Ü
Üye silindi 88531
Misafir
advena' Alıntı:Arkadaşlar mr çektirdim ve dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. perşembe sonuçlar belli olacak. Ne olur dua edin, pozitif enerjilerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var
advena' Alıntı:Arkadaşlar mr çektirdim ve dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. perşembe sonuçlar belli olacak. Ne olur dua edin, pozitif enerjilerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var
amin.advena' Alıntı:Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler;
Ciddi sıkıntılar yaşadığımı düşünüyordum ve bir kaç senedir sürekli doktora gitmeyi erteledim. Ama içten içe de özellikle internetten araştırdıkça bir şeylerden şüpheleniyordum. Şüphe insanın içini kemiriyor gerçekten de. Benim ellerim ayaklarım titriyordu, konuşmada bozukluk vardı, yürürken dengemi kaybediyordum. Sabahları yorgun uyanıyor ve sürekli kas ağrıları çekiyordum. Vücudum uyuşuyor, belli bölgelerde hissizlik oluyordu. En sonunda dayanamadım ve doktora gitmeye karar verdim. Şikayetlerimi doktora anlatınca beyin mr ı istedi. ben o kadar bunalmış bir vaziyetteydim ki sonuçları alırken ayakta zor duruyordum. Cuma günü gittim doktora ve şükür ki mr sonuçları normal çıktı. Doktor titremeler için epileptik bi ilaç verdi. Ayrıca da bir antidepresan verdi. Size diyeceğim şu arkadaşlar; depresyon her şeyi tetikliyor ve ciddi bir rahatsızlık benzeri vücudunuzda semptomlar gösteriyor. Hiç bir şeye derman bırakmıyor. Sıkıntılarınız varsa içinize atmayın. Burda paylaşmak bile insanı rahatlatıyor. Destekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allahım kimseyi yalnız, çaresiz bırakmasın.