yadigartbaykal' Alıntı:bbneet02' Alıntı:bu zamların sebebi kim acabba? 2 ay evvelline kadar bir sorun yoktu.
minareye kılıf hazır, zaten patlamaya hazır bir bomba halindeydik günü kurtaran ekonomi (ne var ne yok sat) ile en fazla 1-2 ay daha idare edilebilirdi, bence kaçınılmaz sondu
paradiso' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:bbneet02' Alıntı:bu zamların sebebi kim acabba? 2 ay evvelline kadar bir sorun yoktu.
minareye kılıf hazır, zaten patlamaya hazır bir bomba halindeydik günü kurtaran ekonomi (ne var ne yok sat) ile en fazla 1-2 ay daha idare edilebilirdi, bence kaçınılmaz sondu
günü kurtaran ekonomi diyorsunuz ama adamlar 11 senedir idare ediyor, ben anlamadım gitti
zencefil58' Alıntı:paradiso' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:bbneet02' Alıntı:bu zamların sebebi kim acabba? 2 ay evvelline kadar bir sorun yoktu.
günü kurtaran ekonomi diyorsunuz ama adamlar 11 senedir idare ediyor, ben anlamadım gitti
Abd ve ab deki kriz bizim gibi ülkelere yaradı yıllardır özelleştirme yapıldı sıcak para girişi oldu ama Abd artık düzelmeye başlıyor para basmayı bırakacakmış galiba onun için paralar bizden brezilyadan ve bir kaç ülke daha vardı çıkmaya başladı ayrıca bizdeki yolsuzluk davaları paranın hızlı çıkmasını hızlandırıyor. Ayrıca ortadirek nüfusun tamamına yakını bankalara borçlu gibi bişey bu sene iyi geçmeyecek dolar 2,50 yi geçerse şaşırmam artık açıklamalar çok sert yumuşatıcı bir ortam yok. ayrıca hukuka müdahele olan bir ülkeye yatırım gelirmi bundan sonra göreceğiz zamanla. Yani artık inşaat vs. de kurtarmaz bizi özelleştirmelerdekaldımı bilmiyorum ama bu saatten sonra zor olur. Yani FED den gelecek haberler önemli!!! Her zaman derim üretime dönük olmayan ekonomi bi zaman gelir sıkışır patlar adamlar o kadar üretim yapıyor onlar bile yeri geliyor sıkışıyor bizde sanaayi devrimi hala gerçekleşmedi heryer müteahhit dolu aksini söyleyen çıkarmı bu da bir yere kadar gider patlar ispanya ve abd deki gibi Allah korusun hepimizin sonuçta bankalara borcu var. AMA EN ÖNEMLİSİ SİYASETİN DİLİ YUMUŞAMALI İNSANLAR KUTUPLAŞTIRILMAMALI...
+1hasari' Alıntı:Abi satılacak birşey kalmadı vergiye yüklendiler yüklendiler peki bu nereye kadar bu halk yakında patlar demedi demeyin. LPG geçen aldım LT si 3.05 kuruş benzin fiyatına baktım 5.10 kuruş maşallah dedim ama şaşırdığımı söyleyemem. Doğal gaz zammına sözde direniyorlar ama bugün yarın 15-20 lik bir zam patlatırlar. :sleep:
sregy' Alıntı:evet evet mantık şu olmalı. dış ülkeler türkiyeyle hiç ilgilenmemektedir. paranın patronları tamamen kendilerinin lehine olan sistemlerinin değiştirilmesine sessiz kalmaktadır. ama gel gelelim akparti yiye yiye soğana ççevirdi ülkeyi kriz çıkarmaktadır.
kimse yolsuzluk taraftarı değil kim olursa olsun hesabı sorulmalı ama dönen büyük oyunları hafife almak görmezden gelmek size yakışır. artık size inanan da yok varın istediğinizi söyleyin..
piluşum' Alıntı:Chp'nin benzin kuyruğu yıllarını özlemeye başladım. Hep beraber CHP inadina CHP .
papakaa' Alıntı:pelitköy salihindeki kemal kılıçtaroğlunun villası..
bunlarda başbakanımızın villaları
http://protestsanayici.wordpress.com/20 ... tam-liste/