İçeriğinde neler yer aliyor. Konuya ait sorular,örnek, konu anlatim biçimi...Hocam görüş derken, tavsiye eder misiniz diye mi sormak istediniz?
İçeriğinde neler yer aliyor. Konuya ait sorular,örnek, konu anlatim biçimi...Hocam görüş derken, tavsiye eder misiniz diye mi sormak istediniz?
Hocam bir ders kitabı niteliğinde hazırlandı. Kitap içindeki konular sarmal ve giderek sınıf düzeyine göre derinleşiyor. İnceleyen arkadaşlardan gayet olumlu dönüşler aldık. Özgün etkinlikler, bilgimi ölçüyorum adı altında ünite sonu soruları, ünite ve konu başlarında zihin açıcı merak ettirici düşünelim konuşalım soruları, bazı bölümlerde karekodlarla uygulamalara videolara ek kaynakları bağlantılar yer alıyor. Örnek demo sayfaları bu tartışma konusundaki ilk sayfalardan ulaşabilirsinizİçeriğinde neler yer aliyor. Konuya ait sorular,örnek, konu anlatim biçimi...
Hocam merhaba kitaplarımızın akıllı tahta uygulaması hazırlanma aşamasında bir hafta içinde sunabileceğiz..hocam ellerinize sağlık öncelikle kitaplarınızı alıp inceledim.derste kullanım için elektronik ortamda hali var mı acaba
desteğiniz ve iyi niyetiniz için çok teşekkürler.30 tl verip satın alın, bırakın örnek kitap peşinde koşmayı yayın evi de haklı, adamlar ticaret yapıyor, okulunda öğrenci kitap alacak potansiyelde değilse sana örnek kitap vermez tabi ki.
Öğretmen milleti cimri olur da bilişim öğretmenine yakışmaz cimrilik... 30 tl verip kitap almak ve kullanmak en hızlı ve güzel çözümdür.
Hocam siparişler aynı gün kargolanıyor sipariş kargo takip numaranızı sitemizden kontrol edebilirsiniz.ürünüm hala hazırlanıyor yazıyor da ne zaman kargoya verilir acaba
Sitemizden siparişlerim bölümünden kargo takibi yapabilirsiniz bir sorun olması durumunda bize özelden ulaşabilirsiniz..Bende 4 ekimde sipariş geçtim. Bugün 6 Ekim halen hazırlanıyor diyor. Bir sıkıntı mı var acaba?
Öğretmenim ilginiz için çok teşekkür ederizşu anda yaklaşık 150-200 kitap aldı öğrencilerim ve almaya devam ediyor umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
PDF olarak değil de akıllı tahta uygulaması olarak bir versiyonu yapılıyor. Bitince yayınevince duyurulur hocam. Konuyu takipte olun.Kitabın PDF hali var mı hocam. Yayınevini aradım hazırlanacak demişlerdi
kitapları aldım elime ulaştı gayet güzel çok anlaşılır olmuş tam seviye ve sınıfına göre , peki bu akıllı tahta uygulamasını kitabı alan kişiler mi ulaşabilecek karekodla vs yoksa herkes ulaşabilecek mi merakla bekliyorumHocam merhaba kitaplarımızın akıllı tahta uygulaması hazırlanma aşamasında bir hafta içinde sunabileceğiz..
Hocam merhabakitapları aldım elime ulaştı gayet güzel çok anlaşılır olmuş tam seviye ve sınıfına göre , peki bu akıllı tahta uygulamasını kitabı alan kişiler mi ulaşabilecek karekodla vs yoksa herkes ulaşabilecek mi merakla bekliyorum
Bu habere çok sevindim. Akıllı tahta uygulaması için şifreyi nereden alacağız. Açıklama yaparsanız sevinirim.Hocam merhaba kitaplarımızın akıllı tahta uygulaması hazırlanma aşamasında bir hafta içinde sunabileceğiz..
Hocam ben kitabı aldım. Ben akıllı tahta uygulamasını kullanabilecek miyim?Hocam merhaba
Akıllı tahta uygulaması kitabı aldıran öğretmenler için 1 kullanım lık şifre ile çalışıyor
kitap aldıran öğretmenimize bu imkanı sunacağız..
Sipariş verebildiginize sevindim. Bu hafta akıllı tahta uygulaması da hazır olacak inşallah. O zaman kitabımız tüm ihtiyacımızı karşılayacakSiparişi verdim. Güzel yorumlar okudum. Emeğinize sağlık.
Önceki mesajımda belirtmiştim kitabımı aldırdığımı nasıl ulaşacağız bu şifrelere ?Hocam merhaba
Akıllı tahta uygulaması kitabı aldıran öğretmenler için 1 kullanım lık şifre ile çalışıyor
Hocam muhtemelen yayınevi bu hafta bir açıklama yapar. Uygulamayı bitirme aşamasında olduklarını belirttilerÖnceki mesajımda belirtmiştim kitabımı aldırdığımı nasıl ulaşacağız bu şifrelere ?
Teşekkür ederiz. Sizin de değerli yorumlarınızı bekliyor olacağız..Siparişi verdim. Güzel yorumlar okudum. Emeğinize sağlık.
Tüm kitapları satın aldım, emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Akıllı tahta uygulamasını derslerimde kullanmak isterimHocam merhaba
Tüm kitapları satın aldım, emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Akıllı tahta uygulamasını derslerimde kullanmak isterim
Önceki mesajımda belirtmiştim kitabımı aldırdığımı nasıl ulaşacağız bu şifrelere ?
Hocam ben kitabı aldım. Ben akıllı tahta uygulamasını kullanabilecek miyim?
2 farklı tarih adı altında klasör var hangisini indireceğiz? 5. sınıflar için yok sanırım. Birde talebi bayiden ne zaman yapabiliriz?Merhaba
Akıllı tahta kitap uygulamız sitemizden akıllı tahta bölümünden indirebilrsiniz..
https://www.sifirbiryayinlari.com/
ayrıca şifre talebi için kitabı satın aldırdığınız bayimizden talepte bulunabilrsiniz..
Diğer talepler için
sifirbiryayin@gmail.com dan bizede ulaşabilrsiniz.
Hocam merhaba