uhaha: uhaha: bizim paylaşımlarımız ne olacak biz ne yapalım ancak bunları paylaşırızfercanx' Alıntı:7 bıçaklı mach3 çıktımı
jöle tavsiyesi olan var mı avon katoloğundan uhaha:
uhaha: uhaha: bizim paylaşımlarımız ne olacak biz ne yapalım ancak bunları paylaşırızfercanx' Alıntı:7 bıçaklı mach3 çıktımı
uhaha:bluemax35' Alıntı:burası ekreklere özelse benden günah gitti
Solda iyimi
gemimi
yok
solda diyorum iyimi
neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın
QML' Alıntı:neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın
Taş yokmu taş.
Urfanın medarı iftarı,çiğköftesine sahip çıkilar yetişinn
Hocam birlik olalım düşmanı sevindirmeyelim diye ben de Urfa demedim, Adıyamanlılardan hiç yemedim ama hocam diyorsa vardır onun da bir bildiği Urfa'dayım ama yapandan yapana değişiyor burada usta el olacak ayranı güzel turpu da kütür kütür olacak, sonuna da şerbeti yerinde fıstıklı kadayıfı verdin mi tamaam, göbek yaptım buradaQML' Alıntı:neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın
Taş yokmu taş.
Urfanın medarı iftarı,çiğköftesine sahip çıkilar yetişinn
xchg' Alıntı:Millet "Fringe" dizisine başladım.İlk bölümü izledim ve güzeldi.İzleyen var mı bu diziyi.Diğer bölümleri nasıl ki.
Tuna54^' Alıntı:xchg' Alıntı:Millet "Fringe" dizisine başladım.İlk bölümü izledim ve güzeldi.İzleyen var mı bu diziyi.Diğer bölümleri nasıl ki.
Şimdi sezonun kalan bölümlerini özetlemek geliyor içimden
the_korsan' Alıntı:Beyler şu diğer başlığı ana sayfadan şutlasak mı, ne dersiniz :lol:
the_korsan' Alıntı:Beyler şu diğer başlığı ana sayfadan şutlasak mı, ne dersiniz :lol:
karinca_52' Alıntı:çoktan yazmışlar senin yazıyı öbür tarafa
the_korsan' Alıntı:Adnancığım yem attık kardeşim Bakalım burayı takipteler mi :lol:
the_korsan' Alıntı:karinca_52' Alıntı:çoktan yazmışlar senin yazıyı öbür tarafa
ispitçiler kardeşim, bizim başlığın farkı bu işte.
biltek2007' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Adnancığım yem attık kardeşim Bakalım burayı takipteler mi :lol:
Siz niye bizim başlığı takiptesiniz o zaman uhaha:
sametbozkurt' Alıntı:bu patatesli yumurta nasıl yapılıyordu ?