Kitaplar elime geçti bugün. 5 ve 6. Gayet güzel. Sadece. 5leri okuttuğum için onu aldım diğerini arkadaşa verdim; sonuçta örnek kitap konusundaki sıkıntılara az buçuk burada şahit olduk... İlk olması elimizde somut bir kaynak olması çok güzel olmuş. Hazırlayan emeği geçen herkese teşekkürler..
İki sorum var; Bir sonraki basım için önerilerimizi nereye sunalım
İkincisi; tema sonlarına veya bazı konu sonlarına biraz daha etkinlik eklenebilir, bile bile mi kaçınıldı merak Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz.
İlk sorunuza cevap olarak, yorum, fikir ve önerilerinizi bu başlık altında veya ÖM yoluyla bizlere iletebilirsiniz.
İkincisi ise kitap sayfa sayısına getirilen sınırlama nedeniyle ve konu anlatımına daha fazla yer verip dolu bir içerik sunalım istediğimiz için etkinliklerde sınırlı kaldı.
Emeğinize sağlık içerik gayet güncel, dolu dolu olmuş. Öğretim tasarımı açısından da etkinlik, not,bölüm kazanımlarının verilmesi de kitabı daha verimli kılacaktır. Ayrıca BT konularını derli toplu tutması ve gerçek hayattan örneklerle zenginleştirilmesi dersin öneminini daha güzel anlatması açısından da çok değerli. Velhasılı kelam güzel iş çıkarmışsınız hocalarım. Tekrardan emeğinize sağlık, satışlarınız bol olsun.
Hocam sizin ve öncesinde diğer hocalarımın yorumları bizi ziyadesiyle mutlu ediyor ve güzel bir iş çıkardığımızın sevincini her gün yaşıyoruz.
N11 üzerinden bir satıcıdan, destek olmak amacıyla SATIN aldığım 7. ve 8. sınıf kitaplarım geldi. Şöyle bir baktım, gayet renkli dolu dolu olmuşlar.
Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık.
Forumdan yararlanan ve destek olmak isteyenler de mutlaka en az birer tane satın alıp, yardımcı kaynak olarak kullanmalılar.
Desteğiniz ve beğeniniz için teşekkür ederiz. Çok düşüncelisiniz. Varolun.