki derslere girecek kalan boşluklarda ise ilk dersten son derse kadar lisede duracağız :(

erencan' Alıntı:
İl koordinatörümüzle konuştum liselerde ilk dersten son derse kadar kalınacakmış hatta gelecek yazıda bu izh edilecekmiş dedi
ben 30 ders saati hususunda direttim ancak bu laftan sonra lisede görevlendirilen arkadaşlar (ben dahil) kendi okulumuzdaki derslere girecek kalan boşluklarda ise ilk dersten son derse kadar lisede duracağız :(
Hocam özür dilerim ama resmi kurumlarda işler lafla yürümez. Resmi yazıda haftalık ders çizelgesine BT rehberlik görevi adı ile işlenir ders programı yapılır diyor. Okulunuzun bu yazıya göre haftalık program oluşturmak zorunda. Şu anda resmi bir açıklama yazısı da olmadığına göre bu şekilde uygulanmalı. Ben de lisedeyim 30 saat okuldayım.

erencan' Alıntı:
tek kelimeyle saçmalamış ayrıca o yazıda lise, ilkokul, ortaokul gibi bir ayrım yoktu ders programınızı isteyin bizi aptal yerine koyuyorlar resmen pes yani

esila63' Alıntı:
erencan' Alıntı:
tek kelimeyle saçmalamış ayrıca o yazıda lise, ilkokul, ortaokul gibi bir ayrım yoktu ders programınızı isteyin bizi aptal yerine koyuyorlar resmen pes yani
Hocam saçmalamış diyorsunuz ama Necdet Sarı'nın da yaptığı açıklama bu şekilde. 30 saat diye bir kavram yok. Okulda öğrencilerin ders gördüğü saatlerde okulda olacağız. Mesela Ortaokulda dersler 7 saat oluyor genelde ve biz de 7 saat durma mecburiyetindeyiz. Liselerde de sabahtan akşama kadar duracağız ama idare gibi 8-5 değil. Öğrencilerin okuda ders işlediği saatlerde duracağız. Ancak İkili öğretim yapan okullarda sadece 1 BTR görevlendirilmişse orası muamma. Olması gereken ya sabahçı ya da öğlenci olmak, ya da 9-15 olması ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yok. En çok da bu konuya açıklama getirmeleri gerek bence.

Örneğin 25 saat bilişim teknolojileri dersine giren bir öğretmen, BT rehberliği görevlendirmesi istedi ve başka okula görevlendirildi. Sizin dediğiniz gibi eğitim öğretim yapıldığı zamanlarda okulda olacaksa (liselerde 9. sınıflar 8 saat görüyor 8*5=40) 40 saat çalışmış olacak. Ek dersi kaç saat üzerinden alacak? 30 saat. Yani girdiği dersten başka 15 saat mesai yapıp 5 saat ücret alacak. Allah aşkına bunun neresi mantıklı?

caliskanali35' Alıntı:
Örneğin 25 saat bilişim teknolojileri dersine giren bir öğretmen, BT rehberliği görevlendirmesi istedi ve başka okula görevlendirildi. Sizin dediğiniz gibi eğitim öğretim yapıldığı zamanlarda okulda olacaksa (liselerde 9. sınıflar 8 saat görüyor 8*5=40) 40 saat çalışmış olacak. Ek dersi kaç saat üzerinden alacak? 30 saat. Yani girdiği dersten başka 15 saat mesai yapıp 5 saat ücret alacak. Allah aşkına bunun neresi mantıklı?

kesinlikle katılıyorum hocam. resmen öğretmenlik ünvanı üzerimizden alınmış oluyor.

Allahım bitsin bu çile artık
yeter yaaa

caliskanali35' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
Hocam saçmalamış diyorsunuz ama Necdet Sarı'nın da yaptığı açıklama bu şekilde. 30 saat diye bir kavram yok. Okulda öğrencilerin ders gördüğü saatlerde okulda olacağız. Mesela Ortaokulda dersler 7 saat oluyor genelde ve biz de 7 saat durma mecburiyetindeyiz. Liselerde de sabahtan akşama kadar duracağız ama idare gibi 8-5 değil. Öğrencilerin okuda ders işlediği saatlerde duracağız. Ancak İkili öğretim yapan okullarda sadece 1 BTR görevlendirilmişse orası muamma. Olması gereken ya sabahçı ya da öğlenci olmak, ya da 9-15 olması ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yok. En çok da bu konuya açıklama getirmeleri gerek bence.

yukardaki iki yorumdaki koyu işaretlediğim yorumlar tam bana uyuyor.sevgili bakanlık nasıl açıklık getirecek bu duruma merak ediyorum.

Geri