Hasan'ım çok sağol.5. Ve 6 sınıfı aldım. Gayet güzel, BTvY kitapları için mihenk taşı olur.
İlk bakışta hatalı birşey görmedim, 1-2 tane kimimize göre eksik olmayan şey farkettim ama yazdığım gibi çok beğendiğimi söyleyebilirim.
İlk mesajdaki bayi listesi sayfasına ulaşıp iletişime geçerek direkt elden teslim alabilirsiniz.sayın hocalarım emeğinize sağlık.. örnek kitap istemiştim baya da oldu ama malesef elime ulaşmadı
Kitabı pdf olarak satın alabilirmiyiz
Yayınevi PDF formatında yayınlanmasını düşünmüyor ticari olarak sanırım.Kitapları satın alanların pdf haline erişmesi mümkün değil mi? Değilse neden değil
,Değerli bbnet hocalarım örnek kitapları aldım ve inceledim. Gercekten cok guzel hazırlanmış emeği gecen herkese cok tesekkurler. Canlı ders işlerken öğrencilere fotoğraf çekip konuyu işleyebilir miyiz?
Çok teşekkür ederiz.Özellikle 7.sınıf ve 8.sınıflar icinde kitap basılması çok iyi olmuş.7.sınıf kitabında dolu dolu anlatım ve canlı görseller var.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Bilmukabele @hakanyandım
TEşekkür ederiz hocam.Kitaplarım geldi. İçerikleri incelemeye başladım. Öncelikle 5/6 sınıf kitaplarına bakıyorum. “Biliyor musunuz?” “Etkinlik zamanı” köşeleri dikkatimi çekti. Özellikle güncel haber ve örnekler öğrencilerin dikkatini çekici. İçeriğin tamamına henüz bakamadım ama dilinin de bir çok konuda öğrenciye uygun olduğunu söyleyebilirim. Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Teşekkür ederiz. Önerilerinizi bekleriz.Kitapları alıp inceledim. Gerçekten emeklerinize sağlık hocalarım. İlerleyen zamanlarda daha da üstüne koyup devam etmeniz dileğiyle. Zaman geçip, daha iyi inceleyince gözüme çarpan nacizane önerilerimi de iletmeyi arzu ediyorum. Tekrar elinize sağlık gerçekten çok başarılı bir çalışma ortaya koymuşsunuz.
Satın alabilirsiniz. n11 üzerinde 30 TL'ye kargo dahil satılıyor.hocam ben örnek kitap talebinde bulundum fakat baya zaman geçti ama hala ne kitap geldi ne bayi dönüş yaptı. ekstra birşey yapmamıza gerek varmı, bekleyecekmiyiz
Hocam bayi sizinle irtibat kurmamış olabilir. Sizin bayi ile iletişim kurma şansınız varsa sizin kurmanızı tavsiye ederim.hocam ben örnek kitap talebinde bulundum fakat baya zaman geçti ama hala ne kitap geldi ne bayi dönüş yaptı. ekstra birşey yapmamıza gerek varmı, bekleyecekmiyiz
Hocam siteye sorunsuz giriş yapıyorum, antivirüs programınız engelliyor olabilir mi? https://www.sifirbiryayinlari.com/e...lojileri-ve-yazilim-5sinif-9786056965470.htmlkitaplar için kırtasiyeye yönlendirildim ama verilen adreste öyle bir bayii yok. siteye mesaj attım dönüş olmadı. hatta şu anda siteye de ulaşamıyorum.
hocam merhaba hemen özelden yardımcı olalım..kitaplar için kırtasiyeye yönlendirildim ama verilen adreste öyle bir bayii yok. siteye mesaj attım dönüş olmadı. hatta şu anda siteye de ulaşamıyorum.
hata ekranına düşüyor.
Ödeme sayfasında hata alanlardan biri de benim :/
Sanırım aşırı talepten yayınevinin sitesini çökerttik
hala aynı
hocam pes etmeyinuğraştım uğraştım bıraktım ben bu kitaplara ulaşamayacağım galiba pes ediyorum artıkın
Ödeme sayfasına kadar ilerledim. Hata mesajı aldım. İki kere de deneme yaptım. Kitap siparişi veremedim.
yapacak bişey yok