aynen katılıyorummefete' Alıntı:İlkgünlerinden bu yana takip ediyorum. Bu aralar sadece okuyorum ama bilgisayar bilişim benim için google gibi birşey
aynen katılıyorummefete' Alıntı:İlkgünlerinden bu yana takip ediyorum. Bu aralar sadece okuyorum ama bilgisayar bilişim benim için google gibi birşey
uhaha:only61' Alıntı:sağol ya mahçup ettin beni :mrgreen:
mutlak_adeger' Alıntı:massoud' Alıntı:muamma25' Alıntı:öylesine içimden geldi. cidden çok işime yarıyor bu site. mihnet borcu gördüm. bu sitede gördüğüm ve okuduğum şeyler okul da çok işime yarıyor.Kendimi yalnız hissetmiyorum
herşey için teşekkurler...
Yalnız birşeyi düzeltelim..
Mihnet: sıkıntı, dert, zahmet, eziyet, bela, musibet.
Minnet: Minnet veya şükran bir insanın aldığı yardımdan dolayı duyduğu hoşnutluk duygusudur.
yalnışlık olmasın kardeşler.. 8)
:++: Aynı şey benim de dikkatimi çekmişti. İyi olmuş açıklama.
)only61' Alıntı:sağol ya mahçup ettin beni :mrgreen:
serhatbs' Alıntı:mutlak_adeger' Alıntı:massoud' Alıntı:muamma25' Alıntı:öylesine içimden geldi. cidden çok işime yarıyor bu site. mihnet borcu gördüm. bu sitede gördüğüm ve okuduğum şeyler okul da çok işime yarıyor.Kendimi yalnız hissetmiyorum
herşey için teşekkurler...
Yalnız birşeyi düzeltelim..
Mihnet: sıkıntı, dert, zahmet, eziyet, bela, musibet.
Minnet: Minnet veya şükran bir insanın aldığı yardımdan dolayı duyduğu hoşnutluk duygusudur.
yalnışlık olmasın kardeşler.. 8)
:++: Aynı şey benim de dikkatimi çekmişti. İyi olmuş açıklama.
yalnışlık değil, yanlışlık))
mutlumuydukki11' Alıntı:Bu siteyle vakit geçirdiğim kadar; hiç bir arkadaşımla, dostumla bu kadar fazla vakit geçirmiyorum. :++: :++: